Nicole Falciani avslöjar detaljer om bebisen: "Kommer få skit för det här"

Influencern Nicole Falciani väntar sitt första barn tillsammans med sin pojkvän, Adem Berisha. Nu avslöjar de blivande föräldrarna om de ska få en flicka eller pojke.

Nicole Falciani väntar sitt första barn tillsammans med pojkvännen, Adem Berisha. Nu avslöjar de blivande föräldrarna om de ska få en flicka eller pojke.
Nicole Falciani väntar sitt första barn tillsammans med pojkvännen, Adem Berisha. Nu avslöjar de blivande föräldrarna om de ska få en flicka eller pojke.

Det var tidigare i augusti som Nicole Falciani avslöjade att hon och pojkvännen Adem Berisha väntar barn.

"Hälften av mig och hälften av min favoritperson. Vi längtar efter att träffa dig.", skrev Falciani på sin Instagram då.

Hon delade även med sig av en video där hon berättar om den tuffa tiden som varit fram till att hon offentliggjorde sin graviditet.

– Jag var verkligen så rädd att det skulle vara ett missfall, säger hon i videon.

Läs mer: Nicole Falciani är gravid – berättar om tuffa tiden

Nicole Falciani avslöjar: Ska få en...

Nu, några veckor efter gravidbeskedet, berättar influencern vilket kön bebisen har. Detta gör hon genom en "klassisk" gender reveal där paret fick vänta sig antingen rosa rök (om bebisen är en flicka) och blå rök (om det är en pojke). Och Nicole Falciani, hon hoppades lite extra på att få se rosa rök.

– Om jag ska vara ärlig... Jag kommer få skit för det här, men vet ni om jag ska vara ärlig: Jag kommer bli lite besviken om det visar sig att det är en pojke, säger Nicole Falciani i en gender reveal-video och tillägger:

– Jag kommer inte älska mitt barn mindre i januari eller något sånt. Jag kommer fortfarande älska mitt barn, såklart. Men min första känsla kommer vara lite besvikelse om det blir blå rök.

När de blivande föräldrarna sedan står inför att ta reda på om de ska få en flicka eller pojke räknar de ner från tre till ett och får därefter se precis det gravida Nicole Falciani hoppats på.

– När den där rosa röken kom ut, jag blev liksom tårögd, säger hon i videon.