Inlägg från: Tullemi |Visa alla inlägg
  • Tullemi

    Februarimammor2008, del 6

    Yey, vilken kul helg vi har haft . Vi hade besök från Schweiz i 4 dagar så vi passade på att grilla med massa kompisar, vi var på Sjömagasinet, vi fikade vid en gammal kvarn i Hyssna (av alla ställen) och stämningen har varit på topp. Nu är det tillbaka till gamla vanor och rutiner...
    Jag har precis lånat ut min favvo-munkjacka (en VIT PeakPerformance) till en kompis som ska till Italien och jag hoppas den ska överleva resan....börjar ångra mig .

  • Tullemi
    Tuxi skrev 2009-07-14 13:59:51 följande:
    Vannish om den blir fläckig.
    Jupp, jag och Vanish är redan bästa kompisar (men den tar inte alla fläckar tyvärr). När kompisen kommer hem från Italien är jag säkert för tjock för att använda munkjackan ändå
  • Tullemi

    Milea älskar tomat och dessa fläckar försvinner inte helt. Sen försvann inte fläckarna från biltvätten när jag sköljde av bilen (olja antagligen). Jag har hört att galltvålen ska vara väldigt bra, men jag har inte köpt den än.

  • Tullemi

    Nu har jag mätt min mage i navelhöjd och jag har en omkrets på hela 94 cm :-0...Minns inte hur stor jag var med Milea i samma vecka (14+0).

  • Tullemi

    Aaaaargh, vad irriterad jag är nu. Vi lämnade in 2 mattor och 3 sofföverdrag (dynornas tyg alltså) och vi har väntat i 3 veckor. Idag ringer jag och efterlyser våra grejor och då säger gubben att "ja, dom ligger här". Vafasiken ringer dom inte då för?? Hur som helst, när vi kommer hem så  har dom inte tvättat sofftygen ens. De gamla Milea-fläckarna är fortfarande kvar.... Fan, vi har betalt 1300:- och väntat i 3 veckor - dåååligt. I-landsproblem, jag vet men ack så irriterande .

  • Tullemi

    Banni: Jag är då verkligen ingen expert på kejsarsnitt, men är det risk med flera snitt i rad, ja alltså om du skulle vilja ha bebis nr 3 tex?

    Zander var fint och annorlunda. Var kommer Peik ifrån *nyfiken*?

  • Tullemi

    Ajaj, den sista meningen gjorde ont att läsa .
    Tuxi: Du var ju oxå snittad med Eliina va? Har du tänkt på hur det ska bli nu med tvåan?

  • Tullemi

    Jag hamnade i ett skiftbyte på förlossning och det gick bra. Det hade givetvis varit mycket lättare att ha samma gäng runt omkring sig hela tiden för nu missade jag EDA'n. När jag sa att jag ville ha bedövning då hade möjligheten redan gått förbi (i samband med personalskiftet) så jag fick klara mig ändå.
    Annars verkar det ganska vanligt med förlossningsrädsla.

  • Tullemi

    Ja, det finns då lustiga människor. Det värsta skulle väl vara att man är en dålig förälder pga av snitt - jag ser då inte sammanhanget alls.
    Jag har alltid tänkt att om x-antal kvinnor klarar av att föda så ska väl även jag fixa det. Men det är ju långt ifrån alla som KAN tänka så och det kan finnas massor av orsaker, så man ska vara försiktigt med att ha förutfattade meningar. Jag tycker inte alls att snitt verkar vara en genväg (som en del säger). Det är ju ett ganska stort ingrepp, som dessutom kräver läketid.

    Jag har samma problem som du, Tuxi. När Milea sover så känner jag att jag MÅSTE ha lite egentid. Ibland sover jag med henne, men då känns det som om jag inte hämtat andan riktigt.

Svar på tråden Februarimammor2008, del 6