Inlägg från: Tullemi |Visa alla inlägg
  • Tullemi

    Februarimammor2008, del 6

    Vilkan snälla karlar ni har. Sandor skulle knappt vara hemma om jag var halvdö ens . Han har tagit ut sina 10 dagar i samband med Mileas födelse och sen har han tagit FP-dagar när vi åkte till Thailand, jo några dagar när jag var sjukskriven i 6 veckor för ischiasen (han tog kanske 8 dagar då *halleluja*). Han har svårt för att vara ifrån sitt jobb, den mannen...
    Gnällig jag låter då - han är en fin man annars

  • Tullemi

    Ja, busperiod här också. Vi kom nyss hem från Allum och Ica. Milea hade sin egna färdplan där och jag sprang hit å dit för att hålla koll på henne och se till att folk inte snubblade över henne. Väl inne på Ica så står jag och betalar vid en sån där självscanning/utbetalningsstation och då rusar hon in i butiken igen. Aaaargh! Jag efter med mina betalda varor, men kvittot hann jag inte få med mig. Jag hittade henne vid godispåsarna (så klart) och fick släpat ut henne utan att bli stoppad av personal, som kunde undrat varför jag rusar ut utan att betala (såg det ju ut som). Ett enkelt besök på Allum som tog låång tid.

  • Tullemi

    Vi har just kommit hem från en minisemester i Helsingborg. Det var jag, Milea och min pappa som var iväg. Och det är faktiskt skönt att komma hem för Milea har varit sååå mammig som aldrig förr. Stackars min pappa fick knappt titta på henne - jo, ibland var hon på käckt humör men sen tvärvände det. Hon vägrade sova på kvällarna och jag fick sitta lååånga stunder med henne tills hon somnade, oftast lagom tills det var dags för oss andra att sova . Nääe, det är nog behövligt med förskola för henne för jag blir TOKIG, aaargh.

  • Tullemi

    Det är inte synd om mig iaf Jag mår ju grejt. Det är bara bebisen utanför magen (Milea alltså ) som lever rövare... Men vi kan återkomma till "synd-om-mig"-ämnet när jag gått lite längre i graviditeten, haha. DÅ är det säkert jättesynd om mig .

  • Tullemi

    Regnet det bara öser ner... . Tur vi har Allum så nära och tur att Milea älskar att kuta runt där... Vi har oxå idétorka .

  • Tullemi

    Blahaaa, vi ska på 18-månaders kontroll med Milea mitt i hennes inskolning. Hon ska ju få MPR-sprutan då och det vore väl grejt om hon reagerar på den precis när jag ska börja jobba. Det fanns tyvärr inga andra tider på BVC för dom har fullt upp med spädisarna just nu. Ja ja, det får väl gå.

  • Tullemi

    Ikväll har vi flyttat in Mileas spjälsäng i hennes nya rum. Hon har hittills sovit i vårt  rum i sin säng, men vill ofta över till oss under de tidiga morgontimmarna. Nu tänkte vi att det var dax att lära henne sova i eget rum, dels för att vi alla ska få sova i lugn och ro (vi stör henne när vi går och lägger oss) och dels för att när bebis 2 kommer så måste detta projekt vara klart. Jag har hört under kvällen att Sandor har kämpat med Milea, hon verkar protestera. Men nu är det tyst så Sandor har väl somnat även han, haha. Tyvärr så är det endast jag som hör Milea på natten och vi får väl se hur många gånger jag måste gå upp i natt.

  • Tullemi

    Vilken dag! Jag hanterar inte värmen bra alls. Jag har haft huvudvärk och hasat runt mest hela dagen. Somnade som en stock med Milea lite efter 12-tiden och missade helt att Skruttis ringt 3 (tre) gånger. Sorry, Skruttis . Jag hade väl iofs inte orkat hasa runt på Liseberg ändå, för det var dit vi skulle.
    Men nu på kvällen så börjar jag kvickna till (typiskt) men jag måste försöka komma i bädd i tid iaf. Det ska väl bli varmt imorgon igen?!

  • Tullemi
    Banni skrev 2009-08-08 20:18:18 följande:
    Onsdagen den 5 augusti 10.48 föddes våran sonZander Anton på Sös i Sthlm.4200 gr och 51 cm.vi kom hem idag lördag.mkt lyckliga och glada över detta underverk vi väntat på länge!!stolt storasyster har svårt att sova!!!
    Åh, men grattis . Hoppas ni alla mår bra och får återhämta er i lugn och ro.
Svar på tråden Februarimammor2008, del 6