• NyfikenRosa

    Vita hem del 5

    Välkommen till tråd nummer 5, gamla som nya medlemmar!
    Vi fortsätter här att diskutera vitt, romantiskt, klassiskt, skärgårdstil, manhattan/upper east och så vidare.. Alla stilar är välkomna!

    ♥Vi älskar saker som ♥
    Linne, hjärtan, vitt, naturligt, betonghjärtan, hissgardiner, Lexington, Gantkuddar, loppisfynd, klassiska gummistövlar, att pyssla, Yankee candles "clean cotton", trämöbler, lapptäcken, äppelkaka, porslin, fågelkvitter, öppna spisar, olika vita nyanser, att måla om möbler, förvaring, att behålla bara det viktiga framme, tidningen Lantliv, att julpyssla, att påta i trädgården, Ralph Lauren-tapeter mm.
    ♥ ♥ ♥
    Tråden "vita hem" är skapad för att vi som älskar vitt, vitt och vitt ska ha ett ställe att prata om allt det vita. Självklart gillar vi också att ha detaljer i naturliga färger som beige, brunt och olika nyanser av dessa. Men basen är alltid vit och vi älskar att inreda med linne, ull, trä och bli blandar gärna nytt och gammalt för en personlig look. Vi fegar lite med färgerna men kan någon gång vara modiga att slänga i en ljusblå kudde hihi... Du är kanske är mindre förtjust i skrikiga färger och vill ha ett rogivande hem!
    I denna tråd ska inga måsten finnas. Du är välkommen in när du vill, du ska kunna missa 20 sidor och ändå vara en i gänget, kunna slänga in en kommentar när du känner för det (och inte för att du måste) och själv göra ett inlägg när du så önskar. I tråden finns har vi alla ett gott hjärta, vill varandra väl, ingen är utstött. Får du inget/få inlägg så beror det inte på att du inte är omtyckt, helt enkel så hinns alla inlägg inte att svaras på.
  • Svar på tråden Vita hem del 5
  • Smajla
    Mori skrev 2007-08-26 21:42:32 följande:
    Tror att några sånna skulle vara fina på min tavellist
    Vad kul, jag har några fler tavlor. Om du vill att jag mailar bilder till dig så är det inga problem..
  • Rosesarered

    mimmi006> Åh va snällt tack, jag vann dom idag på auktion. Lavoaren fick jag ge 773:-, det var många som bjöd. Men det var den värd. Brickbordet i mässing gav jag 280:-, ett riktigt fynd
    Var först inne på att försöka hitta ett brickbord i silver, men ändrade mig då gardinerna jag har i vardagrummet har lite guldton i sig.

    Så nu är jag lite splittrad igen (haha ni måste tro att jag är totalt labil) men nu vet jag inte om jag ska måla om bänken längre i vitt. Det här guldbordet kommer stå rätt nära. Och jag tycker personligen att guld och brunt är finast och vitt och silver.

  • Mori
    Smajla skrev 2007-08-26 21:45:19 följande:
    Vad kul, jag har några fler tavlor. Om du vill att jag mailar bilder till dig så är det inga problem..
    Ska kolla av ekonomin lite först Jag har satt sprätt på lite mer pengar än jag hade tänkt redan.... Ni har mycket dåligt inflytande på min ekonomi med alla era fina bloggtips
  • Smajla
    Mori skrev 2007-08-26 21:55:01 följande:
    Ska kolla av ekonomin lite först Jag har satt sprätt på lite mer pengar än jag hade tänkt redan.... Ni har mycket dåligt inflytande på min ekonomi med alla era fina bloggtips
    Det är lugnt! Skulle du vilja ha en eller några längre fram igenom är det bara att fråga, jag kan göra några isf.
    Rosesarered skrev 2007-08-26 21:46:04 följande:
    mimmi006> Åh va snällt tack, jag vann dom idag på auktion. Lavoaren fick jag ge 773:-, det var många som bjöd. Men det var den värd. Brickbordet i mässing gav jag 280:-, ett riktigt fynd Var först inne på att försöka hitta ett brickbord i silver, men ändrade mig då gardinerna jag har i vardagrummet har lite guldton i sig. Så nu är jag lite splittrad igen (haha ni måste tro att jag är totalt labil) men nu vet jag inte om jag ska måla om bänken längre i vitt. Det här guldbordet kommer stå rätt nära. Och jag tycker personligen att guld och brunt är finast och vitt och silver.
    Jättebra pris, låt det stå lite och fundera så du inte förhastar dig..
  • emmasa

    Åh vad ni skriver. Har inte hunnit in och kikat en endaste gång under helgen. Att vara husägare slukar numer all tid. Ingen idè att ens försöka läsa ikapp, ögonen går redan i kors på mig och John Blund knackar på min dörr. Får ägna morgonen i morgon åt era alla goda tips. Har i alla fall hunnit med att smida lite planer i helgen www.alfridashem.blogg.se
     Natti natti på er.


  • Smultron och glass

    Jag förstår inte hur ni kommer ihåg att kommentera allt! Jag har glömt bort hälften, men här är lite i alla fall

    Mori: Grattis till symaskinen! Vad skönt att höra att jag inte är ensam om att klappa på saker jag gillar. Sambon tycker att jag är knäpp

    Gemelli: Skönt att du mår bättre! Oj, vilka dilemman, tänk om man var ekonomiskt oberoende så att man kunde köpa vilken tomt och vilket hus man ville! Jag skulle nog satsa på läget (dvs tomten) i första hand, och kan ni stycka av är det ju perfekt.

    FruPuffen: Hoppas det blir en liten bebis i natt!

    Knyttis: Vad fin gungan blev!

    Skogsstjärnan: Vilken snäll farmor som sytt såna fina dockor!

    Jag har lite nytt i bloggen också smultronochglass.blogg.se

    Nu ska jag och Oskar (min ena kisse) krypa ner under en filt och titta på TV och dricka te (min katt gillar te... men han får inte, jag tror inte det är så nyttigt för katter).

  • knyttis

    Tack för alla positiva kommentarer om vår barngunstol! Ett fårskinn skulle passa fint men finns det så småa så de passar?

    Gemelli - Skönt att du mår bra/bättre nu! Hoppas ni får den gudomliga tomten! Den är ni värda!

  • Smultron och glass

    Knyttis, Ikea har haft en barnvariant av fårskinn, men jag vet inte om den finns kvar. Den var mindre än "Ludde" och lite krullig.

Svar på tråden Vita hem del 5