Efter missfallen – Måns och Ciara Zelmerlöw väntar barn igen: "Livrädd"

Måns och Ciara Zelmerlöw har tidigare berättat att de försökt få ett till barn under de senaste åren, men att graviditeterna slutat i missfall. Nu meddelar paret att de är gravida igen.

Måns och Ciara Zelmerlöw väntar barn. De har tidigare varit öppna med att de genomgått flera missfall.
Måns och Ciara Zelmerlöw väntar barn. De har tidigare varit öppna med att de genomgått flera missfall.

Nyligen meddelade Måns och Ciara Zelmerlöw att de väntar barn. Men vägen till den stundande graviditeten har inte varit lätt för paret. De har tidigare varit öppna med att de gått igenom flera missfall och graviditeterna har varit långt gångna när det skett.

– Det var väldigt jobbigt. Som man är det svårt att förstå vad kvinnan går igenom. Det är nog ännu mer det än sorgen av att ha tappat ett barn, berättade Måns i programmet “Tillsammans med Strömstedt”.

Måns och Ciara Zelmerlöw väntar barn

När Måns berättade om graviditeten på sin Instagram publicerade han en bild på ett kort där en önskan står om en fullgången graviditet står skriven. Under bilden skriver Måns att de senaste åren har varit fyllda med mycket glädje, men också sorg. Nu meddelar han att det är dags att de får upp hoppet igen.

"Korsar alla fingrar vi har!", skriver Måns Zelmerlöw på sin Instagram.

Läs mer: Måns och Ciara Zelmerlöw har välkomnat sitt andra barn

Ciara Zelmerlöw om graviditeten: "Livrädd"

Även Ciara Zelmerlöw har publicerat en bild om graviditeten. På bilden syns en gravid Ciara, liggandes i en säng med uppknäppt pyjamasskjorta, så att gravidmagen syns. Hon avslöjar också att hon är halvvägs in i graviditeten och att hennes mage nu är “dekorerad med blåmärken från injektioner”.

“Det är en så nervös tid, en graviditet efter förluster. Ärligt talat är jag livrädd de flesta dagar.", skriver hon också under bilden.

Måns och Ciara Zelmerlöw har sonen Albert Ossian Zelmerlöw, 3, tillsammans. Ciara har en son från ett tidigare förhållande.