• Anonym (skitlön?)

    timvikariat förskola 78kr/timme :-( det är väll skit lön???

    Jag är timvikariat på en förskola jag  har inte frågat efter lönen men vet ju va jag jobbade i april  så kunde räckna antal timmar och belopet som syns på kontot och fick de till 78kr/timme  blev besviken,för va på en komunalförskola innan och där fick jag 90kr/timme trodde man fick mer när man va på privatföskola  ville bara gnälla lite

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-05-26 17:56
    jag startade inte tråden för att man ska hacka på mig utan av en enda andledning att jag blev chokad av hur mycke det kan skilja från förskola o förskola men alla verkar inte förstå va jag menar!!!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-05-27 16:31
    Fick Lönebesked idag 78kr/timme ger 100kr/timme INNAN skatt o då har dom räcknat semesterberäkning på 12% på de oxå!

    så inga 120kr som vissa ahr skrivit!!!

  • Svar på tråden timvikariat förskola 78kr/timme :-( det är väll skit lön???
  • Snibben

    Hej! Har inte läst hela tråden, men har du ingen utb. o är typ 18 år låter det som normallön. Men annars låter det lite.

    Jobbar själv som vikarie inom barnomsorgen, är barnskötare. Förra året, 20 år, fick jag 95.50 i timmen + semesterers.

    Men det höjdes i början av året, o jag kan säga att jag är jättenöjd med min lön nu, då jag var i chocktillstånd av den höjningen i typ en månad. Trodde aldrig dom skulle höja med 13 kr i tim.

    Men nöjd är jag iaf. :)

  • Snibben

    Läste inte heller om det där med skatterna, men det är klart att vissa kommuner har lägre/högre skatter. Vi har höga skatter där jag bor, o min tim lön är innan skatt, men jag är nöjd ändå. :)

  • Anonym (skitlön?)
    Anonym skrev 2008-05-23 09:32:38 följande:
    Återigen... det är efter skatt (och troligen felräknat) och för en person utan utbildning och erfarenhet för en anställning utan formellt ansvar för verksamheten. Kan någon svara varför TS ska tjäna mer? Hur mycket är bra då?
    som jag skrivit 100 gånger typ så regerade jag bara att de va sån skinnad på lönen från förskola till förskola och komunalt till privat i samma kommun
  • Anonym (skitlön?)
    Snibben skrev 2008-05-23 10:41:05 följande:
    Hej! Har inte läst hela tråden, men har du ingen utb. o är typ 18 år låter det som normallön. Men annars låter det lite.Jobbar själv som vikarie inom barnomsorgen, är barnskötare. Förra året, 20 år, fick jag 95.50 i timmen + semesterers.Men det höjdes i början av året, o jag kan säga att jag är jättenöjd med min lön nu, då jag var i chocktillstånd av den höjningen i typ en månad. Trodde aldrig dom skulle höja med 13 kr i tim.Men nöjd är jag iaf. :)
    är 32år outbildad men har lite erfarenhet av förskolan iaf
  • Anonym (skitlön?)
    Anonym (Pi) skrev 2008-05-23 10:37:21 följande:
    Jag hoppade in som timvik på förskola lite grand förra året.. Ojoj vilken restskatt jag har fått. Vad tråkigt att jag inte kollade upp det där i tid, så det drogs tillräckligt med skatt på en gång.men jag hade nog det samma i tim.lön som TS om jag minns rätt. Ungefär iaf.Och det var abslut en bra ingångslön. (outbildad)
    okej uch me restskatt jag får iaf tillbaka ca 2200kr detta året! så om jag gör rätt eller fel vet jag inte men får iaf tillbax pengar alltid Bra
  • Iskristall

    Har inte läst din tråd, men det är riktig skitlön måste jag säga!! 78 kr/h är inte bra enligt mig...

  • Anonym (skitlön?)
    Iskristall skrev 2008-05-23 15:17:45 följande:
    Har inte läst din tråd, men det är riktig skitlön måste jag säga!! 78 kr/h är inte bra enligt mig...
    även när det är 78kr/timme EFTER skatt?

    olika bud här vissa tycker de e BRA vissa tycker SKIT!
  • Iskristall

    Om det är efter skatt tycker jag nog inte det är en skit lön isåfall. Isåfall ligger du nog på medel. Helt ok..

  • Ari Gold

    Om det är 78 kr per arbetat timma som syns på ditt konto bör du ha en lön på ca 95 kr per timma före skatt (det som sysn på kontot nör man jobbar på timvikariat är ju lönen minus skatt, men inkl semesterersättning) och det är ju ganska dåligt tycker jag.

Svar på tråden timvikariat förskola 78kr/timme :-( det är väll skit lön???