Pernilla Wahlgren öppnar upp om omskakande händelsen med Bianca

I ett avsnitt av "Wahlgrens värld" berättar Pernilla Wahlgren om en situation då hennes dotter Bianca Ingrosso gjorde henne riktigt orolig. 
– Jag hittade henne till slut klockan fyra på morgonen uppe på däck, dyngrak med två bananer i pyjamas, berättar Pernilla Wahlgren i ett avsnitt av "Wahlgrens värld".

Pernilla Wahlgren är idag en av Sveriges kanske mest folkkära programledare och artist. Hon slog igenom 1985 när hon medverkade i Melodifestivalen med låten "Piccadilly Cirkus" och har sedan dess varit med i den nämnda musiktävlingen flertalet gånger. 

Musikkarriären har tagit henne till många platser. Hon har bland annat uppträtt med sin egen scenshow på Cirkus i Stockholm och har med framgång tagit sig an uppdraget som programledare för det populära SVT-programmet "Allsång på Skansen". 

Hon har dessutom sin egen realityserie "Wahlgrens värld", i vilken hon nu berättar att hon även uppträtt på en Finlandsbåt. 

Pernilla Wahlgrens otäcka upptäckt på båten

Pernilla var där på nyårsafton för att sjunga för båtens partysugna passagerare. Men nyårsnatten blev inte riktigt som planerat för artisten. Hon hade nämligen med sig den då nyligen fyllda 18-åringen Bianca Ingrosso som precis som de övriga passagerarna visade sig vara på ett riktigt partyhumör. 

Hittade inte Bianca 

Det var i alla fall vad Pernilla fick erfara när hon efter sitt framträdande på båten gick tillbaka till sin hytt för att upptäcka att hennes dotter var borta. 

– Jag giggar och sen kommer jag till min hytt efteråt, då är hon inte där, berättar Pernilla i ett avsnitt av "Wahlgrens värld" och beskriver hur paniken inom henne började stiga. 

När klockan slagit tre på natten och Pernilla fortfarande inte fått tag på Bianca via telefon, bestämde hon sig för att ge sig ut på båten och leta. 

Hittade henne – med två bananer i pyjamas

Omkring klockan fyra på nyårsnatten fann hon sin dotter, om än i ett lite oväntat sammanhang. 

 – Jag hittade henne till slut klockan fyra på morgonen uppe på däck, dyngrak med två bananer i pyjamas. Två killar som klätt ut sig till bananer i pyjamas, berättar Pernilla Wahlgren i "Wahlgrens värld".