Mors dag 2022: Garanterat roliga presenttips till mamma

STOPP! Inga fler doftljus och kökshanddukar. Här kommer en lista med ROLIGA presenter till mamma på mors dag 2022.

Unna mamma en riktigt rolig present på mors dag!

Artikeln innehåller shoppinglänkar!

Mors dag 2022 är äntligen här och nu är det upp till dig om du vill överraska morsan med roliga presenter – eller om du vill ge henne den gamla vanliga disktrasan och blombuketten. Här kommer otippade och roliga presenter till mamma, som hon DEFINITIVT INTE trodde hon skulle få.

Enjoy!

Mors dag present tips 1: Mamma får ett besök hos en spådam

Boka en tid hos en spådam till mamma i mors dags-present!

Överraska mamma med en present hon alltid drömt om – en session hos en spådam! Hon kommer definitivt inte ha förväntat sig den här presenten, men kommer förmodligen uppskatta den desto mer.

Går att boka här!

Mors dag present tips 2: Mamma får en polaroidkamera

Polaroidkamera är en rolig present till mamma.

Polaroidkameror är roliga att fota med – dessutom besparar man alla mecket med att gå och framkalla digitala bilder. Gör istället som "in the old days" och fota med polaroid. Bilderna kommer med en gång och får ofta en mycket fin och liksom "analog" skärpa. Kul att hänga upp på kylskåpet sen!

Finns att köpa hääär.

Mors dag present tips 3: Mikrofonkit till mammas nya podcast

Ett mikrofonkit som present till mamma på mors dag är väl rätt otippat?

Morsans gamla dröm om att starta en podd blir äntligen verklighet – och det är på grund av dig! För visst unnar du mamma ett mikrofinkit som present på mors dag? Öh, ja, såklart! Den här oväntade presenten kommer hon ha roligt med. Kanske med dig, eller med någon av hennes bästa vänner?

Här kan du hitta prisvärda mikrofonkit!

Mors dag present tips 4: Starta Yatzy-klubb med mor din

Sjukt elegant Yatzy-kit från danska designerfavoriten Hay.

Riktigt j*vla smakfullt Yatzy-set från Hay. Det blir liksom både snyggt att lägga fram på tv-bordet – men desto roligare är det ju att spela det sen. Uppmuntra mamman att sitta uppe sena kvällar med kompisarna och dra igång en Yatzy-klubb. Vi lovar, det är roligare än vad du tror!

Finns att köpa HÄR!

Mors dag present tips 5: Överraska mamma med en såpbubbelpistol

Bryt av med något riktigt otippat i present till mamma – en såpbubbelpistol!

Vad döljer sig där i paketet? Säkert ännu ett doftljus, tänker mamman och suckar. Vad ska hon göra av alla de där ljusen hon får i mors dag-present, födelsedagspresent, julklapp? Men så plötsligt öppnar hon paketet och där... Där vilar en... En... En såpbubbelpistol. Bam!

Finns att klicka hem här!

Mors dag present tips 6: Visa mamma att du visst har koll på parfym

En trendig parfym kan nog göra mamma glad!

Men okej, var lite klyschig då och köp något som doftar gott åt mamma. Men, du kan väl göra det med lite stil i alla fall? Inte ännu en Chanel Mademoiselle – kör något som är på allas läppar just nu och köp en Byredo-parfym åt henne. Det kommer kanske hon tycka är otippat, det beror lite grann på vad du är för slags person.

Finns att köpa här!

Mors dag present tips 7: Bjud mamma på en prova-på-rally-tur

Great Days erbjuder prova-på-rally-upplevelser!

Det här är ingen tråkig, tillrättalagt present. Tvärtom – vad kan inte vara roligare än att se sin mamma köra runt i en rallybil? Filma det hela och ha en fantastiskt kul upplevelse tillsammans. Hon kommer bli minst sagt överraskad...

Du kan boka det här!

Mors dag present tips 8: Mamma får en chokladprovning

Boka en chokladprovning till mamma i present!

Skäm bort din mamma med en present som förhoppningsvis kan falla henne i smaken. Vi tänker givetvis på någon provning av något slag – och här har vi grävt fram en riktigt populärt chokladprovning. Är du också en chokladälskare? Ja men dåså, gå tillsammans!

Chokladprovningen kan du boka här!

Hoppas vi kunde hjälpa dig att hitta något riktigt kul till mamma i mors dag-present!