• Tessie80

    Trådiga flytningar, fattar ingenting?

    Nimrist: Vad ska man kunna dra isär...? Menar du sekretet? Det kunde jag med idag och har jag äl nu så verkar det som att jag har missuppfattat allt det där som har med sekret under äl att göra.

    sjöberg75: Ok, då är det bara att ligga i nu då!!

  • Tessie80
    sjöberg75 skrev 2009-05-26 22:48:24 följande:
    Den är bara öppen ngn dag sen stängs den igen. Så man har inte lång tid på sig.
    Hur stor ska öppningen vara? Typ en cm eller mindre? Kan alla få in ett lillfinger för att den ska vara öppen...?

    Nimrist: Ja, då kanske det inte är så lämpligt, haha! Hoppas på dig nu då.
  • Tessie80

    sjöberg75: Jag känner av molvärk idag, mer åt höger sida. Det drar lite också... Kan det vara ägget som släpper eller vad kan det bero på? :-O

  • Tessie80
    sjöberg75 skrev 2009-05-27 12:03:46 följande:
    Jag vet faktiskt inte riktigt? kan vara ÄL-värk kan vara äggsläpp, kan vara äggfäste, kan vara ett graviditetssymtom. Min molvärk är inne på sin 11:e dag idag o jag känner tydligt av värken dygnet runt o hoppas verkligen att det är grav-symtom.
    Ok. Jag har aldrig tidigare tänkt på hur det känns under en ägglossning förränsnu. Jag vet ju inte med 100% säkerhet att det är det jag har eller att det är på g ens. Men om det är något av det du nämnde, har man fortfarande tid på sig att producera ett barn då?

    Va, härligt! Hoppas verkligen att det är ett grav. symptom för dig!
  • Tessie80

    Jag har så oregelbunden mens och sist gick det bara 27 dagar mellan. Har jag äl nu så har det bara gått 11 dagar sen mensens första dag. Min längsta menscykel är typ på 35 dagar och dom månaderna har jag inte prickat in någon äl... Har aldrig fått något utslag på stickorna. Börjar nästan misstänka att jag får äl mycket tidigare än vad jag räknar med varje månad. (Om det nu är möjligt...)

  • Tessie80
    sjöberg75 skrev 2009-05-27 12:25:38 följande:
    Det är HELT möjligt att få ÄL tidigare.. hoppa på din "gubbe"o sexa loss! Dra ur telefonjacket, stäng av mobilen o lås in er i sovrummet!!
    Haha, får göra det! Kan det kännas nåt i brösten också?
  • Tessie80

    Ok, va bra att du gör mig klok! Kände att det drog till i mitt högra bröst nämligen, tänkte om det kanske har något samband _om_ jag nu har äl nu.

  • Tessie80
    Jojsie skrev 2009-05-27 20:12:55 följande:
    jag har haft precis som dig Tessie80. sist var det 27 dgr emellan men gått upp mot 35. Mina stickor ger inte heller utslag så jag är rädd för att jag inte har ÄL. Men som du säger kan den kanske varit väldigt tidig, tyckte att jag hade den redan på dag 8 el nåt, men det känns ju märkligt. tappar så lätt hoppet om ett syskon, men vi får väl sexa på varannan dag hela månaden istället så man kanske kan pricka rätt ngn gång. mannen blir iallafall glad :) Lycka till!!!
    Ja, så sa vi med! Att den här månaden kör vi på varannan dag och hoppas på det bästa. Dock så är man ju inte sugen jämt "varannan dag". Nu är det dock bara att gilla läget eftersom jag kanske tror att jag har äl nu.
  • Tessie80
    browniieee skrev 2009-05-27 20:32:05 följande:
    ahh intressant tråd... jag brukar också känna på tappen... men nu vet jag varken ut eller in. jag har haft 3 st MA:n på raken och väntar på min mens men vet inte när den kommer. Har kännt på tappen ett par dagar nu men det rä lite svårt att känna efter då jag "tappat" det känns det som. Hur hårt är hårt, hur mjukt är mjuk och hur högt/lågt är högt/lågt? Tycker mina flytningar luktar lite granna, jag har gjort 5 ÄL test som varit extremt svaga och jag har kännt på tappen samt analyserat mina flytningar... Vill ha min mens nuuuuu så vi kan börja försöka igen....!
    Vad säger flytningarna då?

    Här står det hur tappen ska vara, det står dock på danska eller norska... www.pernille.info/livmortappen.htm

    Här står det hur sekretet ska vara.
    www.pernille.info/cervixsekret.htm
Svar på tråden Trådiga flytningar, fattar ingenting?