Inlägg från: Camilla R |Visa alla inlägg
  • Camilla R

    Vita hem del 5

    Idag på lunchen var jag (äntligen) och köpte mig en lykta (Monica Johansson) jag var även och klämde och kände på ljusstaken från Westergaard och Kovacs (för levande ljus) har velat ha en sådan bra länge -men så köpte jag den inte, så nu sitter jag här på jobbet och ångrar mig. Tror jag får gå tillbaka imorgon, så det kan bli lite fint och fredagsmysigt hemma med tända ljus

  • Camilla R
    VeroniQa skrev 2007-10-12 12:43:49 följande:
    Bor i Tyresö just nu Låter mysigt med ett litet torp, kul!
    Inte så långt från oss -bor i Saltsjö Boo, min sambo jobbar i/på Tyresö.
  • Camilla R

    Idag, äntligen har jag blivit med hjärtljusstake från Westergaard & Kovacs -som jag har längtat. Bonusshoppingen från igår var en liten ljusstake från Monica Johansson. Nyfikna är välkomna att kika in i mitt lilla galleri. Själv är jag glad och nöjd över att jag/vi sakta men säkert (?) går mot ett mer vitt och harmoniskt hem -även om det i mina ögon går lite långsamt.

  • Camilla R
    juliah skrev 2007-10-12 21:45:37 följande:
    Hej kära vänner! Här är det fullt upp...Hinner ju inte se allt fint ni visar men lyckades se camillas underbara inköp, så fina!Min goda vän som ska vara Elles gudmor hade en present med sig till mig, en Monica J lykta så nu har jag två. De är så otroligt fina!Vi bor i ett litet (drygt 100m2) hus från 1909 söder om sthlm. Två våningar och det är vårt!Drömmen vore att ha två rum till och havsutsikt Kram på er!
    Jag köpte min första lykta igår och jag tror att den redan nu känner sig lite ensam -kanske blir det en till i nästa vecka, de är verkligen vackra. Lycka till med dopet!
  • Camilla R
    Anton2005 skrev 2007-10-12 21:38:22 följande:
    Vet du om det går att beställa ljusstaken på nätet? Den är helt underbar
    Nej, jag har inte sett något nätshopping på den -har själv letat ganska länge efter just det. Men i Gamla Stan på Österlånggatan hade de den -i flera varianter
  • Camilla R
    mimmamum skrev 2007-10-13 19:40:36 följande:
    Mimmi, nej den får jag hämta till första advent! *längtar* Vem var det som hade köpt en Hjärtljusstake för vanliga ljus? Den var underbar den också! Är lite nyfiken på priset! Jag tycker min är dyr och då köper jag ändå direkt från Westergaard!
    Jag har köpt hjärtljusstaken för vanliga ljus och den gick lös på 900 kronor -men den är så vacker och fin så den är värd varenda krona .
  • Camilla R

    Värsta Supermamman skrev 2007-10-13 22:20:28 följande:


    Jag är lite kär i den här: www.ikea.com/PIAimages/74025_PE190770_S4.JPG vad tror ni om den i vårt matrum/vardagsrum?
    Precis den är samma som jag önskar till vårt vardagsrum plus tv-bänken. Tyvärr är min sambo inte lika entusiastisk då han tycker vi skall ha mörkbrunt el svart, så han måste bearbetas, men visst är den ju fin?
  • Camilla R
    Himmelbit skrev 2007-10-13 22:39:28 följande:
    Försöker hålla mitt "löfte" (hot?! ) om att visa bilder varje gång jag visar mig här...Min svärmor har planterat och gjort fint på yttertrappan!! Jag har så långt ifrån gröna fingrar man kan komma.....
    Jättefina planteringar (och krukor) skicka gärnna hit dem till mig. Har inte kommit mig för att göra några höstplanteringar ännu eftersom jag vill ha nya krukor.
  • Camilla R
    MildaMaränger skrev 2007-10-15 06:35:13 följande:
    hej alla underbara! Jag har bytt namn ( fd nyfiken rosa) och kände att pressen på mig att lyckas bli gravid igen blev för stor så jag vilade ett tag.har en liten hemlis också.... jag testade precis +!!!!! jag skakar och är så sjukt nervös...ett stark + blev det!!!har saknat er!
    Grattis vad roligt! Den efterlängtade känslan när +:et visades efter att ha försökt och längtat så länge minns jag så väl. Lycka till!
  • Camilla R

    På tal om hus.. På väg hem till mig från bussen har det pågått ett husbygga i ca 2 år. Nu äntligen är det färdigställt och häromdagen såg jag att det möblerats och piffats gissade att det var styling inför försäljning och mycket riktigt. Huset är jättefint tycker jag (vi tittade på den modellen när vi skulle bygga) men läget är inte så kul.
    w4.objektdata.se/pregen/584/OBJ1020_777143584/wp.htm

Svar på tråden Vita hem del 5