Pernilla Wahlgren avslöjar Theo Wahlgrens förändring: "Han har.."

Pernilla Wahlgrens yngsta son har genomgått stora förändringar senaste tiden. Nu berättar fyrbarnsmamman om yngsta sonen Theos förvandling.

Pernilla Wahlgren är mamma till Theo Wahlgren, Benjamin Ingrosso, Bianca Ingrosso och Oliver Ingrosso.
Pernilla Wahlgren är mamma till Theo Wahlgren, Benjamin Ingrosso, Bianca Ingrosso och Oliver Ingrosso.

Pernilla Wahlgren, 55, blev nyligen farmor till en liten pojke. Oliver Ingrosso och Zoe Fay Browns son Kali föddes den 6 september och har sedan dess överrösts med både kärlek och presenter från bland annat sin farmor:

– Jag har varit där varje dag sedan han föddes tror jag och har med mig varje presenter varje dag, berättar Pernilla Wahlgren i ett avsnitt av podcasten "Wahlgren & Wistam".

I och med att hon fått sitt första barnbarn och en ny tid börjar i hennes liv har hon också börjat tänka på sin egen barnaskara och då insett att hennes barn inte är så små längre. Inte ens 16-årige Theo Wahlgren, Pernillas yngsta son, är särskilt liten längre.

Berättar om Theo Wahlgrens förändring

I det nämnda avsnittet berättar hon till och med att Theo genomgått flera förändringar den senaste tiden.

– När vi tittade på "Wahlgrens värld"-avsnittet som vi spelade in i julas så hade han ljus röst. Alltså idag pratar han såhär, berättar Pernilla Wahlgren med mörk röst.

Men det är inte bara Theo Wahlgrens röst som förändrats den senaste tiden, utan han har också tagit ett jättekliv på längdkurvan:

– Han har växt så mycket. Jag vet inte hur mycket han växt på den här tiden. Han var ju ganska kort ett tag och nu är han längst i den här familjen, berättar Wahlgren i avsnittet.