• RingRing

    Nya vi som försöker få syskon till våra änglar

    Välkommen alla gamla och nya till fortsättningen!



    Här får man tycka och känna och säga vad man vill utan att det blir fel.
    Ingen här inne klandrar någon annan för dess tankar.
    Alla har vi gått igenom samma hemska öde som gjort att vi kommit hit till denna tråd...



    Men nu är det dags för våra underbara änglar däruppe att få bli storasystrar/storebröder

    Så nu kör vi så det ryker



    + PLUS ÅT OSS ALLA +



    Tidigare trådar
    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m26901686.html

    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m29786350.html

    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m35155057.html

    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m38102012.html


    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m41097915.html
    BIM lista så vi har koll på varandra
    www.familjeliv.se/Forum-10-20/m41187392.html


    Du kommer alltid finnas i mammas hjärta Isak....
  • Svar på tråden Nya vi som försöker få syskon till våra änglar
  • snorppan

    Hej på er alla kämpande mammor!

    Jag håller mig väldigt mycket i bakgrunden, men läser, följer och håller tummarna för allihopa itråden.

    Jag vill hälsa alla nya välkomna in i tråden. Jag blir så ledsen varje gång det kommer in en ny i änglaforumet. Jag är så ledsen att ni inte fick behålla era små. Jag hoppas ni kommer känna att ni får stöd här. Inga tankar eller känslor är fel eller konstiga, oftast har vi liknande allihopa.

    Varm kram till er alla kämpande mammor och pappor


    Ester i mitt hjärta. Min älskade dotter.
  • SofiaL

    Stark Längtan83; välkommen till oss, beklagar att din lilla son inte fick stanna *kramar*

  • Änlamamma

    Välkommen hit ni två nya änglamammor...jag är så ledsen att lilla malte och Elistabeth inte fick stanna hos er=(

  • smultronrt
    AnnCharlotte86 skrev 2009-05-12 11:45:42 följande:
    Hoppar in här då...Förlorade min dotter i v32, men fick reda på det först v33...Fick reda på det för att jag sökte akutvård för uttorkning. Dem skulle bara titta så bebisen hade det bra, men det visade sig att dem inte hittade några hjärtljud. 21;e april 4:15 föddes våran prinsessa Elisabeth, som åkte direkt till himlen. Men redan nu planerar jag & pojkvännen att påbörja syskonverkstan i juni, efter min efterkontroll. Är det fel på något sätt? Känns ju rätt iallafall
    välkommen hit.. beklagar sorgen och Grattis till din dotter

    självklart är det inget fel.. jag förlorade min dotter (tre dagar gammal) den 28 mars, och jag viste redan dagen innan hon dog att jag ville skaffa syskon till henne så fort som möjligt..

    Kramar om
    saknar min dotter 25/3 - 28/3 09
  • smultronrt
    Stark Längtan83 skrev 2009-05-12 17:04:29 följande:
    förlorade min lilla gosse i torsdags morse, lilla malte vill redan göra ett syskon, jag skäms så...
    Välkommen!! jag skrev till dig i en annan tråd men än en gång vill jag beklaga sorgen och ge dig en stor styrkekram
    saknar min dotter 25/3 - 28/3 09
  • smultronrt

    Hjälp mig hålla tummarna nu tjejer.. Har ägglossning och det blir första försöket efter jag fick Robin nu.. kanske kan man få ha sån tur att det tar sig på en gång.. kanske inte.. men försöka duger!!!

    Kramar om er alla änglamammor där ute och skickar en lycko kram till alla som jobbar på att bli gravida denna månad..


    saknar min dotter 25/3 - 28/3 09
  • Cat79

    Jag gör som Snorppan just nu och läser alla inlägg men skriver inte alltid kommentarer. Det gör ont att det bara tillkommer fler och fler änglamammor.... och jag känner precis som ni att längtan efter ett syskon är enorm. KRAM

  • LillanM

    Flickor!

    Tittar bara in pa FL pa forsta gangen pa flera veckor sedan vart MA och vill tacka for era fina ord och halsningarna i min GB. Det har varit och ar sa manga starka kanslor av sorg, besvikelse, hopploshet, avundsjuka och mycket ilska att jag helt enkelt inte orkat med FL - jag maste vara lite i min egen bubbla och reda ut begreppen lite, forsoka sluta kanna mig som ett offer och framfor allt pausa fran alla bebistankar (och FL ar ju sa starkt forknippat med bebisplanen for mig da jag hangt har sedan vi borjade forsoka bli gravida med Fredrik). Jag orkar helt enkelt inte med fler besvikelser nu och vi har bestamt oss for att skaffa hund for att fokusera pa nagonting annat ett tag. Jag hade allting tankt skaffa hund at barnen i framtiden men nu far hunden finnas har och vanta pa en lekkompis och det ar val inte fy skam heller.

    Nu fortsatter jag min FL paus sa far jag se hur det kanns i framtiden, det ar en trygghet att veta att ni allting finns dar som ett sakerhetsnat. Jag onskar er all lycka och valgang och manga sota bebisar!

    Stor kram pa er!

  • SofiaL

    LillanM; Åh vännen jag vet inte vad jag ska skriva, det är så hemskt allting... Kan ite ens föreställa mig hur ni mår.
    Förstår att du håller dig från FL, jag försöker många ggr jag med, men det äsvårt. ibland gör det mer skada än nytta när man känner att inget händer. Hoppas ni kan fokusera på annat ett tag, när det är det ni vill! Att skaffa hund va inte en helt dum idé, få tänka på något annat korta stunder. Gud vad jag svamlar känner jag, vill säga så mycket och finnas där, men orden räcker inte till. Vi finns alltid här när du vill komma tillbaka!
    skönt att höra från dig iaf!! Kramar

  • smultronrt
    LillanM skrev 2009-05-13 12:57:04 följande:
    Flickor!Tittar bara in pa FL pa forsta gangen pa flera veckor sedan vart MA och vill tacka for era fina ord och halsningarna i min GB. Det har varit och ar sa manga starka kanslor av sorg, besvikelse, hopploshet, avundsjuka och mycket ilska att jag helt enkelt inte orkat med FL - jag maste vara lite i min egen bubbla och reda ut begreppen lite, forsoka sluta kanna mig som ett offer och framfor allt pausa fran alla bebistankar (och FL ar ju sa starkt forknippat med bebisplanen for mig da jag hangt har sedan vi borjade forsoka bli gravida med Fredrik). Jag orkar helt enkelt inte med fler besvikelser nu och vi har bestamt oss for att skaffa hund for att fokusera pa nagonting annat ett tag. Jag hade allting tankt skaffa hund at barnen i framtiden men nu far hunden finnas har och vanta pa en lekkompis och det ar val inte fy skam heller. Nu fortsatter jag min FL paus sa far jag se hur det kanns i framtiden, det ar en trygghet att veta att ni allting finns dar som ett sakerhetsnat. Jag onskar er all lycka och valgang och manga sota bebisar!Stor kram pa er!
    Massor med styrkekramar.. vet inte vad jag ska skriva.. det är hämskt att förlora ett barn, men att förlora fler kan inte vara mänskligt... En dag kommer du med få känna lyckan att få hålla om ett lite knyte, att få ta med dig dit barn hem och se barnet växa upp..

    Kram
    saknar min dotter 25/3 - 28/3 09
Svar på tråden Nya vi som försöker få syskon till våra änglar