Roliga nyårshälsningar att skicka till vänner och familj

Varför inte skicka ett meddelande till alla du tycker om på nyårsafton? Låt släkt och vänner veta att du bryr dig om dem med hjälp av en rolig nyårshälsning.

Önska nära och kära ett gott nytt år

Förslag på roliga nyårshälsningar

 1. "Hoppas du får ett gäng roligt och galet nyår, fyllt med skratt, glädje och god mat!"
 2. "Nyårsafton är den perfekta tiden att sätta mål och förbättra sig själv. Så låt oss dricka för att vi blir bättre människor i år (och för att vi får glömma bort allt som hände förra året)."
 3. "Nyår är en tid för förnyelse och nya möjligheter. Så här kommer en nyårshälsning fylld av hopp, kärlek och värme. Skål för ett härligt nytt år!"
 4. "Nyårsafton är den perfekta tiden att glömma det förflutna och se fram emot det som väntar. Så här är en nyårshälsning för att fira det nya året och allt det spännande som väntar oss."
 5. "Nyår är tid att fira det förflutna och se fram emot det som komma skall. Så här är en nyårshälsning fylld av kärlek, glädje och hopp för ett fantastiskt nytt år!"
 6. "Gott nytt år! Här är en nyårshälsning för att önska dig ett härligt nytt år med många glada stunder och minnen. Cheers to the new year!"
 7. "Gott nytt år! Nyårsafton är en tid för förnyelse och nya möjligheter. Så här kommer en nyårshälsning för att önska dig ett fantastiskt nytt år med många spännande möjligheter och äventyr."
 8. "Gott nytt år! Här kommer en nyårshälsning för att önska dig ett år fyllt med glädje, kärlek och lycka. Må året som kommer bli fullt av spännande äventyr och härliga stunder!"

Förslag på nyårshälsningar där man önskar ett bra kommande år:

 1. "Här är en nyårshälsning fylld av kärlek och värme, och en önskan om ett härligt nytt år för dig och dina nära och kära. Må året som kommer bli fullt av glädje, lycka och framgångar!"

 2. "Nyårsafton är en tid för att titta tillbaka på det som har varit och se fram emot det som väntar. Så här kommer en nyårshälsning för att önska dig ett härligt nytt år med många härliga stunder och minnen."
 3. "Nyår är en tid för förnyelse och nya möjligheter. Så här kommer en nyårshälsning för att önska dig ett fantastiskt nytt år med många glada stunder och spännande äventyr."
 4. "Här kommer en nyårshälsning fylld av hopp och kärlek, och en önskan om ett fantastiskt nytt år för dig och dina nära och kära. Må året som kommer bli fullt av glädje, lycka och framgångar!"
 5. "Nyårsafton är en tid att fira det förflutna och se fram emot det som komma skall. Så här är en nyårshälsning för att önska dig ett härligt nytt år med många spännande möjligheter och äventyr."

Förslag på roliga nyårshälsningar till din bästa vän:

 1. "Jag önskar dig ett riktigt gott nytt år, [namn]! Tack för allt du gjort för mig under det här året, och jag hoppas att vi kan fortsätta att ha massor av roligt tillsammans under det nya året."

 2. "Tack för alla minnen vi skapat tillsammans under det här året, [namn]. Jag ser verkligen fram emot att fortsätta att skapa ännu fler under det nya året."

 3. "Jag önskar dig all lycka, hälsa och kärlek under det nya året, [namn]. Tack för att du alltid finns där för mig, och jag hoppas att vi kan fortsätta att vara bästa vänner för alltid."

 4. "Jag hoppas att det nya året kommer att vara fullt av spännande äventyr och minnen tillsammans, [namn]. Tack för att du alltid är den bästa vännen en person kan ha, och jag ser verkligen fram emot att se vad det nya året har att erbjuda."

 5. "Jag önskar dig ett lyckligt och spännande nytt år, [namn]. Tack för att du alltid stöttar mig!