• Meddelande borttaget
  • Svar på tråden Wet (kissa på sig)
  • Anonym (Tjej 27)

    Anonym (åååh): Sorry, jag mindes nog fel angående filmerna, det är nog bara bilder på den sidan.

    Angående badhushändelsen du berättade om så är det inget jag själv skulle göra, men ingen borde ju bli upprörd över en sådan händelse. Kisset spolas ju ner i avloppet när du duschar, så det är ju inget att bli äcklad av tycker jag. Det är väl ändå ungar som kissar i duscharna där mest hela tiden. Även om jag som sagt inte skulle göra det själv så tycker jag att det lät mysigt att du blev så kåt av det att du ville smeka dig där och då, och att du till och med gjorde det lite grann tycker jag är lite upphetsande att föreställa sig. Alltså själva grejen att du blev kåt och ville onanera, inte själva kissgrejen. Tycker att du ska göra om det eftersom du gillade det!

  • Anonym (Tjej 27)

    Kan ju erkänna att jag nog skulle ha blivit jättekåt om jag hade sett en tjej smeka sig själv på badhuset..... Det har jag haft som onanifantasi nån gång ibland, att man sitter i bastun och en okänd tjej, gärna med stora bröst, börjar smeka sig själv. Eller att man kommer på nån i omklädningsrummet som sitter och smeker sig utanpå trosorna iklädd trosor och en lite trång bh.

    Fast nu kom jag ifrån trådens ämne helt, ska inte fortsätta på temat, sorry!!

  • Anonym (Kiss musen)

    Hej. Wow. äntligen en tråd jag gillar.
    Har ofta våta upplevelser med mig själv.
    Måste tack för länken watersport@telia.com
    Jag mailade & frågade om bilder på kvinnor som onanerar & kissar på sig. Vet inte om jag hade tur med jag fick 10 våta bilder efter ett tag. Ska fråga efter våta filmer oxå.
    Hmmmm. måste nog kissa snart Tihii

  • Anonym (wet bilder)

    Puffar......Mer wet snack tack.
    Mer som gillar?

  • Anonym (mmm)

    fan va kåt jag blir av att läsa...släpper fram några droppar då och då, är alldeles varm nu mellan benen..mmm

  • Anonym (Kissan)

    TS, blev riktigt upphetsad av din fantasi om att kissa ner dig i hissen! Men du har rätt, man skulle kanske inte våga göra det på riktigt. Den gången jag kissade ner mig efter att ha klivit av bussen så var det sent och mörkt och jag var som sagt inte helt nykter.

    Det där med blöja skulle jag gärna testa men tror att jag blir mer upphetsad av att kissa ner mig på riktigt, dvs i byxorna. Känns ännu mer förbjudet och det är så upphetsande att se kisset komma. Har även testat ha kjol på mig och stått framför spegeln och kissat men det har inte alls varit samma grej. Jeans är bäst. Brukar gnida mig mot nåt efteråt (givetvis i de nedkissade jeansen) och det går för mig direkt.

  • Anonym (Tjej 27)

    Anonym (Kissan). Visst är det en upphetsande tanke, men hur skulle man våga... Jag skulle nog inte våga ens om det var mörkt. Jo kanske lite grann, så att det blev en liten fläck bara.

    Skulle också kunna tänka mig att testa blöja nån gång bara för att ha gjort det, men är övertygad om att det är just att kissa ner sig i jeans som är min grej. Om jag kissade i blöja skulle jag sakna att se jeansen bli nerblötta. Men fördelen vore ju att man kunde kissa ner sig utomhus om man hade blöja. Men kan tänka mig att testa med binda igen som jag gjorde en gång. Det var lite pirrigt att veta hur mycket man kunde kissa utan att det skulle läcka igenom.

    Så du smeker dig inte med fingrarna efteråt, utan gnider dig mot nåt... Mot vad (blir nyfiken)? Det går för mig också direkt när jag pullar, det är faktiskt trist att det inte går att dra ut på det utan att det går på mindre än en minut. För när man kommit är det inte så roligt längre...

  • Anonym (Tjej 27)

    Skrev fel i förra inlägget, ska stå "pirrigt att INTE veta hur mycket man kunde kissa utan att det skulle läcka igenom".

  • Anonym (Tjej 27)

    Nyfiken på hur ofta ni andra brukar kissa ner er, berätta gärna!!

    Jag har gjort det nån gång i veckan nu sen jag "upptäckte det", men tror inte att jag kommer att fortsätta göra det så ofta. Vill att det ska vara nåt extra, inget man pysslar med hela tiden. Måste verkligen vara på rätt humör också. På jobbet igår läste jag lite i denna tråden och blev småkåt och planerade att kissa ner mig när jag kom hem, men sen när jag var hemma hade jag inte nån lust utan det kändes mest äckligt att tänka på det. Men ikväll är det annorlunda, är bara så sugen nu. Har druckit mycket vatten och börjar bli ordentligt kissnödig och har jeans på mig och nu när jag läser vissa inlägg igen och blir kåt kommer jag nog inte att kunna låta bli. Njuter så av tanken på att vara jättekissnödig och känna jeansen smita åt över lår, rumpa och mellan benen och veta att jag när jag vill kan gå ut i badrummet och låta kisset komma i byxorna.....

Svar på tråden Wet (kissa på sig)