Inlägg från: johlinn |Visa alla inlägg
  • johlinn

    ryggmärgsbråck/mmc del 4

    catmat - bra idé! Det ska vi prova sen när han blir lite större. Nu är han mest rädd för dockorna, han tycker de är konstiga bebisar som inte rör sig

  • johlinn

    rafiiki - ok, ska höra med hab om de har såna dockor här.
    förstår inte riktigt vad du menar med tagg-utskotten, men skönt o höra att det inte var nån fara med ryggen iaf!

  • johlinn

    Dreamrose - gulligt att han ville försöka själv!

    Usch vad jobbigt att du fortfarande inte vet vad som felar dig! Hoppas verkligen att de kommer fram till att det är något ofarligt o lättbehandlat!

  • johlinn

    Fröken W - trist att ni är sjuka igen!! Hoppas sjuklingarna får komma hem snart igen!

    sunshine - kul o höra ifrån dig igen!

    rafiiki vännen, inte är det konstigt att du känner dig trött. Du har tre barn o har nyss börjat jobba igen, nyss har ni varit igenom hela operationskarusellen med I, hade varit konstigare om du känt dig pigg o glad!!! Ta det lugnt, det är ok o vara gnällig en period, om det inte går över får du se över situationen och se om det är något som behöver förändras, men just nu tror jag kanske mer du behöver lite tid!
    kramar

    Har varit i Örebro o hälsat på lite släkt o vänner, var trevligt, men det är också skönt o komma hem. Jag börjar jobba i morgon o det känns SKÖÖÖÖÖNT! Får se om jag säger nåt annat i slutet av månaden KRAMAR alla!

  • johlinn

    Fröken W - Men stackars lilla gubben Fy vilken ilsksint lunginflammation han verkat fått! hoppas ni får ordning på tarmarna också!

    rafiiki - tycker att du ska söka kontakt med annan kurator eller psykolog. Att prata med någon vettig kan ibland vara det som räddar en! Eller kanske kan du få prata med någon i kyrkan eller om bvc:s psykolog kan vara ett alternativ? Ibland behövs det ju bara ett par samtal så får man ordning på sina tankar igen!
    Att vara en kontrollmänniska är svårt ibland, särskilt när man måste släppa kontrollen... Vet vad du går igenom till viss del, jag börjar ju jobba nu o måste lita på att sambon (även han med fjärilsminne) kan ta hand om allt runt Elias utan att jag påminner honom... *kramar*

    Jodå, första dan på jobbet snart avklarad. Känns BRA!! Nästan som att jag inte alls varit borta

  • johlinn

    Tack catmat - det betyder verkligen massor för mig att ha dig här i tråden med alla kloka råd o tankar från en som gjort det förut

  • johlinn

    Åh nej catmat , inte igen Tur i oturen att det hände hemma iaf så att det inte blev i skolan igen...

    Hade besök av arbetsterapeut igår och jag är väl sådär nöjd med att inte ha varit hemma Fattar inte riktigt hur de tänkte och jag är inte nöjd med hjälpmedelsförslagen. Tingeling - visst hade ni toasitsen "katten"? Har ni någon bild på den? Den toasits som hon hade på förslag hade som en stopp längst fram o det känns ju osmidigt om man ska rika. Och så föreslog hon ett skötbord som är så fult att det gör ont i ögonen. hoppas vi slipper montera det, skulle vilja börja kateterisera E. sittande så snart som möjligt, han är hemskt stadig o gillar att sitta!

    Så gav vi första resulaxen igår och det var ju en cirkus. Bajs sprutade ut så fort jag stack in den och ja, några fem minuter dröjde det alltså inte... Får se om det går bättre i morgon, skulle börja med varannan dag tills vidare. nu till min fråga: Hur gör ni som ger klyx el resulax, ger ni bara det eller något som ger konsistensförbättring på avföringen också, vi har ju kört movicol förut? Ska vi fortsätta med movicol eller sluta?

  • johlinn

    Och jag som har arbetsterapeuter som kollegor är en typiskt besvärlig mamma som inte accepterar första bästa förslag Tror nog vi ska kunna hitta nåt som fungerar så småningom, bara inte det hemska första förslaget!

  • johlinn

    Fröken W - stackars lilla M! Vad väger han nu?

    tingeling - Haha, tur att jag inte är ensam!

    rafiiki - grattis till vb!!

Svar på tråden ryggmärgsbråck/mmc del 4