Inlägg från: johlinn |Visa alla inlägg
  • johlinn

    ryggmärgsbråck/mmc del 4

    Jobbigt jobbigt med bajs! Här tycker jag ändå att det fungerar hyggligt med movicol. Han läcker visserligen mer eller mindre hela tiden, men nu när han är liten o ändå har blöjor är inte det ett stort problem. Vi får se, ska ändå ta upp det så att de gör vad de kan i undersökningsväg för o få en så bra lösning som möjligt!

    E. har gått upp strålande i vikt o klarade sig fint idag på sin åttamånaderskontroll. Han gör allt han "ska" och jag är stolt o glad!

  • johlinn

    Tingeling - E. får ut ganska mycket och även bajs av hårdare konsistens, så jag är rätt säker på att han inte har förstoppningsdiarré. De har även känts o klämts på magen att han inte har någon bajsknöl längre upp, vilket han inte verkar ha... Hela tiden var lite överdrivet, han kan faktiskt vara helt fri från bajs flera timmar ibland...

  • johlinn

    rafiiki - nä, det där är inte hållbart, hon måste få vara delaktig i uteleken och det snart! Förstå hur trist det måste vara för henne Men hur var det, ni hade rulle på gång eller?

    Vår *lägg in valfri svordom* bil är på service. Det skulle kostat 4800, men nu är räkningen uppe på 13000 efter att de hittat två fel på den. Surt!!

    Annars är det bra, E. har gått upp fint i vikt (310 gram på 9 dagar) och han är pigg o glad (som vanligt). Han var på lekland idag o provade bollhavet, mycket populärt! Men han blev bra trött av alla intryck. Han sover nog gott inatt! Nytt projekt för honom är annars ålningen. Det går bara bakåt just nu, men fast han är frustrerad verkar han nöjdare över det än att ligga still.

  • johlinn

    oskis - Ja, vi vill gärna! Kvällar, helger eller röda dagar, för då är det jobb på heltid som gäller för mig mellan typ 8-17 vardagar!

  • johlinn

    Tja, jag vägrar betala 20 spänn per månad för plus, så jag har inte sidan skyddad. Men vi kanske kan dela med oss av mailadresser el facebook-konton för de som har så småningom innan vi bestämmer plats, o börja med o bestämma datum i tråden?

  • johlinn

    O - I know! O så får man typ ingenting för det, nä, vill jag lägga upp mer bilder gör jag det på fb istället

  • johlinn

    Dreamrose - jobbigt med mer sjukdom Hoppas ni andra klarar er o att det snabbt går över!

    Fröken W - E. är verkligen jätteliten i jämförelse med jämnåriga barn. Ser lustigt ut, han kan göra allt han "ska" med tanke på åldern, men han ser ut o vara ett par månader yngre, minst! Han ligger ju under understa kurvan på tillväxten, men men. Han är pigg o glad o bryr sig själv inte det minsta om att han är liten. Så då borde ju inte jag heller bry mig om det Äter gör han ju iaf hyggligt, så han har en del hull nu!

    För mig passar stockholm såklart bäst eftersom jag bor här. Och så har inte E. så mkt nytta av o gå på A. Lindgrens värld ännu, han är ju bara en liten plutt ännu!

  • johlinn

    Just, glömde - rafiiki, E har oxå haft blod i bajset ibland. Precis som catmat skrev så beror det på att han har skör slemhinna i analöppningen, en gång sprack det pga hård avföring o en gång var det blod när det kom mycket mycket bajs på en gång. Slemhinnan blev retad, men det läkte sen. Så länge det inte kommer mer nu är det säkert ingen fara, kan vara bra dock o nämna det för läk. el ssk.

Svar på tråden ryggmärgsbråck/mmc del 4