Inlägg från: Camilla R |Visa alla inlägg
  • Camilla R
    Rori skrev 2007-09-11 12:41:17 följande:
    Vi har den stora&höga och maken tyckte den var bra kvalité när han monterade den och vi har haft den ett år men inget att klaga över  ända då den gröna panelen som är inne i skåpet, har jag tröttnat på men den går ju att måla vit!tv-bänken kanske känns hög i ett litet rum men i vårt vardagrum är den lagom eftersom det är så stort och tv:n kommer i lämplig höjd!
    Härligt att höra, det är den stora som jag är mest sugen på Nytt för i år är dessutom att panelen är VIT. Jag skall genast börja bearbeta min sambo!!
  • Camilla R
    therre skrev 2007-09-11 13:03:31 följande:
    Åh, nu har jag hittat ett så fint hus! Dessvärre var det världens tråkigaste läge. Tänk er detta ute på landet med maaaaassa åkrar! Invändigt ser det ut att vara mkt att göra, men kolla utsidan, vackert! www.hemnet.se/a.asp&q=1&s=3
    Visst var det fint, men det kändes som att det var något som saknades på utsidan och nu ser jag ju att det är tornet som saknas, för visst borde det ju sitta ett där??
  • Camilla R
    gemelli skrev 2007-09-13 13:24:12 följande:
    Ja jag drömde inatt att jag födde ut en GRÖN UNDERLAT, vakande av att jag grinade och var såå besviken att ha gått en hel graviditet och så får man en underlat.Kommer ihåg att jag tänkte, fy vad orättvist en sån kunde jag ju köpt på zooaffären
    Hahaha Man drömmer mycket konstigt som gravid!
  • Camilla R
    Lynn84 skrev 2007-09-13 13:03:59 följande:
    Hej vänner!Idag har jag ett litet tillkännagivande!Eftersom det redan har kommit ut och diskuteras hej vilt i min gästbok så tyckte jag att jag lika gärna kunde berätta för er också!Det bor numera en liten bebis i min mage och Colin ska äntligen få bli storebror!Det är fortfarande väldigt väldigt tidigt men eftersom fler och fler vet om det så kan jag såklart inte hålla det hemligt för er heller!
    GRATTIS, vad kul för hela familjen
  • Camilla R
    gemelli skrev 2007-09-14 09:49:06 följande:
    Här är en mysig blogg, kanske passar bättre in i den andra New England trådenmagdalenashem.blogspot.com/
    Oj, där var det mysigt värre och många tips om vart jag kan gå på mina lunchraster Idag tror jag att det blir ett besök till Årstiden
  • Camilla R
    Salmiak6 skrev 2007-09-17 10:11:57 följande:
    Tack BUSAN! Jag vet ju att jag stressar hela tiden, men det är väldigt svårt att sluta. Jag lever inte i nuet utan ligger steget före hela tiden. Märker att jag inte andas lugnt när jag håller på. Nu ska jag hoppa ner i ett avrmt bad och lugna ner mig lite.
    Ett varmt bad låter mysigt, skönt och lyxigt -hoppas du får en riktigt avkopplande stund.
    Jag har förresten inte plus men det fungerar att citera -såg att du frågat om det tidigare.
  • Camilla R

    Hvita sinnen skrev 2007-09-18 18:50:28 följande:


    Camilla R: fy vad orättvist! Var ligger Orminge?
    Orminge ligger i Saltsjö Boo som ligger ca 1½ mil sydost om Stockholm.
  • Camilla R

    Hvita sinnen skrev 2007-09-18 19:11:07 följande:


    Camilla R: aha, lite långt då..
    För egen del är det gångavstånd, kanske 2 km, så man kanske skall ta en tur dit i helgen och se om det är något...
Svar på tråden Vita hem del 5