• mossan

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Linus- snäll kompis henne vill jag också ha som kompis, behöver lite nya kläder också ju..

  • mossan

    missix-- skicka hit lite också.. film blir alltid sååå mkt bättre m lite popcorn lr chips.. jaja.. har choklad o cola iaf.. får duga..

  • mossan

    har suttit o tittat på film nu.. som jag tjatat om.. den vita massajen.. såg den äntligen nu.. ska läsa boken om den vita massajens dotter sen.. den ligger i nån låda nånstans o väntar på o få hamna i en bokhylla igen.

    Grät såå i slutet när hon skulle åka till schweiz m sin dotter lr deras dotter o han skulle skriva under papperna.. jag kände känslan hon hade att få honom o låta henne åka med dottern.. samma känsla jag hade i tunisien.. snälla låt mig bara komma på planet tänkte jag sen var jag lugn.. så när jag såg d kom så mkt gamla känslor upp igen. o jag grät dels av sorg på nåt vis men också av lycka att jag sitter här och att jag har amira med mig idag.. jag har iaf inte förlorat henne.. min skatt min ängel.

    Amira brukar få vara med o göra saker med mig hemma.. igår diskade vi ihop även idag lite.. igår passade hon ju på o duscha under kranen.. de hade tydligen badat o så på dagis o lekt o plaskat i vatten så hon ville väl fortsätta då

    hon får vara med o tvätta ibland om jag inte gör d när hon e på dagis, d e lättare då för annars ska man "släpa" med henne ut o in o fram o tillbaka i höstvädret med all påklädning o d e liiite jobbigt.. mkt enklare o springa själv bara men NÄR hon e med så e hon en riktig hjälpreda.. o lägger in tvätten i maskinen och stänger luckan o får trycka på start såå duktig tjej

    vi gör saker ihop också hemma o hon gnäller även om jag e med henne d e inte bara för att jag sitter här.. jag går lite fram o tillbaka mellan datan o nåt annat när hon e hemma jag sitter inte fastklistrad här direkt.
    Amira brukar pyssla runt här också o skjutsa dockorna lr köra trehjuling lr tjata om att vi ska ringa mormor.. o sen när hon har mormor i luren så lägger hon henne på flaket (alltså hon lägger luren där) o skjutsar runt henne på trehjulingen i lgh.. o mamma sitter där i luren o väntar

    imorgon ska ju amira vara ledig.. sen bestämde jag med dagis kl 14 för avslutet.. lite dumt kom jag på sen.. för när ska hon hinna sova innan om vi ska åka hela vägen dit också.. d tar ju ett tag.

    måste hämta massa grejer i gamla lgh.. men jag förstår inte hur mamma kunde lämna så mkt grejer o säga sen att d kan du ta i en ikea kasse med dig bara.. lr hur.. d e ju alldeles för mkt saker för det..

    pratade idag med ägaren till bokhyllan som jag haft.. skrev brev till amines bror först för de har sagt förut att de skulle hämta den.. säg bara till när sa han när han hämtade amines grejer i somras..  nu var han i tunisien m sin son tydligen.. ringde hans fru lite snabbt för o höra om de skulle hämta den lr inte.. jaja.. nog m svammel.. hon sa att jag kunde kasta den för de kunde inte hämta den.. men jag minns att hon som äger den lr hon som vi kände lånade ut den till oss från sin svägerska o d var hennes svägerskas mammas tydligen o de var rädda om den sa hon.. tänkte att hon kan ju aldrig vilja att jag slänger den så jag rinde henne direkt o hörde.

    vi pratade lite o hon sa att hon älskar mig o tyckte att d var såååååå bra gjort av mig o gå.. hon vet ju allt om hur han behandlade mig hur jag skakade av rädsla när han skrek på mig inför henne.. hur polisen var dit pga att grannarna ringt för de hörde oväsen o att jag grät o hur jag hade blåmärken så jag inte kunde gå hemifrån på över en vecka.. jag fick inte gå m amira till öppna förskolan för jag hade världens blåklocka under o runt ögat som var alldeles blåsvart när hon var ca 2 månader o även andra gånger.. hon visste allt o tyckte d var såå bra att jag lämnade honom o anmälde honom att han fick straff för vad han gjorde.. det kändes bra.. fick veta att hans mamma vet allt nu också hon mådde väl dåligt men tyckte att amine gjort fel iaf.. även mamma hans har vetat att han slagit mig.. d kom ju inte som en nyhet.. d lär varit väntat..

    hon sa att jag måste vara försiktig o inte berätta för nån var jag bor o inte låta mamma berätta för nån heller inte ens släkt o vänner.. ja förutom närmsta familjen då men annars.. kändes bra o prata med henne har inte pratat m henen på jätte jättelänge.. o inte alls sen d här hände..

    en sak till ... när jag är här så mkt.. d e för att som min ex vän sa... jag har ju inga vänner.. ja inte irl direkt som jag träffar så ofta så ni e typ min enda kontakt m yttervärlden om man inte räknar de jag möter i affären o på väg hem typ.. så d blir lite mkt här pga det.. man har nån o prata lite med.. o mamma förstår inte alltid.. hon bara tjatar om att du kan ju inte gå o säga att du mår så otroligt dåligt.. hur ska de tänka att du ska klara av o ta hand om amira då då... känns ju väldigt skönt o höra.. typ sååå dåligt kan du väl inte må.. o gör du det så visa det inte för andra typ.. o var glad istället att du kom därifrån.. ja men d e ju inte så lätt.. men d fattar hon inte.. man måste sörja även nåt som var skit.

    ursäkte att d blev långt.. men jag var tvungen o få skriva av mig lite.. förstår om ni inte orkat läsa allt.

    ska gå o sova nu iaf.

    godnatt.

  • mossan

    Skakis--> skit i vad dagispersonalen säger.. gå efter vad som känns bra för er.. d kan ju vara bra för nova o få vara på dagis o härja av sig o leka med sina kompisar o sen kan ni ju ta d lite lugnt tillsammans allihopa efter dagis.. o du får lite tid med bara T också utan o känna att du blir lite splittrad mellan dem båda tjejerna. O T kan ju behöva lite tid m bara dig nu när hon e så ny o då slipper nova bli avundsjuk ju.. när hon e på dagis e T:s tid o sen är det eran tid allihopa o du har gett T av hela dig i lugn o ro o bara myst typ..

    o sen när tillfälle ges.. gör nåt m bara Nova typ när din karl kommer hem från jobbet om d inte är för sent..

    hoppas jag gjorde dig lite klokare.. även om jag inte har mer än ett barn..

  • mossan

    provade o googla som gonzo.. jag fick då inte upp ett dugg lr massa grejer men inget som har m min fd man lr amira o göra ju..

  • mossan

    gud vilken busunge amira är... nu tog hon av sig både byxor o blöja.. d e ett beteende som kommer från hennes pappa tror jag han brukade också klä av sig allt nästan när han kom hem.. o amira gör likadant.

  • mossan

    Tant- ok.. ska göra det verkligen.. har inte så mkt detaljer i min nuvarande presentation heller.. men ska ändra helt o hållet.. men jag vet ju inte ens hur jag byter nick?!

  • mossan

    kan inte byta nick just nu.. har bara 19 kr på mobilen har iaf gjort så att bara vänner kan se i galleriet.

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!