Inlägg från: Tullemi |Visa alla inlägg
  • Tullemi

    Februarimammor2008, del 6

    Tuxi: "Rekordelig" heter cidern, hihi . Hur som helst så finns den även på Ica, det var förhoppningsvis den sorten han drack.

  • Tullemi
    Tuxi skrev 2009-08-11 12:35:07 följande:
    Vilket skitväder det varit idag eller är rättare sagt Idag på inskolningen skulle vi lämna barnen själva en timme, det regnade och var stora vattenpussar överallt på gården, när vi senare kommer tillbaka efter en timme så är Eliina helt dygnsur, hennes POPställ tål tydligen inte att hon leker så intensivt i regnet, hade läckt in vatten överallt, personalen sa att dom fått tömma hennes stövlar många gånger. Och när vi kom in och klädde av Eliina var hon dygnsur, strumporna bara rann det av. Blöjan hade svällt upp av vattnet så hon fått en ankrumpa tur att vi bor hela 2 min från dagis så Tommi gick hem och hämtade nya kläder. Hon hade tom legat på marken och försökt sörpla i sig vatten Så nu ska vi köpa nya regnkläder till henne så hon kan varva på dagis. Imorgon ska vi lämna Eliina ensam i ett par timmar hon ska sova lunch där med.
    Var det POP´s regnkläder? Vi har deras regnbyxa . Vore jädrigt tråkigt om regnkläder inte höll tätt.
  • Tullemi

    Urk, vad trött jag är. När eftermiddagen kommer så hamnar jag i koma. Jag känner mig trött, irriterad och tung. Hur fasiken ska jag orka jobba kl 15-20 utan att somna eller snäsa åt någon. Hoppas man är piggare på jobbet iaf. De senaste dagarna har de varit riktigt jobbigt att ta hand om envisa, rymningsbenägna och pipiga Milea. Gnäll gnäll ...

  • Tullemi

    Idag har vi varit på UL och allt såg bra ut. Jag blev såå lättad . BF blev framflyttad en dag så nu är det 12 januari som gäller.
    En annan kul grej var att min man kom hem och hade köpt ett fodrat regnställ till Milea - bara så där. Inget vi ens pratat om, men han tyckte det var fint så han köpte det . Jag blev så överraskad och glad, sånt händer sååå sällan, haha . Ett mycket lyckat inköp var det också - han kan ibland .

  • Tullemi
    imsa skrev 2009-08-13 20:26:42 följande:
    hej igen på er, jag är så dålig på att logga in på FL, dagarna och kvällarna går fort...hur är det med alla? och ni som skulle ha tillökning, har ni fått?mileas mamma, grattis! du ska också ha en till?
    Ja, vi är några i tråden som ska ha dec/jan
    Tuxi i december, jag 12 januari och Skruttis i slutet på januari (hur kan jag har glömt när??? skäms)...kanske nån mer?
  • Tullemi
    Tuxi skrev 2009-08-13 20:46:24 följande:
    Tack Jag har fått vattensamling i fötterna nu ser ut som en anka
    Ouch ......kvack-kvack, nääää skojar bara
  • Tullemi

    Hur var det nu igen...får man sitt moderskapsintyg nu efter UL eller? Jag ska sätta igång och fila på HP så fort det bara går, jag ska vara ute i god tid.

  • Tullemi
    Skruttis1979 skrev 2009-08-13 21:49:59 följande:
    japp, moderskapsintyget skickas till mödravården.
    Ska vi ses imorgon eller?
Svar på tråden Februarimammor2008, del 6