Inlägg från: Camilla R |Visa alla inlägg
  • Camilla R

    Vita hem del 5

    Kajsa M skrev 2007-09-24 12:23:59 följande:


    Tänk vilken obotlig materialist jag är! Går här som på moln efter mina nya inköp! PS! Jag har även varit på bibblan och lånat Diagnos Duktig efter råd av Himmelbit! *fniss*
    det ÄR roligt med nya inköp, själv hade tänkt göra en del inköp på lunchen idag, men de (butikerna alltså) hade inte alls vad jag hade tänkt mig...
  • Camilla R
    knyttis skrev 2007-09-24 22:05:00 följande:
    Har ni sett att de satt ut nya bilder?www.vitahem.se/Så mysigt! Vill åka dit på en gång! Var besviken i sommras men nu verkar de ha fått in en del!
    Åh, nu vill jag också åka dit. Vill köpa och fixa en massa därhemma, men sambon är inte alls lika entusiastisk -hur gör ni andra för att få med karlarna på tåget??
  • Camilla R
    Himmelbit skrev 2007-09-25 08:18:48 följande:
    Jag får absolut inte med min sambo på nya idéer och inköp. Så jag köper och fixar själv!
    Fast "problemet" är ju att min sambo (just nu) har bestämda åsikter och vill ha trä och då gärna mörkt, han är "orolig" för att det skall bli för ljust annars.. hur det nu kan bli det??
  • Camilla R
    Enji skrev 2007-09-26 10:11:35 följande:
    Så himla fin den lampan är.. finns den på Indiska nu tro? Skulle kunna tänka mig en sån..
    Jag var inne på Indiska i förra veckan och "klämde" på just en sån lampa, så då fanns de kvar i alla fall.
  • Camilla R
    numberone skrev 2007-09-26 10:41:28 följande:
    Hej!!! Måste bara få berätta en liten sak...... ni får inte skriva nåt om det i min blogg.... JAG ÄR GRAVID!!! Testade i morse.... Skakar av lycka (och rädsla av att få mf igen)
    JÄTTEGRATTIS!! Kram och Lycka till!
  • Camilla R

    Kajsa M skrev 2007-09-26 15:40:38 följande:


    EnjiJag gillar Liatorp. Känns gedigna. Lite mer påkostat än annat från IKEA.
    Den serien försöker jag sälja in hos min sambo till vardagsrummet, men än så länge har jag inte lyckats något vidare, måste nog ha bildbevis för att övertyga honom.
  • Camilla R
    Skogsstjärnan skrev 2007-09-26 16:28:07 följande:
    En lite ot fråga Säger ni skrubb på rikssvenska???Har alltid försökt omskriva då jag har velat använda det ordet, för jag trodde inte ni skulle förstå vad jag menade
    Ja, vi säger skrubb (menar då ett litet krypin/vrå eller liknande)
  • Camilla R
    juliah skrev 2007-09-26 19:07:47 följande:
    Är det någon som ska gå på inredningsmässan i Sthlm om två veckor?Minns att jag blivit lite småbesviken tidigare år, Casa cor verkar mer spännande...
    Jag skulle vilja gå på båda.. Casa Cor känns spännande, dels för att det är min gamla arbetsplats (kul att se vad de gjort med mitt "rum") och sen bara för att det är kul.
  • Camilla R
    MichaelaW skrev 2007-09-26 22:48:43 följande:
    Nu har jag fått en mail från annonsören. Soffan är från 1997 och hon skriver att den är i ett jätte bra skick. Å vilken beslutångest, jag litar inte på annonsbilden för där såg den inte ut att vara i topskick. Den blåa klädseln var knappt använd men jag vill ju ha den vit! Å jag måste nog åka och titta på den.
    Ektorp har tidigare funnits i en vit mönstrad (blom-struktur) variant och det är så denna ser ut att vara, alltså inte den som finns idag som är heltvit. Något att tänka på om du ju direkt måste köpa ny klädsel.
Svar på tråden Vita hem del 5