Inlägg från: Camilla R |Visa alla inlägg
  • Camilla R
    Salmiak6 skrev 2007-09-04 09:58:16 följande:
    Underkäken och det är bara halva tanden som har kommit upp.Ska lyda dina råd och springa till apoteket så fort jag slutar idag!
    Visdomstandsproblem är inge kul, håller tummarna för att det blir bättre.
  • Camilla R
    gemelli skrev 2007-09-04 13:09:36 följande:
    Oj jag måste få fråga er en sak. Orkar inte göra någon ny tråd där knäppisar kommer in och tycker o tänker.Vill höra vad mina vita "vänner" tycker, dom jag "umgås" med nästan varje dag. Denna fråga har absolut inget med inredning att göra men undar om ni skulle vilja svara ändå. Jag har ju två söner som är 12 år, alltså 12 år! Dom är otroligt duktiga i fotboll och idag spelar dom i en bra klubb men som vill ha minst 10 000 kr per säsong per barn alltså 20 000 per säsong för oss.Nu har vi gjort så att vi vänt oss en till en av de största och bästa klubbarna i sthlm för att vi känner att det är inte motiverat att betala dessa pengar för en 12 åring.Nu har hela klubben gått i taket och kan inte alls förstå varför vi vill lämna klubben och tycker att 10 000 kr för ett barn är ingenting. Fatta ni i vilken kommun vi bor i. Dom tycker det är småpengar...Vad skulle ni ha gjort?
    10.000:- i terminsavgift är otroligt mycket pengar. Finns det någon annan klubb att byta till så är mitt råd att göra det, Stockholmsområdet har ju många bra klubbar.
  • Camilla R
    gemelli skrev 2007-09-04 13:25:35 följande:
    Åååå tack lasseliten den här j**vla kommunen/klubben får en att känna sig mindervärdig.Ja har en en pappa som heter Boström och har varit justitseminister och en annan pappa som är chef för Telia så är väl det här småpotäter...Usch känner mig som en urdålig mamma just nu
    Jag trodde Bodströms barn spelade i BooFF -han bor ju här...
  • Camilla R

    Är det??? Vilken fräck klubb -det hade jag ingen aning om. Där spelar ju min son också.. Fast han är ju bara 01:a, så ett tag till kan man alltså stanna i klubben -men vad gör man sen?

  • Camilla R

    Emil i Lönneberga skrev 2007-09-10 14:00:40 följande:


    Jag vill ha nån av sängstommarna som finns på bild i galleriet men vill inte beställa utan köpa kontant i butik men hittar ingga liknande. Dom som finns på bild är från kataloger som eller och halens.
    Själv vill jag nog ha en säng från ILVA www.ilva.se/produkt/2012366/allegroängar,+trä fast det är ju lite långt att åka dit från Stockholm, men den (sängen alltså) kanske återfinns i någon butik i Stockholm *hoppas*
  • Camilla R
    mimmamum skrev 2007-09-10 18:44:39 följande:
    Vill ni veta något kul?! Inom kort ska Hjärtegryn och Änglapållar finnas i en inredningsbutik i Stockholm!
    Åh, vad kul!! Vilken butik -måste ju veta vart jag skall gå på min lunchrast
  • Camilla R
    mimmamum skrev 2007-09-11 09:22:31 följande:
    Godmorgon! Men usch så mycket tråkigt, lider med er både emmasa och juliah!VeroniQa, välkommen till oss!Camilla, du får bege dig till White living i Rönninge om någon vecka sådär!
    Det kanske var lite långt för en lunchpromenad -men en helgutflykt kanske.
Svar på tråden Vita hem del 5