Efter bilderna – Ciara Zelmerlöw ryter ifrån efter gravidkommentarer

Ciara Zelmerlöw är snart trebarnsmamma, och Måns Zelmerlöw tvåbarnspappa. Gravida Ciara delar flitigt med sig av bilder på sin gravidmage, vilket resulterat i att hon till slut har behövt att ryta ifrån.

Måns och Ciara Zelmerlöw väntar barn.
Måns och Ciara Zelmerlöw väntar barn.

Måns och Ciara Zelmerlöw är i väntans tider. Ciara, som har sonen , Archie, från ett tidigare förhållande, väntar nu sitt tredje barn och Måns sitt andra.

Läs mer: Efter bilderna – Ciara Zelmerlöw ryter ifrån efter gravidkommentarer

Måns och Ciara Zelmerlöws väntar barn

Parets gemensamma son, Albert, ska inom kort gå från att bara vara lillebror till att bli storebror – något som han verkar har blandade känslor inför. Under en bild på Instagram skriver Ciara:

Och med en viskning muttrade han så vackert in i min mage... "Jag hatar faktiskt bebisar". Kort följt av "och mamma, du ser ut som en fet apelsin".

Läs mer: Allt du vill veta om Måns Zelmerlöw: Fru, barn och "Så mycket bättre"-medverkan

Ciara Zelmerlöw slår tillbaka mot oönskade kommentarer

Den blivande trebarnsmamman delar flitigt med sig av sin graviditet och känslorna kring den, både i text - och bildform. I ett inlägg på Instagram ryter hon ifrån till följd av kommentarer hon fått om sin gravidmage.

"Ps. Fråga mig om jag väntar tvillingar EN. GÅNG. TILL..", skriver hon och lägger till ett par upprörda emojis. Hon fortsätter:

"Absolut inte en fråga som någon ska ställa!!!"