Inlägg från: AnnaH |Visa alla inlägg
  • AnnaH

    Umemorsorna snackar vidare (del 4)

    Miaronethia: Låter som en bra plan tycker jag!
    ♥ Evina 080509 ♥ BF 100111 ♥ → annaharr.se
  • AnnaH
    Allies: 12 fullgångna veckor (11+6) men det är ju ingen exakt dag egentligen utan har väl att göra med när moderkakan fungerar fullt ut vilket är ungefär vid den tiden. Därefter ska väl risken vara på bara någon enstaka procent.
    ♥ Evina 080509 ♥ BF 100111 ♥ → annaharr.se
  • AnnaH
    pinglan77: Nja, vi har inte varit så seriösa med pottan men vi introducerade den ungefär när Evina började sitta själv eftersom hon gav så tydliga signaler. Nu sitter hon gärna på pottan korta stunder men hoppar upp ofta och kollar om det är något i den. Märker dock att hon börjar ha lite kontroll för när hon tar i så sprakar det och brakar även om det är sällan det blir något resultat av det. Räknar med att det kan bli lite svårt att få henne blöjfri och hålla det så med litet syskon som kommer om max 4 månader så vi fortsätter nog att hålla det på leknivå och satsar på att få henne blöjfri till sommaren om hon inte själv tar steget innan dess.

    Allies: Ja, jag hör ju också till dem som haft blödningar. Blödde rätt rikligt i början av förra graviditeten och hade sjukt ont i sidan (som håll ungefär). In på VUL efter några dagars blödningar och ett tickande hjärta fanns ju där men en del blod i livmodern som de inte kunde säga säkert var det kom ifrån. Denna graviditet blödde jag mindre, snarare som blodblandade flytningar, kring v 8 - 10. Var nog bara slemhinnorna som spökade denna gång. Men man hinner ju bli rejält orolig då man vet hur vanligt det är med MF/MA.
    ♥ Evina 080509 ♥ BF 100111 ♥ → annaharr.se
  • AnnaH

    Vi kör på spjälsängen än så länge och fortsätter med den så länge den accepteras. Om det blir en barnsäng eller större när lillebror ska ta spjälisen får vi se. Lutar väl åt en vanlig 105:a.

    Lisabettan: Ska skicka lite extra positiv energi imorgon.

    mariaochlinus: Vad spännande! Grattis!


    ♥ Evina 080509 ♥ BF 100111 ♥ → annaharr.se
  • AnnaH

    Ja, vi börjar vara några som väntar syskon. Och kanske t.o.m fått, eller hur går det Sugarmommy???
    Vi var på 3D/4D-UL i fredags och nu vet vi med säkerhet att vi väntar en gosse. Har finfina 3D-bilder på "paketet".
    ---


    Vi som väntar syskon till våra 2008:or:

    Miaronethia (Jennie) - 2:a barnet BF 24 oktober ( flicka)
    Sugarmommy - 2:a barnet BF 1 november (pojke)
    AnnaH - 2:a barnet BF 11 januari (pojke)
    Annala - 2:a barnet BF 21 februari
    Bubblan65 -2:a barnet BF 4:e april
    Allies - 2:a barnet BF 22 april
    Muminmor - 3:e barnet (6:e för pappan) BF 17 maj
    mariaochlinus - 4:e barnet (3:e för pappan) BF maj
    ♥ Evina 080509 ♥ BF 100111 ♥ → annaharr.se
  • AnnaH
    Allies: Enkäten tillhör ett projekt som ska hjälpa till att göra mödravården i Umeå ännu bättre. Livsstilsstudien är alltså en del av ett forskningsprojekt och inget annat.
    Angående hjärtljud har samtliga vård- / hälsocentraler gemensamt tagit beslut om att inte lyssna på hjärtljud innan v 20. Anledningen är att man nu har starka belägg för att strålningen påverkar barnen ännu mer vid hjärtljudslyssning än vid UL. Vet dock att vissa BM ändå gör undantag om föräldrarna av någon anledning är extra oroliga så fråga barnmorskan kan du alltid göra.
    ♥ Evina 080509 ♥ BF 100111 ♥ → annaharr.se
  • AnnaH

    Grattis Sugarmommy (och Sugardaddy) och välkommen till världen lille Noah! Skönt att höra att allt gick bra, efter omständigheterna.


    ♥ Evina 080509 ♥ BF 100111 ♥ → annaharr.se
  • AnnaH
    Miaronethia: Oj oj!!! Grattis! Verkligen hastigt och lustigt sätt att komma till världen på.

    Jaha... då var man näst på tur här då. 12 veckor kvar till BF idag. En evighet och jag längtar redan efter att få se och uppleva hur denna tänkt göra sin entré.
    ♥ Evina 080509 ♥ BF 100111 ♥ → annaharr.se
  • AnnaH

    Ja, jag behöver nog inte tälta utanför förlossningen i.a.f. Men tar hellre en lite längre förlossning än en alltför snabb.

    Fika när? var? i vilken form?
    Knytis hemma hos någon?


    ♥ Evina 080509 ♥ BF 100111 ♥ → annaharr.se
Svar på tråden Umemorsorna snackar vidare (del 4)