Sigrid Bernson och Robin Bengtsson har fått en son: "Helt tagna"

Bebislycka för Sigrid Bernson och Robin Bengtsson som under fredagen välkomnade sin son till världen. "Vi är helt tagna av vårt lilla mirakel och njuter nu av bebisbubblan", skriver den nyblivna mamman på Instagram.

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson har fått barn. Paret, som träffades under inspelningen av Let's Dance, välkomnade sin första gemensamma son under fredagen.

Let's dance-profilen Sigrid Bernson, 33, och artisten Robin Bengtsson, 32, har fått barn. Det meddelar paret på Instagram. Det var i våras som paret avslöjade att de väntar sitt första barn ihop.

"I september blir Wille storebror och vi alla längtar tills vi får träffa den lille i magen", skrev Sigrid Bernson på sin Instagram då.

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson har fått barn – bilderna visar

Nu, mer än en vecka efter beräknad födsel, har paret välkomnat sitt första gemensamma barn.

"16/9 tidigt på morgonen så kom vår lilla son till världen. Vi är helt tagna av vårt lilla mirakel och njuter nu av bebisbubblan. Hemma väntar en superstolt storebror. Tacksamma och fyllda av så mycket kärlek", skriver den nyblivna mamman på Instagram.

"Hemma väntar en väldigt nöjd och mallig storebrorsa"

Även den nyblivna tvåbarnspappan Robin Bengtsson har publicerat ett inlägg om familjens nytillskott:

"16/9 tidigt på morgonen så kom den här goa lilla killen ut. Vi är ju såklart tokkära i honom redan och hemma väntar en väldigt nöjd och mallig storebrorsa. Tacksamma och fyllda av kärlek."

Robin Bengtsson har sonen William, snart nio år, sedan ett tidigare förhållande.