Inlägg från: AstraTrillian |Visa alla inlägg
  • AstraTrillian

    Anna Wahlgren och Scientologikyrkan?

    Jag tror aftonblaskan kommer haka på nu när det börjar sprida sig på bloggar osv. Det ÄR onekligen uppseendeväckande att AW stödjer en organisation som anser att det inte finns psykiska sjukdomar. Sen blir väl hon första svenska sekt"kändisen", brukar inte behövas mer nyhetsvärde än så.

  • AstraTrillian

    Impertiff skrev 2009-02-17 21:10:10 följande:


    Men kanske rubriken "Anna Wahlgren stödjer KMR som är en undergrupp till Scientologerna", ja den kan fungera. Det gäller ju sedan att de får in bra material i artikeln sen också så att det blir något av intresse.
    KMR är ingen undergrupp utan en frontorganisation inom scietologirörelsen, stor skillnad. Och jag lovar att man inte kan vara med i KMR i flera år utan att känna till att de är scientologer.
  • AstraTrillian

    Impertiff skrev 2009-02-17 21:15:32 följande:


    snillis skrev 2009-02-17 21:12:07 följande:
    För mig spelar det ingen roll i detta fall eftersom det handlar om en gemensam eller liknande inställning mot medicinering och inte Scientologi.
    KMR anser alltså att det inte finns några mentalsjukdomar och att INGEN medicinering krävs någonsin. Oavsett om det handlar om svår schizofreni (fast just det, det fanns ju inte)
  • AstraTrillian

    adams family: Det delen av scientologin får man nog först ta del av efter ett antal kurser i personlighetsutveckling och massa auditering, alltså när man är rejält inne i rörelsen. De har ju försökt att hålla de skrifterna hemliga i alla år.

  • AstraTrillian

    My 2 skrev 2009-02-18 09:42:29 följande:


    Här hittade jag en artikel av Jon Hubbard om hur man umgås med barn www.nyniva.se/artikel-umgas-med-barn.php
    Nu är inte jag AW kunning, men det låter precis som det hon förespråkar. Eller?

    I praktiken menar scientologin att man inte alls ska lägga sig i vad barnet gör, de ska få göra precis vad som helst. Vill en 1-åring leka med spisen så får hon det. Min bror var med i rörelsen i flera år, jag har tyvärr lite för mycket koll.
    www.gt.se/fredag/1.887397/tom-cruise-sager-inte-nej-till-sin-dotter
  • AstraTrillian

    My 2 skrev 2009-02-18 12:14:04 följande:


    IAHP
    Just det.

    Alltså, kan ingen annan också tipsa lite media? Skulle vara bra med exponering av det här. Jag tycker det är riktigt obehagligt att hon manglar ut info från KMR/scientologerna till massvis med småbarnsföräldrar.
  • AstraTrillian

    Impertiff skrev 2009-02-18 15:07:55 följande:


    MalinEddie skrev 2009-02-18 15:06:02 följande:
    Jag förstår intresset av att ämnet kommer "upp till ytan", men varför önska att det ska bli livligt? Tänker på din kommentar "ej så livlig tråd än dock, men det kanske kommer..". Är det det som är målet?
    Jag vill gärna att det uppmärksammas på så många håll som möjligt då jag tycker det är skrämmande att en offentlig person driver en kampanj mot barnpsykiatri och mot medicinering av småbarn på falska grunder. och det med fakta från en sekt som anser att psykiska sjukdomar inte finns och att psykiatriker låg bakom 9/11, och förintelsen (står att läsa även hos KMR).
Svar på tråden Anna Wahlgren och Scientologikyrkan?