Inlägg från: Amelié77 |Visa alla inlägg
  • Amelié77

    Vasa - Kristinestad 9

    Ahaa, det funkade inte att länka. Jag skrev Smedsby i nån sökruta tror jag.

    Joo, jag blev nästan illamående av de där köksskåpen. Tror det kan vara ganska svårt att hitta köpare till det där huset med tanke på vad de har för pris. Kan ju inte finnas så många andra "blå-fantaster" som söker just ett sånt hus just nu.

  • Amelié77

    Millami - jag har ju sett er lägenhet "live" och jag tyckte den var jättefräsch och snygg.

    Vi räknar också med att vår lägenhet stigit med ca. 30 000 sen vi köpte den, så det är ju bra.

  • Amelié77

    Hmm, vad var det jag skulle kommentera nu då...

    Jo, Agnes har alltid haft hög normaltemp. Runt 37,5 - 37,7. Har nog påpekat det hundratals gånger åt olika läkare, men ingen har reagerat på att det sku vara nåt onormalt, så då är det säkert inte det.

    Ang. tutten - vi har ca 10 tuttar i sängen åt Agnes nuförtiden...och det funkar bra. Oftast får hon tag i nån av dem och stoppar in den i munnen själv. Hon har också en tutt i varje hand Usch, jag fasar för den dagen då man ska ha bort tutten helt och hållet! Vi får nog ta det då hon är så pass gammal att hon förstår att hon t.ex. gett bort tuttarna åt tomten eller påskharen och därför kan hon inte få dem tillbaka. Att ta bort dem nu skulle vara pest och pina både för oss och för henne. Så jag bryr mig inte så mycket om att experterna säger att de måste sluta med tutt senast vid 1,5 år. Jag vet nog måååånga barn som haft den till 3-års ålder och de har nog blivit helt normala barn de också

    Karatelinda - jasså, är det ett Älvsbyhus det blåa? Så långt hade jag inte läst. Jaa, tänk vilken stor vinst de räknar med att göra om de menar få det sålt för 290.000. Det skulle vara intressant att se er övre våning då den är klar! Visst tänkte ni ha nåt motionsrum och sånt där uppe eller?

  • Amelié77

    Ja, jag tyckte inte det var speciellt njutningsfullt de första månaderna med bebis...så jag fattar inte heller folk som säger att man ska njuta av den första tiden. Jag njuter MYCKET mer av Agnes nu!

    Jag kunde inte heller sova om jag visste att Agnes var ledsen i början. Det satt nog i ganska länge kommer jag ihåg. Jag menar, hur ska man kunna gå och lägga sig och sova om ens lilla barn är olyckligt och gråter? Tror nog ingen kan det, så du är nog helt normal Tandrollet!

  • Amelié77

    Lilja - det är nog lockande att fara och titta (förlåt, menade ju lyssna) på Markus igen, men jag tror inte det blir nåt. Har så mycket annat planerat då när gubben har semestet. Får väl vänta tills de sänder programmet på tv.

  • Amelié77

    Vi kom just hem från husvisning i Merikaarto. Huset var verkligen fint (det var det där som jag länkade till för några dar sen). Men jag kan verkligen inte tänka mig att bo där i finntrakterna. Såå synd att huset var där och inte i t.ex. Karperö.

  • Amelié77

    De som bodde i huset i Merikaarto var faktiskt svenskspråkiga. I alla fall stod det Välkommen på dörren så jag antar det. Dessutom stannade vi och frågade en kvinna hur vi skulle köra och hon var också svenskspråkig. Men det känns nog ändå som att jag inte skulle vilja flytta dit... Vi hade i alla fall en annons i gårdagens tidning om att vi söker tomt och vi har fått massor med svar. Så nästa vecka ska vi börja köra runt till alla ställen och titta. Men ingen av dem verkar så där JÄTTEBRA, så vi får väl se... Har inte så stora förhoppningar om att vi ska hitta drömtomten bland de som ringt.

  • Amelié77
    Samaste skrev 2008-06-18 10:23:28 följande:
    missG - jag såg annonsen och tänkte faktiskt fråga om det var er då alla ställen du nämnt här räknades upp Hoppas ni får napp nu då.
    Och kan du tänka dig - vi har fått svar från alla ställen som nämndes i annonsen, och fler därtill. Ikväll ska vi och se på en tomt i Jungsund med en gammal dam.

    GRATTIS JOEL!!!
Svar på tråden Vasa - Kristinestad 9