Nyblivna mamman Mariette har blivit anmäld till socialtjänsten

Mariette, 39, som fick barn i november förra året, har blivit anmäld till socialtjänsten. Nu delar hon med sig av brevet från socialtjänsten på sin Instagram.

Mariette har blivit anmäld till socialtjänsten.

Artisten Mariette Hansson, 39, har två barn, en bonusdotter och sonen Dante, tillsammans med sin fru, Isabelle Hansson. Nu har Mariette blivit anmäld till socialtjänsten.

"Är du en av de så kallade ”gemensamma vännerna” så kan du väl höra av dig så bjuder vi på fika! Utbildning i jämställdhet & hur du sköter ditt eget ingår ", skriver den nyblivna mamman på sin Instagram och syftar på det brev hon fått med information om varför hon blivit anmäld.

"Tycker det är obehagligt"

Anmälaren ska nämligen fått höra från "gemensamma vänner" att Mariette bland annat "haft fullt upp med annat" och att "Dante får inte den uppmärksamhet han behöver".

Vidare i brevet står det att anmälaren "blir rädd och tycker det är obehagligt när hen ser hur upptagen mamma är". Enligt uppgifter i anmälan ska anmälaren ha nämnt att hen inte vet om det finns någon som tar hand om Dante under musikinspelningar.

Får stöttning av vänner och kollegor

Flera av Mariettes följare på Instagram har kommenterat och stöttat familjen, bland annat Carina Berg:

"Å gode tid. Hoppas denna dåres ord inte nådde ens under översta hudlagret på er", skriver hon.

"Jag får en i veckan. Välkommen in i mamma-Sverige", skriver Magdalena Graaf.

"Helt otroligt… Ni är fantastiska", skriver Sanna Nielsen.

"Men detta är det sjukaste jag läst. Du/ni är fantastiska föräldrar och människor. Underbar familj!", peppar Lina Hedlund.