• Meddelande borttaget
  • Svar på tråden Wet (kissa på sig)
  • Anonym (kåtlisa)

    Prova du, som i drömmen! Det är ju inte fel att testa, eller hur?

  • Anonym (åååh)

    ska prova.. håller på å dricka massa vatten..
    försökte hitta mina gamla, vääldigt tajta (lite föör tajta) jätteljusa jeans..men lyckades inte hitta!! som tur var har jag ett par andra, men inte lika ljusa och tajta..men det blir nog bra..
    blev så himla kåt när jag läste vad du (TS) skrev om när du gjorde det sist..att du stod där i köket och gjorde lite saker och lät det komma lite grann..guuuud...
    så nu sitter jag här lite småkåt och ska försöka hitta lite filmer..nån som hade nån bra sida med folk som kissar, helst i jeans då..??

  • Anonym (Kissan)

    TS, ibland smeker jag mig men gillar bättre att gnida mig mot nåt (på en stol eller mot badkarskanten).

    Tyvärr så kissar jag inte ner mig så ofta längre. Är sällan ensam hemma. Igår gjorde jag det för första gången på länge. Jag visste att jag skulle vara själv hemma och satt redan på dagen på jobbet och tänkte på hur härligt det skulle vara att kissa ner sig igen. (Har er likasinnade att tacka för det, ni har påmint mig om hur härligt det här är). Körde bil hem och kände mig så himla sugen på att kissa lite redan då men ville inte förstöra bilsätet. Väl utanför bilen lät jag några droppar komma men vågade inte kissa mer. Guuud så kåt jag var. Väl hemma i hallen släppte jag alla spärrar och lät kisset komma. Såg i spegeln hur kisset spred sig mellan benen och även sprutade ner på golvet lite. Jag var så himla kåt så jag behövde inte göra mycket för att komma. Det knäppa var att min mobil ringde precis då det gått för mig. Först kom skamkänslorna och jag hann tänka att jag inte skulle svara men så gjorde jag det iallafall. Det var en kompis som bor utomlands som ringde och vi snackar så sällan så jag kände att jag var tvungen att svara. Så stod jag där sedan i nedkissade jeans och snackade dittan och dattan. Såg mig själv i spegeln och kände att jag blev kåt av att se mig själv stå där i nedkissade jeans. Fick samtalet avslutat ganska snart och lade en handduk under mig på sängen och smekte mig själv igen. Det var SÅÅÅ underbart. Blir så kåt nu igen så jag låter säkert några droppar komma. Min sambo är på gymmet...Hämtade en handduk att ha under rumpan. Har bestämt mig för att låta kisset komma tills handduken är våt. Kissar nu lite till. Jag är snart tillbaka.

  • Anonym (Tjej 27)

    Anonym (åååh). Hoppas att det blev av att du testade och att du gillade det! Vet ingen sida med filmer, men tidigare i tråden lämnade jag en adress till en sida med bilde. Där finns länkar till andra sidor, kanske du hittar nån sida med filmer där, jag har inte kollat så noga.

    Anonym (kissan). Gillade verkligen att läsa din lilla berättelse om vad du gjorde igår Läckert att du började kissa lite redan utanför bilen. Jag blev en kväll så sugen när jag satt i bilen, tänk att sitta där i mörkret och låta lite kiss komma i jeansen och sen gå upp i lägenheten med våta jeans och hoppas att ingen ser, mmm... Men man kan ju inte förstöra sätet, bara att glömma. Tur att din kompis inte ringde förrän det gått för dig! Hoppas det var härligt ikväll också! När du gnider mot badkarskanten, sitter du grensle över den då? Man kanske skulle testa nåt sånt, jag aldrig precis gnidit mig mot nåt när jag onanerar.

  • Anonym (Blir ju...)

    Har inte ens tänkt tanken innan men ja sitter här o blir upphetsad av den tanken

Svar på tråden Wet (kissa på sig)