Inlägg från: mossan |Visa alla inlägg
  • mossan

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    usch.. får magont av o ringa till förra chefen ju..  jvla surfitta..

  • mossan

    inte alls vidare hjälpsam.. ok.. en till ska jag ringa nu..ett sommarjobb jag hade på k.s för herrans massa år sedan.. på operationsavdelning där.. sommaren -03.

  • mossan

    ok.. den avdelningen fanns inte ens längre .. ska försöka få tag i tjänstgöringsintyg via en annan avdelning ist..  o så måste jag ringa till lönekontoret för o be om lönespecar som visar hur mkt jag fått ut i sjuklön av arbetsgivaren under den här perioden jag varit sjukskriven och så hur mkt jag skulle tjänat under den här tiden före skatt om jag ej varit sjukskriven.. brottsoffermyndigheten måste se bevis på det..

    fullt upp idag.. NU tvättstugan igen..

  • mossan

    o så telefon kö för o ringa o boka tid hos läkaren igen då sjukskrivningen går ut snart.. o d e bra o vara ute i tid o boka ny tid.

    inte så intressant allt mitt svammel men men...

  • mossan

    hade tänkt hinna tvätta mina skor.. men jag hinner nog inte ändå... kanske smart o inskaffa sig mer än 1 par skor.. o vita skor nu.. inte så bra.. fan..

    nu e jag hungrig.. går o värmer rester från igår.

  • mossan

    jag e trött.. vill sova.. kände att jag var riktigt grinig i morse... amira som förr var så glad när hon vaknade har blivit en riktig gnällis.. o verkar blivit mörkrädd ocskå.. vågar inte gå ur sängen o hämta dockan på golvet på morgonen.. hon vill inget.. bara klättrar på mig o gnäller.. så går vi upp o jag gör frukost.. det enda hon verkligen äter upp är äggen.. sen e hon grinig igen o igen o igen..

  • mossan

    har fått ny tid hos läkaren nu..

    känner mig orolig att hon ska tro att jag fejkar o hittar på alla symtom.. eftersom jag inte sagt allt om hur jag mår förut o för att mkt har kommit tillbaka nu typ.. d var bättre ett tag nu är d värre igen.. o jag e rädd att de ska tro att jag fejkar lr nåt bara för o få sjukskrivning ju..

  • mossan

    känner bara för o gråta o skrika nu.. jag hinner inte med allting ju.. jag pallar inte längre.. hur fan ska jag hinna till arbetsförmedlingen med allt annat som ska göras.. den ligger inte ens här ju..

    hur fan tänker de jag pallar inte ens söka jobb nu jag e ju helt förstörd ändå redan.. d här går inte..

    när jag skulle åka o lämna på dagis förut o så läkarbesök o allt annat jag ska förväntas hinna göra.. jag orkar inte längre jag orkar inte jag orkar inte.. jag hinner ju ingenting för fan... jag pallar inte längre.

  • mossan

    o så ska jag hinna till af idag då för jag e utan pengar sedan den 12:e skitbra.. nä fan nu orkar jag verkligen inte mer.. o så ska snickaren komma hit.. vid 13:30.. om han e snabb så kan jag snabba mig som fan o åka till huddinge efter det o innan jag hämtar amira.. o så e jag tokstressad igen sen o så blir d bråk o tjafs ikväll..

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!