Pappa döpte nyfödda sonen – när mamman låg avsvimmad efter förlossningen

Sexbarnsmamman Melissa Weiss hade en tuff sjätte förlossning, som slutade med att hon svimmade. När hon senare återförenades med maken Jeff Weiss och deras nyfödda son fick hon reda på att sonen redan hade fått ett namn.

Varken förlossningen eller namnvalet blev som sexbarnsmamman Melissa Weiss hade tänkt sig.
Varken förlossningen eller namnvalet blev som sexbarnsmamman Melissa Weiss hade tänkt sig.

När Melissa Weiss skulle föda sitt sjätte barn genomgick hon en tuff förlossning där hon, efter att hon blivit förlöst, svimmade. Under tiden som läkarna tog hand om henne var hennes make, Jeff Weiss, tillsammans med deras nyfödda son och annan vårdpersonal på en annan avdelning.

Pappan namngav nyfödde sonen när mamman låg avsvimmad

När den nyförlösta mamman låg avsvimmad, omhändertagen av vårdpersonal och påverkad av olika läkemedel, då passade den nyblivna sexbarnspappan på att göra något som kan tänkas vara lite kontroversiellt.

– Sex timmar efter att jag svimmat återförenades vi, säger hon i en Tiktok-video och berättar att hon då möttes av hennes partners namnförslag.

Melissa Weiss beskriver i Tiktok-videon, som fått mycket uppmärksamhet, att hon fortfarande var påverkad av läkemedel när hon möttes av namnförslaget.

– Jag var fortfarande snurrig då det tog lång tid för alla läkemedel att avta, så jag visste inte riktigt vad jag skulle tänka för det var inte ett namn på vår lista, säger Melissa Weiss i videon och tillägger:

– Min man kom på namnet och det var inte det namnet jag trodde att vi skulle döpa honom till.

"Valde mellan McLovin och Mohammed"

Men innan sexbarnsmamman publicerade förklaringen till hur namnvalet gick till laddade Familjen Weiss upp en video som berättade att pappa Jeff Weiss valt att döpa deras son till McLovin.

“När din fru har svimmat så du får välja barnets namn”, lyder texten i videon.

– Så du landade på McLovin?”, frågar en röst i bakgrunden.

– Jag valde mellan det och Mohammed”, svarar Jeff Weiss i videon.

“Det var faktiskt så vi kom på vårt barns namn”, skrev Melissa i samband med publiceringen av videon, som har fått över 4 000 kommentarer och 1.8 miljoner gillamarkeringar.

"Respektlöst"

Videon, där namnet "McLovin" nämns, har upprört många av familjens följare på Tiktok.

”Ni kanske tycker att det här är okej, men jag känner att det här är sjukt respektlöst och jag hade varit rasande om någon utnyttjade en traumatisk förlossning för ett namn”, skriver en person i kommentarsfältet.

“Om min make hade döpt mitt barn till något sånt hade jag förmodligen begärt skilsmässa och sen ändrat bebisens namn”, skriver en annan.

Sonen heter egentligen Jagger

Till följd av all förvirring som uppstod av "McLovin"-videon fick Melissa Weiss lägga upp ytterligare en video där hon förtydligar att de inte alls döpt deras son till McLovin, utan till Jagger.

– Jag tror att han ska heta Jagger, ska Jeff Weiss ha föreslagit när han och sonen fick återförenas med mamma Melissa Weiss, sex timmar efter förlossningen.

Men att hennes make döpte deras nyfödda son under tiden hon låg avsvimmad, det förnekar hon inte.

Källa: The Sun, Hänt