Inlägg från: Anonym (oxå fast) |Visa alla inlägg
  • Anonym (oxå fast)

    Missbruka stilnoct...?

    haha de e flera veckor. men beror nog inte på abstinensen direkt är ju mitt faktiska sömnproblem som ställer till det här. ibland mår jag perfekt o sover då oxå som en stock. men så fort tankarna oron o känslorna kommer är det kört. har även restless legs men tackat nej till medicinering av det för jag vill inte börja med ytterligare medicin försöker ju komma ifrån allt men nu känns det onekligen svårt.

  • Anonym (oxå fast)

    ja för många år sen klarade inte av det alls... men fick de då först o främst mot min ångest o då sa dom åt mig att ta de på dagen.. ingen höjdare när jag hade små barn hemma. sonen var bara 1 månad. sen fick jag det till natten o jag var helt död på mornarna efter. så de vill jag inte prova igen. sov någorlunda i natt iaf. blev åtminstonde 5 timmar så känner mig lite piggare.

  • Anonym (oxå fast)

    nej kanske ngn annan. nu ska vi ta o åka 30 mil till stockholm =) ha en trevlig dag

  • Anonym (oxå fast)

    vi hade en toppen dag o så fort vi kom hem slocknade vi alla 3. så vi sov från 1 inatt till 11 nu på förmiddagen. har väl aldrig känt mig så utvilad som nu =)

  • Anonym (oxå fast)

    ja när sonen kom in o frågade om hon fick gå upp tänkte jag att ja kl är väl inte så mkt men gå upp du sen såg jag att den var 11 då fick jag nästan lite panik. men det gick över fort för det var jag förtjänt av efter den här veckan =)

  • Anonym (oxå fast)

    ja det känns bra att jag klarar av dessa dåliga tider själv o slipper ta till medicin. men hade jag haft hade ja helt klart tagit när det varit som värst. men mitt mål är att slippa med så det är det jag strävar efter.

  • Anonym (oxå fast)

    näää nu sitter jag här igen...{#lang_emotions_cry} går ut o in ur sovrummet. tror jag blir galen{#lang_emotions_yell}

  • Anonym (oxå fast)

    nu är jag så trött så jag skulle kunna somna ståendes. ska försöka få barnen i säng i tid ikväll så jag oxå kan få sova. vet inte vad det var igår när jag inte kunde sova om det berodde på att vi sov så länge igår. men faktiskt om jag kan få en sån dag lite då o då så får jag vara glad.
     snart börjar man jobba igen vet inte hur det ska gå då efter 4 veckors semester o mindre sömn än vanligt. har hänt många ggr att jag varit vaken 36-40 timmar, o alltså jobbat en dag sen varit uppe hela natten o sen jobbat hela dagen efter innan jag kunnat lagt mig på kvällen när barnen somnat o det är otroligt slitsamt. var väl av den anledningen jag fick stilnoct igen efter min sjukskrivning. för att jag skulle klara av jobbet. får väl se hur det går nu.

  • Anonym (oxå fast)

    usch känner mig så svag nu... fick lov att ringa o be o stilnoct idag vilket jag ville undvika men jag klarar inte av att ha det så här längre känner jag. men vem vet nu när jag har kanske det går jätte bra att sova. tänker inte ta ngn i onödan nu. o tänker bara ta 1 om jag måste.. eller kanske tom en halv. nu har jag ju varit utan så himla länge så. o jag känner inte att jag saknar ruset alls det är bara jätte jobbigt att inte få sova. får väl se hur det går.... hoppas jag klarar av att sova utan.

Svar på tråden Missbruka stilnoct...?