Inlägg från: Camilla R |Visa alla inlägg
  • Camilla R

    Vita hem del 5

    Salmiak6 skrev 2007-08-14 22:50:46 följande:


    Usch imorgon ska jag dra ut min visdomstand! Ge mig styrka!
    Här kommer styrka i mängder!! Drog själv ut en visdomstand i juni, men det gick helt över förväntan -kanske har du samma tur -hoppas!
  • Camilla R
    Salmiak6 skrev 2007-08-16 10:19:52 följande:
    JAg har fått jobb!!!!!!!!!1 Börjar imorogn!!!!!
    Jättegrattis, vad kul!! Lite mjukstart att börja en fredag. Själv skall jag börja jobba igen på måndag och just nu känns det inte alls särskilt spännande.
  • Camilla R

    I min eviga jakt på en ny sänggavel/ram har jag snart gett upp... Så nu har jag beställt en sängkappa från MilleNotti. Den borde förhoppningsvis kunna fungera även om vi (mot förmodan) hittar en säng som passar oss. Så nu är det "bara" att vänta in leveransen

  • Camilla R

    Jezzika skrev 2007-08-16 18:54:33 följande:


    Hej på er tjejer.Jag var på IKEA igår och köpte en hemnes- säng till min flicka. Dör av min förvåning när jag kom hem och upptäckte att sängen hade högre huvudgavel och fotgavel än min pojkes säng som också är en hemnes, köpt för 1 år sedan ?!Har de ändrat sängen eller är jag helt knäpp?
    Nej, du är inte knäpp.. Av någon anledning har de höjt både huvud och fotgavel så nu finns det inte ens en chans att jag skall kunna övertala min sambo om att vi skall ha en sån.. Vi har nämligen snedtak som börjar vid ca 1 meter.. typiskt..
  • Camilla R

    Vi har stolar med stoppad sits och det är jätteskönt, MEN -de blir snabbt smutsiga och även fastän de är avtagbara så tvättar man de ju liksom inte varje vecka.
    Nu vet jag att jag har sett (någonstans) som ett extraskydd man klär över sitsen. Är det någon som vet och förstår vad jag menar och som kanske vet var man kan köpa såna (gärna i vitt kraftigt linne)

  • Camilla R
    LCroft skrev 2007-08-17 12:32:32 följande:
    Eftersom mannen, envisa j*kel inte verkar ge med sig angående grillkåtan så tänker jag shoppa nya soffor! Rätt ska va rätt  Men nu är jag osäker, funderar på Ektorp soffor. Där var vi nu har en trea så vill jag ha en trea, men där vi har en två är jag osäker, det är mitt emellan två fönster och jag retar jämt upp mig på att gardinerna kläms fast bakom soffan, borde man kanske ta en fotölj istället. Men var ska jag då ligga? Mannen brukar ta trean och jag tvåan... Kanske jag får sparka upp mannen och ligga själv på trean och så kan han sitta i fotöljen *svammel, svammel*
    Man ligger jätteskönt i en fåtölj med fotpall Och möbleringen blir oftast lite enklare och man får fler sittplatser de gånger man behöver!
  • Camilla R
    Beatrize74 skrev 2007-08-17 15:32:36 följande:
    Måste fråga en sak till. Ni som har kök - angränsar ert kök till fler än ett rum?
    Vårt kök angränsar till hall och tvättstuga, så -ja det blir ju fler än ett rum.
  • Camilla R
    Salmiak6 skrev 2007-08-17 16:36:29 följande:
    Funderar på denna spegel liggandes över. ?www.ikea.com/se/sv/catalog/products/50034917
    Ja, den är jättefin -skulle själv vilja ha den, men har egentligen ingen riktig koll på vart -iofs skulle det behövas en spegel i klädkammaren, men då kanske det räcker med en enklare. Fast vår hall skulle ju behöva ett upplyft -ja här är en som vill göra om det mesta
  • Camilla R
    Pärla1 skrev 2007-08-17 19:17:09 följande:
    Frupuffen: Tack!Tror minsann att alla lägger sina barn för tillfället, min stumpa sover nu, så det är dax för lite mamma-tid
    Mina barn sitter och har fredagsmys framför tv:n (Lilla Kycklingen visas) sambon är ute med en kompis som är hemma från USA och jag passar på att sitta vid datorn Nattningen får bli lite senare, för att underlätta för mig själv.
  • Camilla R
    malins79 skrev 2007-08-17 20:45:11 följande:
    Näe, nu ska jag lägga Jacob i sängen som somnat i mitt knä.Sen ska jag maskera lite på en vägg o vårt arbetsrum. När vi målade om där för två år sedan ville Marcus göra något häftigt och målade rött!!! på en fondvägg! Jag har aldrig gillat det och nu har jag äntligen köpt vit färg att måla över.
    Ja, egentligen är det ju något sådant jag borde pyssla med nu när sambon är ute och partajar och barnen snart skall gå och lägga sig.. Istället har jag lånat ett gäng DVD-filmer som jag skall ligga i soffan och kika på. Fast det är ju rätt skönt och mysigt det också.
Svar på tråden Vita hem del 5