• Okänd
    Äldre 26 Apr 20:17
    #0
    Meddelande borttaget
  • Svar på tråden Wet (kissa på sig)
  • Anonym (en till)
    Äldre 18 May 08:21

    Min pojkvän tycker också det är otroligt upphetsande

  • Anonym (en till)
    Äldre 18 May 08:28

    Svar till Blomman;

    Jag bemötte för inte särskilt längesedan ett liknande inlägg och orkar inte bråka om detta.

    Alla tänder på olika saker, en del tänder på kiss, andra på att ge eller få oralsex. En del tänder på gummi, lack och läder, andra på mjuk och bar människohud. En del gillar mjukt, en del hårt. En del vill slicka glass ur varandras navlar, andra vill kissa ner sig eller bli kissade på.

    Vi är helt enkelt olika.

    För min del är detta en del av min sexualitet, det har funnits där i *hela* mitt liv, så länge tillbaka jag kan minnas och i de perioder jag försökt förtränga i tron att jag varit onormal, så har jag mått mycket dåligt.

    Nu har jag insett att detta är som det är, det är mitt och jag njuter av det. Det skadar ingen och jag utsätter heller ingen för det, utan sköter det snyggt i hemmets lugna vrå.

    Så *varför* skulle vi behöva söka hjälp?

    Att det är 'onormalt' handlar bara om en förutfattad och moralisk inställning, som inte har ett dugg att göra med de fysiska förnimmelser faktiska mentala upphetsning det skänker mig och alla tjejer i den här tråden, samt flera tusentals tjejer och killar över hela världen.

    Efter att ha pratat med många andra om detta (på nätet) samt även snokat lite lätt i min bekantskapskrets, har jag kunnat konstatera att detta nog är *långt* mycket vanligare än man tror.

    Det handlar, precis som med alla lite udda läggningar, att släppa greppet om kulturella vanföreställningar och inse att sex, i alla dess former, kan ge njutning för var och en på de mest underliga vis.

  • Jordgu­bbspaj
    Äldre 18 May 12:19

    Blomman och toatränad, sök hjälp.

  • Anonym (åxå)
    Äldre 18 May 14:44
    Anonym (en till) skrev 2007-05-18 08:28:30 följande:
    Svar till Blomman; Jag bemötte för inte särskilt längesedan ett liknande inlägg och orkar inte bråka om detta.Alla tänder på olika saker, en del tänder på kiss, andra på att ge eller få oralsex. En del tänder på gummi, lack och läder, andra på mjuk och bar människohud. En del gillar mjukt, en del hårt. En del vill slicka glass ur varandras navlar, andra vill kissa ner sig eller bli kissade på.Vi är helt enkelt olika. För min del är detta en del av min sexualitet, det har funnits där i *hela* mitt liv, så länge tillbaka jag kan minnas och i de perioder jag försökt förtränga i tron att jag varit onormal, så har jag mått mycket dåligt.Nu har jag insett att detta är som det är, det är mitt och jag njuter av det. Det skadar ingen och jag utsätter heller ingen för det, utan sköter det snyggt i hemmets lugna vrå.Så *varför* skulle vi behöva söka hjälp? Att det är 'onormalt' handlar bara om en förutfattad och moralisk inställning, som inte har ett dugg att göra med de fysiska förnimmelser faktiska mentala upphetsning det skänker mig och alla tjejer i den här tråden, samt flera tusentals tjejer och killar över hela världen.Efter att ha pratat med många andra om detta (på nätet) samt även snokat lite lätt i min bekantskapskrets, har jag kunnat konstatera att detta nog är *långt* mycket vanligare än man tror.Det handlar, precis som med alla lite udda läggningar, att släppa greppet om kulturella vanföreställningar och inse att sex, i alla dess former, kan ge njutning för var och en på de mest underliga vis.
    Skriver under på detta
  • Anonym
    Äldre 18 May 16:45

    För dom som tycker det är onormalt kan ju gå ut o söka wet sex eller pissing så ska ni får se hur " onormalt" det är!

  • Anonym (Blir ju...)
    Äldre 18 May 21:26

    Vad  ska jag söka på för att se filmer om detta?

  • Anonym (ufo)
    Äldre 18 May 23:11

    Har ni hört om de kvinnor som brukar låta en man stoppa en penis i dom?! Visst låter det äckligt?! Och det är ju inte örat heller, utan oftast mellan benen *där nere*. Uaaaah vad ofräscht!

    Spänn av! Skulle man vara i behov av psykisk hjälp för att man tänder på lite kiss så tycker man väl att homosexualitet är en psykisk störning också. Och de människorna som tycker så kan i alla fall inte jag ta på särskilt stort allvar! Trist att de inte kan förstå att andra är olika jämfört med dem själva.

    Kissa på ni bara!

  • Lady summer
    Äldre 19 May 00:35

    Håller med dej! Att ha detta beteendet ÄR stört!!! Kiss är kroppens avfallsprodukter!!
    Anonym (toa tränad) skrev 2007-05-16 09:17:56 följande:


    jag var baa ute efter att tala om hur stört det är att ha detta beteende och från och med nu ska jag sköta mitt! jag har ju fått sagt det jag ville och det finns inget mer att tillägga. bye!!
  • Lady summer
    Äldre 19 May 00:36

    Alldeles rett!
    Anonym (Blomman) skrev 2007-05-17 10:34:59 följande:


    Men snälla nån, hur kan man tända på att kissa ner sig själv när man är en vuxen människa?!Jag anser att när man gör så här i vuxen ålder är detta ett sjukt beteende. -Sök hjälp!!!!
  • Lady summer
    Äldre 19 May 00:36

    Varför skulle dom göra det??


    Jordgubbspaj skrev 2007-05-18 12:19:38 följande:
    Blomman och toatränad, sök hjälp.
Svar på tråden Wet (kissa på sig)