• MaMaS

    Trådiga flytningar, fattar ingenting?

    hur har det gått Anna? E nyfiken =)

    själv har jag också börjat må illa sen igår. Får nästan inte i mig nån mat och mår jätte illa efter jag ätit. Vad är det för fel på mig?

  • MaMaS

    ok, vad spännande!
    Förstår att du inte orkar gå tillbaka, börjar bli långt här nu =)
    Nä, jag tror inte att jag är gravid, eller borde inte vara det, men kroppen är konstig denna månaden. hade först små blödningar ca 1 v efter äl, sen kom mensen (eller vad det nu var) förra ons men bara en dag sen helt borta och jag brukar ha mens 4-5 dag...men har tagit test och är negativt. men fattar inte varför jag mår illa, har varit ganska yr också förra veckan.

  • MaMaS

    ja visst är det. Ja precis BIM den 10. men det är väl bara kroppen som spelar en ett spratt....

  • MaMaS

    nä, den var ju inte det. den kom som den skulle förra ons men var bara en dag. dagen efter var det som jag aldrig hade haft mens. Jag brukar alltid ha mens 4-5 dagar och att det liksom blir mindre och mindre, men nu bara en dag och slutade helt tvärt. + att jag hade små blödningar ca 1 vecka efter äl i ca 3 dagar men bara på morgonen. vet inte om jag ska räkna det som mens då?? ja, jag fattar ingenting.

  • MaMaS

    ja, jag tog faktiskt ett test igår för att vara säker, men nope, blev negativt och då var det ju ändå BIM+6 så då borde det ju visat nåt om man var gravid.

  • MaMaS

    ja, eller hur. Så jag kan inte vara gravid, fattar bara inte varför kroppen är så konstig. ibland får jag liksom ungefär mensvärk då och då, bara för en liten stund känns som det drar ihop sig (svårt att förklara).

  • MaMaS

    hej alla!

    Gud vad länge sen det var jag var här inne!! Har varit på semester på cypern och lite annat så tiden har runnit iväg. Vad har hänt här då? Verkar som några blivit gravida iallafall ;) Stort GRATTIS till er!!! Själv försöker jag fortfarande =(
    min mens är konstigt och kommer lite då och då när den inte ska, så jag vet inte alls när jag ska ha nästa äl...suck....

  • MaMaS

    Tack för uppdatering!!
    Vad roligt att det är så många som blivit gravida, det ger ju lite hopp!!! Jag tänkte ringa gyn och boka tid för att kolla allt allt är ok, men alla har ju semesterstängt nu =(

    ja, Cypern var inte helt fel, varmt och skönt!!

    Hoppas att vi alla plussar nu snart då!!! =)

  • MaMaS
    Tessie80 skrev 2009-07-14 11:29:20 följande:
    Använder du äl-stickor? Har inte heller nån koll på min mens känns det som men det hjälper ju lite med stickor att få koll på äl i alla fall.
    jag försökte med stickor förra äl, men de visade ingenting....???? men om jag "läste av" min kropp hade jag äl så jag vet inte och känner att allt är så förvirrat just nu. Sista två mån har jag fått små blödningar ca 1 v efter äl i ca 2 dagar sen inget mer, sen kommer mensen när den ska men bara 1 dag och jag brukar alltid ha 4-5 dag och inte nån mellanblödning mellan äl och mens....så jag fattar inte vad min kropp håller på med just nu.

    funkar stickorna på dig? Vilka har du?
  • MaMaS
    ja d e inte lätt att få tid nu under sommaren men hoppas du lyckas få någon tid snart ändå..
    ja, de flesta öppnade ingen i början på aug och det är ju inte så jätte långt dit, så jag får väl hålla mig tills dess, det är ju "bara" ett försök till och vem vet det kanske funkar denna gången ? ;)
Svar på tråden Trådiga flytningar, fattar ingenting?