• foxie80

    Vasa - Kristinestad 9

    Merix-ja lägg gärna in en bild.blöjtårta låter häftigt men är kanske svårt att laga?

  • foxie80

    haha, jag trodde oxå blöjtårta var ätbart. Jisses vilka fina kreationer man kan laga av blöjor.Bra presenttips!

  • foxie80

    mariem: hoppas ni får en trevlig resa. Mammamia kan ju bara inte bli fel, njut! Vi måst ta o ses nåt när ni kommer hem!

    merix: bra att du får va hemma nu o ta det lugnt tills bebisen kommer.

  • foxie80

    Har någon varit till loppiset på torget idag? Vilken tid är det? (så jag vet till nästa söndag)...

  • foxie80

    annamanna: jag har haft några "köpes" annonser på findit.fi och det har funkat jättebra, fick många svar.

  • foxie80

    mariem: håller med dig om att det är mysigt att alla sover i samma säng. S somnar ju nog i egen säng men vaknar till och vill med oss mitt i natten och jag känner att jag bara slappnar av och somnar in djupare när hon är i vår säng. Underbart! Finns några som tjatar på oss att vi måste flytta ut sängen till hennes rum men dom får nu tjata på då. Min hörsel e selektiv :)

    Vi skall oxå norrut i helgen. Kanske ni oxå kommer på barnens dag i jeppis på söndag?

    Nu har jag lyckats bränna potatisen...luktar apa här nu...måste googla hur jag får bort lukten ur huset... trevlig helg allihopa!

  • foxie80

    iolanthe: vi har samma nattningsproblem här, tjejen står o gapar i sängen o hittar på den ena ursäkten efter den andra varför vi ska komma dit o så slänger hon täcke o nallar på golvet. men vi låter nog henne ropa (för det mesta "mamma", "kakka" el. "mökken") en stund o går in med jämna mellanrum,bäddar ner henne o säger helt enkelt "lägg dej, nati nati" och så springer vi in o ut så typ 3-5 ggr per kväll o till sist ger hon sig o somnar. Hon är ju inte ledsen utan vill mest kolla att vi ännu är kvar här före hon lägge sig o somnar.Igår blev vi jätteförvånade då vi bara behövde gå in en gång o sen blev det tyst...hon måste ha varit rejält trött då :)

    Dagtid går det mycket lättare konstigt nog...

  • foxie80

    paris: dom har ponnyridning, karusellåkning, metning, stövelkastning och så kommer brandmännen att ha nån uppvisning.Blir oxå dansshower och trollkarlsshow. Det är alltså i skolparken 12-16 imårån!

  • foxie80

    mariem: var ni o såg på brandbilen nå? Vi var där i 2h, sku ha s att rida på ponnyhästen , hade hjälmen på o allt men hon var nog alltför rädd stackarn. Jag sku vill på storloppis imårån å men dom har ju lovat rejäla regnskurar...usch o blä.

  • foxie80

    miss goldie: Vår dotter har ENORM läkarskräck, det räcker med att vi kör in på hvc:s parkering så börjar hon skrika " GÅ HEM " och vi har inte fått vägd och mätt henne sen hon var under året (hon är 2år o 4mån nu) . Hon lämnar inte min famn alls och hon skriker under hela tiden vi är inne hos läkar/rådgivningstant. Så läkaren sa sist att vi ska låta henne slippa kontroller nu så länge det bara går (hon har biverkning av en vaccination så vi har sprungit på regelbundna kontroller(blodprov) 1gång/månad). Tror det e från blodproven som största skräcken har kommit för dom pickade fel en gång.

    Håller med dig , det e jättejobbigt att måsta håll i henne så hårt när hon e så rädd från förut. Vi får hoppas våra tjejer får vara friska nu då så dom förhoppningsvis kommer över skräcken.

    Ha en fin dag allihopa, solen har ju återvänt:).

  • foxie80

    annamanna: vi har panadol och pronaxen som febernedsättande. S gillar panadol bättre men det e säkert en smakfråga. Hoppas din kille kryar på sig snart!

Svar på tråden Vasa - Kristinestad 9