Inlägg från: Tullemi |Visa alla inlägg
  • Tullemi

    Februarimammor2008, del 6

    Fisk och skaldjur är GOTT!!! Igår suktade jag efter en räkmacka och till slut så blev det en - mums.

  • Tullemi

    Jösses, jag är bara i vecka 13 (nästan 14) och jag gick och inhandlade ett par somriga mammabyxor idag!!! REDAN? Jo, så är det. Jag kan fortfarande ha mina vanliga byxor men jag ser så otroligt fet ut då så jag föredrar nästan mammabyxorna. Dock lite tidigt va?

  • Tullemi

    Ja, jag satt och läste ditt inlägg och undrade vad sjutton det stod . Jag trodde det var jag som inte fattade, helt enkelt, haha.
    Ja, var är regnet? Det bara hänger över oss, men molnen släpper inte ifrån sig nåt. Det ska iaf enligt väderrapporten regna i veckan. Vi ska ha gäster från Schweiz i helgen så då får det gärna vara ganska bra väder. Inte 40 grader, men jag har beställt "uppehåll med behaglig temp" .

  • Tullemi

    Idag har jag och Milea varit inne i stora staden (GBG) . Även om vi har så nära dit, så är vi jättesällan där. Vi gav oss iväg tidigt så vi skulle slippa den värsta folkstormen och vi hade riktigt trevligt. Jag köpte Cocoa Butter till min växande mage (använde det under Mileas graviditet och jag fick inte en bristning, men om det var Cocoas hjälp vette sjutton ) och en ny fin ugnsform till min nya fina inbyggnadsugn. Sen lunchade vi och Milea satte i sig massa tomatbitar och bröd, pasta och halva mitt glas med juice när jag hämtade mat - lilla luringen .

  • Tullemi
    Tuxi skrev 2009-07-07 12:38:16 följande:
    Skruttis du hade rätt min Bm ringde idag om provsvaren. Läkaren har nu skrivit ut en medicin som jag skall börja ta och kolla om det hjälper. Värderna låg lite under det normala.
    Bra att du fått ett svar nu iaf och hoppas att det så småningom ska hjälpa dig att må lite bättre .
  • Tullemi

    Ja, IKEA är kul .
    Vi har haft en cirkusdag här, jag och Milea (och med cirkus menar jag halvkaos). Hon river i ALLT vad vi än säger, ett fullt glas välter hon ut över soffa och bord, sen gnager hon upp min pizza och sätter tomatfingrar överallt, sen vägrar hon sova middag......*aaaargh*.....ja, ett smakprov av dagens händelser. Jag undrar allt oftare hur man ska orka med 2 yrväder sen, hu.

  • Tullemi

    Milea kan inte ens ETT språk, haha. Hon babblar på mycket, men säger väldigt få saker som man förstår. Dock märks det ju att hon förstår oss och det känns ju bra. Men annars säger hon inte mycket alls: mamma, muuu, mjau, katt, korv...kanske några fler.

  • Tullemi

    Dessutom kallar hon oss "mamma", båda 2. Vi föröker lära henne "mamma" och "pappa" men det går inte...

  • Tullemi

    Halloj allihopa! Regnet ligger på ganska bra  här också. Jag hoppas det lugnar sig till helgen får då ska vi ha gäster och grilla.
    Urk, jag har känt av ischiasen 2 ggr och jag är så rädd att den ska komma tillbaka. Att den kan komma har jag väldigt klart för mig, men INTE ÄN . Hoppas det bara är en tillfällighet.
    Tuxi: Vi funderar också på en sväng till Lisse. Frågan är bara när man ska åka så man inte hamnar i värsta folkstormen *hata*.

    Nä, nu ska jag smaka på min hemmagjorda äpplekaka - mums (hoppas jag )

  • Tullemi

    Tuxi: Det var en riktig apa du råkade ut för. MEN ni får inte säga att hon var en gammal 40-årig kärring. Jag är ju nästan 36 när bebis 2 kommer, buhu .

Svar på tråden Februarimammor2008, del 6