• IdaElt

    Umemorsorna snackar vidare (Del 2)

    Startar en ny tråd då den gamla gick ut för någon dag sen.

    För er nya så huserar här ett gäng morsor som fick barn under våren och sommaren 2008. Vi gör det som morsor gör bäst. snackar om våra små gryn, träffas och fikaar och njuter av livet som just mamma.

  • Svar på tråden Umemorsorna snackar vidare (Del 2)
  • EmUme

    O har slutat vilja bada, ställer sig bara upp och vill upp i famnen. Tidigare har han älskat det och badat varje kväll men för en dryg vecka sedan började det utan föraning. Känner någon igen sig? Hoppas på att det ska gå över av sig själv och ska testa bada med honom imorgon men annars vet jag inte vad man ska göra för tvätta sig måste han ju göra någon gång per vecka iaf...

  • AnnaMa
    EmUme skrev 2009-04-04 20:09:55 följande:
    O har slutat vilja bada, ställer sig bara upp och vill upp i famnen. Tidigare har han älskat det och badat varje kväll men för en dryg vecka sedan började det utan föraning. Känner någon igen sig? Hoppas på att det ska gå över av sig själv och ska testa bada med honom imorgon men annars vet jag inte vad man ska göra för tvätta sig måste han ju göra någon gång per vecka iaf...
    Badat varje kväll?
    Jonna har badat en gång i veckan sen hon föddes, det är inte bra att bada för ofta då de lätt får torr hud, då den är så ny och skör.
    Jonna 080514
  • IdaElt

    Adele badar varannan dag, kryper på golvet och geggar med mat vilket gör att behovet finns hos oss. För att motverka torr hud kan man ju smörja med mjukgörande kräm. Funkar alldeles utmärkt. Adele älskar att bada men hon vill gärna inte sitta ner utan stå på knä, stå eller försöka klättra ur. Det är samma sak då jag badar med henne men då är det lättare att ha kontroll.

  • IdaElt

    Någon som är intresserad av att följa med på badhuset imorgon bitti/fm. Tänkte åka dit men är ensam så kanske någon nappar. Skulle absolut vara trevligt med lite sällskap.

    Om ni är intresserade så ring mig på 076-813 89 89 eller skriv här på forumet. Jobbar ikväll men ska försöka hinna in hit före vi åker imorgon.

  • Allies

    Hej!
    Jag har oxå hittat hit. GRATTIS sugarmommy. Jag vill oxå :) Men inte min sambo. Hehe..skulle faktiskt vara jätte kul med en dotter :)
    Men du kanske får en liten gosse den här gången eftersom du inte mår illa den här gången ;) Jag mådde inte illa en enda dag. Vad jag blir glad för eran skull :)

    Mars:
    9:e Edvin
    23:e Frode
    28:e Vidar
    28:e Nima
    31:a Jonah

    April:
    11:e Selma
    16e Oliwer
    29:e Olof
    30:e Petter

    Maj:
    2:a Hector
    9:e Theo
    9:e Evina
    14:e Jonna
    16:e Erik
    31:a Adele

    Juni:
    4:e Vide

    Juli:

    Augusti:
    4:e Myra

  • AnnaH

    En tur till badhuset skulle vara skoj, men vi har fullt upp imorgon. Ska packa, jobba stängning och därefter direkt till Malå för lite påskledigt. Evina älskar än så länge att bada, blir väl 2 kvällar per vecka. Men bad är ju inget måste så vill barnen inte bada kan man prova dusch, badda rent med tvättlappar, tvätta över tvättfatet etc.

    Ikväll har jag varit duktig. Har sorterat alla bilder jag har på datorn och säkerhetskopierat till extern hårddisk som följer med när vi åker iväg. Så nu behöver jag inte vara så orolig om datorn skulle gå sönder. Nu skulle jag bara tagit mig för att framkalla lite bilder också för det har jag inte gjort sedan i november. 


    ♥ Evina 080509 ♥ annaharr.se
  • SanSin
    AnnaH skrev 2009-04-05 23:26:52 följande:
    En tur till badhuset skulle vara skoj, men vi har fullt upp imorgon. Ska packa, jobba stängning och därefter direkt till Malå för lite påskledigt. Evina älskar än så länge att bada, blir väl 2 kvällar per vecka. Men bad är ju inget måste så vill barnen inte bada kan man prova dusch, badda rent med tvättlappar, tvätta över tvättfatet etc. Ikväll har jag varit duktig. Har sorterat alla bilder jag har på datorn och säkerhetskopierat till extern hårddisk som följer med när vi åker iväg. Så nu behöver jag inte vara så orolig om datorn skulle gå sönder. Nu skulle jag bara tagit mig för att framkalla lite bilder också för det har jag inte gjort sedan i november. 
    Det har vi också gjort så att det är max en månads bilder som går förlorat om nåt skulle hända =) Vi har jättemånga bilder och det skulle var så tragiskt om alla försvann. Då finns det ju ingenting kvar på honom.
  • IdaElt

    En så härlig förmiddag vi haft i "pluppbassängen". Adele älskar verkligen vatten. Och upptäckte att det är ett perfekt ställe att lära sig gå på. För djupt vatten för att krypa och då finns det inga andra alternativ än att gå. Hon har gått massor idag, härligt :) Tror inte det fortsätter på torra land då alternativet att krypa finns.

    Men i övrigt blev jag inte imponerad av simhallen. Så gammal och sliten. Trodde faktiskt att det skulle vara fräschare och större. Men men...

  • luzorsus
    IdaElt skrev 2009-04-06 12:14:01 följande:
    En så härlig förmiddag vi haft i "pluppbassängen". Adele älskar verkligen vatten. Och upptäckte att det är ett perfekt ställe att lära sig gå på. För djupt vatten för att krypa och då finns det inga andra alternativ än att gå. Hon har gått massor idag, härligt :) Tror inte det fortsätter på torra land då alternativet att krypa finns. Men i övrigt blev jag inte imponerad av simhallen. Så gammal och sliten. Trodde faktiskt att det skulle vara fräschare och större. Men men...
    Åk ut till Holmsund och bada istället , de har betydligt fräschare barn-bassäng.
Svar på tråden Umemorsorna snackar vidare (Del 2)