TV4-profilens dystra kärleksbesked: "Dumpad"

Nisse Edwall syns regelbundet i TV4:s Nyhetsmorgon där han agerar relationsexpert och ger råd och pratar om andras relationer. Nu berättar han om sin egen relation – en relation som nyligen nådde sitt slut.
– Nu har jag skilt mig och blivit dumpad inom loppet av ett halvår, säger han i sin podcast.

Nisse Edwall berättar om uppbrottet.
Nisse Edwall berättar om uppbrottet.

Nisse Edwall, 43, har varit verksam i mediebranschen i över 15 år. Han har bland annat synts i program som Hej kom och hjälp migMTV, Bingo RoyaleSVT samt i Bulls EyeTV4. Han har även hörts i Sveriges Radio i program som Hångla i P3 och i Ligga med P3.

Idag syns han i Nyhetsmorgon där han är med i egenskap av relationsexpert tillsammans med psykologen Anna Bennich.

I fjol debuterade han som författare med boken Livet efter 40: en guid för män. Han driver även podcasten Pappapodden, i vilken han under måndagen gav ett och annat kärleksbesked.

Nisse Edwall och Li Svärd Edwall gick skilda vägar

I januari i år meddelade Nisse Edwall att han och hans fru sedan omkring 10 år tillbaka gått skilda vägar.

"Jag och Li bestämde oss för några månader sen att vi ska separera. Allt handlar nu om att göra det så smidigt för barnen som möjligt.", skrev han i ett inlägg då.

Sedan uppbrottet har Nisse Edwall i sin podcast berättat hur det är att leva varannan-vecka-liv, samt delat med sig om hur det går med kärlekslivet.

Nisse Edwall: "Jag har blivit dumpad"

För ett tag sedan berättade Edwall i sin podcast att han inlett en relation och börjat "träffa någon exklusivt" – en relation som han nu meddelar tagit slut.

I ett nyligen publicerat avsnitt av Pappapodden berättar han om uppbrottet:

– Jag har blivit dumpad, säger han i avsnittet och tillägger sedan:

– Nu har jag skilt mig och blivit dumpad inom loppet av ett halvår.

Blev dumpad via sms

Han berättar även att beskedet om att tjejen han träffade ville avsluta relationen kom via sms.

– Det här var ju väldigt speciellt, just den här dumpningen. För jag fick ett långt jättefint sms, berättar han och förklarar att han fick sms:et precis innan han skulle gå in på Rosenlunds sjukhus i Stockholm för att prata med en psykiater om sin ADHD-diagnos.

– Så fort vi satte oss ner så sa jag precis vad som hade hänt och hon tittade på mig med öm blick, varpå jag direkt började gråta.