• mani79

    Fortsättningstråd Framfall/slid eller livmoder

    Hej alla, fick åka hem pga överbeläggning. Ja, det är blödningen/hematomet som ställer till det. Har även en enorm tryckkänsla och svullen. De gjorde bakre och främreplastik plus mellangård.

    Ni som är op sen tidigare, tacksam om ni kan beskriva hur ni mådde fysiskt dagarna efter, smärtstillande och hur länge innan ni kände att det började lätta.

    Just nu ligger jag bara och känner efter och inbillar mig att det inte kommer bli bra. Har tappat bort mitt positiva tänk;)

  • mani79

    Tack hannapanna, jo du tog det väldigt lugnt i början så det är väl inte konstigt att jag känner mig mörbultad. Särskilt bak, de förklarade tt man har mer nerver där än fram.

  • mani79

    Hibiscus:
    Så jobbigt att det inte känns ok. Jag är förberedd på att det inte kommer bli som innan men det skulle gärna bli så mycket bättre att man inte fokuserar på underlivet hela tiden. Dessutom borde det inte tillkomma nya saker tycker man...
    För min egen del tror jag att en del kan/kommer vara psykologiskt. Jag känner efter hela tiden. Kan inte hålla undan fingrarna och tankarna vandrar hela tiden.
    Jag är knappt en vecka efter op och har fortfarande galet ont. jag har både kräkts och hostats. Inga sköna upplevelser alls, är livrädd att ngt har skadats. Har ett våldsamt tryck ner i högra skinkan, det fattar jag verkligen inte. När jag sen försöker komma i kontakt med kk så är det telefonkö och när telefontiden går ut, kopplas man bort, grrrr alltså 
    Har du varit på återkontroll? Sex månader efter borde vara en tillräckligt lång tid för att läkaren ska kunna säga ngt. 

  • mani79

    UP sååå himla trist! Man måste ju rådda med hur mycket som helst för att få ihop det, det borde de ta hänsyn till.

    Men den enda ljuspunkten är väl att Nina verkar vara den bästa? 

  • mani79

    Hibiscus: Skriv av dig så mycket du orkar! Även jag funderar mycket på de 30% och nästan förutsätter att jag får återfall, inbillar mig att jag har dålig bindväv. Funderar på när man kommer våga ge släpp och småspringa första gången till exempel...

  • mani79

    Hibiskus: Gnäll hur mycket du vill här, vi lyssnar och förstår.

    Up: men vad jobbigt, hoppas verkligen inte du ska behöva vänta till nästa år!

    Idag är det hopp om livet har orkat vara uppe lite och till och med utanför dörren en liten stund.

    MIn mamma har aldrig haft problem med underlivet, fött tre barn alla hyfsat stora. vet ej hur det ser ut längre tillbaka eller på farmors sida. 

Svar på tråden Fortsättningstråd Framfall/slid eller livmoder