• IdaElt

    Umemorsorna snackar vidare (Del 2)

    Startar en ny tråd då den gamla gick ut för någon dag sen.

    För er nya så huserar här ett gäng morsor som fick barn under våren och sommaren 2008. Vi gör det som morsor gör bäst. snackar om våra små gryn, träffas och fikaar och njuter av livet som just mamma.

  • Svar på tråden Umemorsorna snackar vidare (Del 2)
  • Lisabettan

    Sugarmommy: Grattis! Vad spännande. Här är vi inte sugna, men vi har ju å andra sidan redan två...

  • J Anttila

    Grattis Sugarmommy. Så roligt med en till liten. Så härligt.
    Inte så speciellt sugna, men ett syskon ska han troligast få. Men det kommer att dröja.


    ERIK 080516
  • AnnaMa

    Grattis Sugarmommy! Så roligt, även jag är sugen på en liten, så jag hoppas på en -10:a.


    Jonna 080514
  • AnnaH

    Å, vad roligt med syskon!!! Grattis Sugarmommy. Här är vi jättesugna så jag håller tummarna för en vinter/vår 2010.


    ♥ Evina 080509 ♥ annaharr.se
  • Sugarmommy

    Tack för gratulationerna. Det blir antagligen ett jobbigt första år med 2 små, men sedan är det nog bara fördelar med att ha dem tätt tänker jag. Jag mår för övrigt helt annorlunda denna graviditet. Inget illamående alls! Vore det inte för att jag sett lillhjärtat picka på VUL skulle jag nästan ha svårt att tro på det. Men mycket beror nog på att det är så full rulle med Selma hela dagarna. Det finns helt enkelt inte tid att känna efter och plågas av krämpor.

    Grattis till alla som fyller 1!

  • mariaochlinus

    Sugarmommy: Åhh va kul, grattis!!! Jag vill oxå ha en till.... gubben min vill ibland, och ibland inte!! Så vi får se hur det blir i framtiden helt enkelt!! Vi skulle alltid välkommna en till liten i familjen, men kanske inget vi planerar den närmsta framtiden om jag säger så.... Vore skönt att få gå färdigt utbildningen först!!

  • IdaElt

    Sugarmommy: Grattis till bebis i magen :) Vad skönt att du mår bättre den här gången, än så länge :) Nog skulle det vara mysigt med en liten till men vi får se om det blir några syskon.

  • SanSin

    Grattis Sugarmommy =) VI väntar ett tag till tror jag...känner att jag vill leva livet nu ett tag.

  • Ingara
    Sugarmommy skrev 2009-03-31 09:40:17 följande:
    [citat]
    Ingara: Jag har också tänkt mycket på er. Kan tänka mig att ni haft ett tufft första år. Hur ser prognosen ut för Vide? Får han någon behandling, sjukgymnastik etc.?

    Vill börja med att tacka all för att ni tänker på oss.
    Ja det har varit tuff och kommer nog att vara så ett tag framöver. Det jobbiga är när man ser barn i samma ålder som kan så mycket och han ligger så långt efter.
    Det jobbiga är inte för mig som mamma att ha ett hansikappat barn utan jag "sörjer" för hans skull att han inte kommer att ha samma möjligheter/förutsättningar som sina syskon.
    Men han är helt underbar, hur go som helst

    Vi har nu fått kallelse till MR i mitten av april. Känns tungt att lilleman ska sövas men det går säkert bra.

    Vi träffar neurolog, dietist, sjukgymnast, går regelbundet på ögonmottagningen. Ska nu också träffa kuratorn så vi har klippkort på barnmott. Tur jag är förädraledig annars kulle jag inte hinna med

    Eftersom ingen vet vad det är för fel på honom så vet de inte hur framtiden ser ut. Det tycker jag är det som tar mest energi för mig. Jag skulle vilja veta hur framtiden ser ut men vi får ta en dag i taget.

    Stort grattis till bebben. Blir lite sugen på en till men vi har ju tre och Vide kommer att ta mycket tid och ork så vi nöjer oss med de vi har.

    Oj det blev långt
Svar på tråden Umemorsorna snackar vidare (Del 2)