• Okänd
    Äldre 26 Apr 20:17
    #0
    Meddelande borttaget
  • Svar på tråden Wet (kissa på sig)
  • Anonym (Tjej 21)
    Äldre 29 May 20:45

    jag har oxå prövat de o de var rätt skönt...

  • e bennet
    Äldre 30 May 09:49

    Har inte alls såna här "våta drömmar" men av nyfikenhet går jag hit och läser...Men ni som skriver att det är ONORMALT och ÄCKLIGT...varför går ni överhuvudtaget ut på en sådan här tråd då? Gå in på MISSIONÄRSSTÄLLNINGARNAS FÖRESPRÅKARE ISTÄLLET!!!

  • Anonym
    Äldre 30 May 09:56

    har någon provat att låta killen pissa inne i musen

  • Anonym (ufo)
    Äldre 1 Jun 10:51

    Jag undrar en sak. Jag har delade känslor kring det här med wet. Samtidigt som jag tycker att det är tändande att själv kissa på mig ibland, så tycker jag att det är väldigt obehagligt med människor som har verkliga problem med inkontinens. Det är en sak att fantisera om en tjej som lite olydigt kissar på sig (ooops liksom), men en helt annan sak att föreställa sig en person som har verkliga inkontinensproblem och mår jättedåligt av detta. Jag har lite svårt att prata om sådant eftersomdet känns så obehagligt i mig. Kanske känner jag som jag gör just för att det är lite kittlande på samma gång, eller jag vet inte. Finns det någon annan här som känner igen sig?

  • Anonym (Ännu en)
    Äldre 2 Jun 09:54

    Jag hade en underbar kiss-dröm inatt och imorse kunde jag inte låta bli när min man åkte iväg. Det var helt underbart.........

  • Anonym (en till)
    Äldre 2 Jun 14:17

    Anonym (ufo): Ja, jag känner igen mig i det du säger. Tror det är precis samma som t ex kan vara upphetsande med t ex breathcontrol - i fantasin är det upphetsande och i ett sexuellt sammanhang, medan man i realiteten knappast skulle uppskatta att faktiskt bli kvävd 'på riktigt'.

    Det är en sak när man kan kontrollera saker och njuta av den - människor som faktiskt lider av det och har allvarliga problem har ju knappast någon njutning i det hela. Att du känner så, visar bara på att du är empatisk och frisk. Det är iallafall min syn på saken...

  • Anonym (-)
    Äldre 2 Jun 14:53

    Anonym (ufo)

    Jag känner igen mig i det du skriver (tror jag).
    Wet är inte min grej men jag älskar att få örfilar och smisk när jag har sex. Tycker om att bli kallad slyna och förnedrad.

    Det blir problematiskt när jag inte är kåt eftersom jag verkligen inte tycker att det är okej annars.
    Våld mot kvinnor och förnedringar och slag är hemskt!
    Men, när jag har sex med min kille älskar jag att han behandlar mig så.
    Får dåligt samvete över det här eftersom det finns så många kvinnor som blir behandlade dåligt och slagna av sina män och lider av det. Och så jag då som njuter av det.

    Vet inte om det var så du menade riktigt.

  • Anonym (ufo)
    Äldre 3 Jun 20:43

    Jo, det är ungefär så jag menar. Tack för era reflektioner, nu känns det lite bättre. Just nu har jag dock en period då jag inte utför mina fantasier. Jag vet inte varför egentligen, jag är väl inte så sugen just nu. Men jag läser tråden ändå..

  • Anonym (kåtli­sa)
    Äldre 10 Jun 09:34

    Hörrni, vad har hänt med den här tråden. Den verkar sova. Någon som har lite härliga historier att berätta...själv har jag inte kissat ner mig på säkert en månad. Är så sugen nu, men är hemma med sonen. Inte läge riktigt

  • Anonym (kåtli­sa)
    Äldre 10 Jun 12:23

    Nu fick jag äntligen tid för mig själv, satt mig framför datorn o kollade lite kissbilder och blev såklart kåt som bara den. Hade innan druckit mycket vatten och sen gick jag ut i trädgården o pysslade och lät droppe efter droppe komma tills det inte gick att stoppa, stod o kissade ner mig ute och sen la jag mig på vår altansoffa och smekte mig själv. Nu ligger grejerna i tvätten...men jag är inte nöjd. Kåt igen....

Svar på tråden Wet (kissa på sig)