• Theannapanna

    Nu är bebisarna här! (BF Jan -08) #8

    Våra "små" närmar sig 2-årsdagen...
    Vi fortsätter följas åt o prata om hur livet är o vad de har för sig.

    Våra tidigare trådar:

    #1 www.familjeliv.se/Forum-11-285/m28443680.html

    #2 www.familjeliv.se/Forum-11-285/m31411340.html

    #3 www.familjeliv.se/Forum-11-285/m34192671.html

    #4 www.familjeliv.se/Forum-11-285/m36898553.html

    #5 www.familjeliv.se/Forum-11-236/m39853708.html

    #6 www.familjeliv.se/Forum-11-285/m42795185.html

    #7 www.familjeliv.se/Forum-11-285/m45293645.html


    ★ღ Daniel född 080109 ~ Prinsessan beräknad 100131 ღ★
  • Svar på tråden Nu är bebisarna här! (BF Jan -08) #8
  • Theannapanna

    O så skriver jag första inlägget själv också...

    Daniel har fått öroninflammation, de ringde från dagis i fredags då han fått feber o han var heeelt borta då jag kom. Fick ner febern snabbt o i går kväll var han världens piggaste kille. I natt var det värre o han har inte visat alls att han haft ont åt öronen men i morse hade trumhinnan spruckit o hela kudden var full med var.
    Det rinner konstant o vi var på sjukhuset o har fått medicin. Det är kåvepenin - den som inga barn i världen verkar fixa att äta...

    Minns att vi skrev om det för en tid sedan o någon av er hade fått alternativ till den... vilken var det ni fick?? Snälla, akuta svar uppskattas, måste försöka få ut ngt annat för jag klarar inte plågan att få i honom det där...


    ★ღ Daniel född 080109 ~ Prinsessan beräknad 100131 ღ★
  • Finesse

    Annaomasse: Annipanni fick nånting annat till Emma.. vad det var vet jag inte..

    Ebba åt Kåvepenin med god aptit men jag antar att hon inte skulle göra det nu när hon vet hur riktig choklad smakar

  • Bellevue

    Annaomasse: Tack för att du fixade ny tråd när jag bara övergav dig sådär...förlåt!
    Jag vet inte ens hur man gör en ny tråd...kanske borde testa nån gång.

    Oooo, vad jobbigt med Daniels öron. Hoppas du får nån medicin han äter och det snart! Verkar han ha ont nu när det gått hål? Krya på till honom.

  • AnniPanni
    Theannapanna skrev 2009-10-03 22:53:42 följande:
    O så skriver jag första inlägget själv också...Daniel har fått öroninflammation, de ringde från dagis i fredags då han fått feber o han var heeelt borta då jag kom. Fick ner febern snabbt o i går kväll var han världens piggaste kille. I natt var det värre o han har inte visat alls att han haft ont åt öronen men i morse hade trumhinnan spruckit o hela kudden var full med var.Det rinner konstant o vi var på sjukhuset o har fått medicin. Det är kåvepenin - den som inga barn i världen verkar fixa att äta...Minns att vi skrev om det för en tid sedan o någon av er hade fått alternativ till den... vilken var det ni fick?? Snälla, akuta svar uppskattas, måste försöka få ut ngt annat för jag klarar inte plågan att få i honom det där...
    AMIMOX!
    Smakar bättre, är en helt annan konsistens och Emma fullkomligt älskar det Får hon varje gång vid ÖI nu men jag får tjata lite på läkarna då de hellre skriver ut Kåvepenin.
  • AnniPanni

    Åh vad glad man kan bli när 5åringen plötsligt ringer på mobilen och säger att

    -mamma jag vill bara säga att du är bäst i hela världen .

    Hon är hos sin pappa o jag har inte pratat med henne sen i onsdags...
    Ibland behöver man en liten påminelse om hur underbara barn man faktiskt har

  • FrodaFröjd
    AnniPanni skrev 2009-10-04 17:28:41 följande:
    Åh vad glad man kan bli när 5åringen plötsligt ringer på mobilen och säger att-mamma jag vill bara säga att du är bäst i hela världen .Hon är hos sin pappa o jag har inte pratat med henne sen i onsdags... Ibland behöver man en liten påminelse om hur underbara barn man faktiskt har
    åh vad gulligt.
    Jag skulle kommer nog bli tårögd när Ella börjar säga såna grejer...=)
  • Theannapanna
    AnniPanni skrev 2009-10-04 17:28:41 följande:
    Åh vad glad man kan bli när 5åringen plötsligt ringer på mobilen och säger att-mamma jag vill bara säga att du är bäst i hela världen .Hon är hos sin pappa o jag har inte pratat med henne sen i onsdags... Ibland behöver man en liten påminelse om hur underbara barn man faktiskt har
    Oooooo!! Underbart!! Vilken underbar unge
    ★ღ Daniel född 080109 ~ Prinsessan beräknad 100131 ღ★
  • StarkMamma

    Djohnny brukar säga: Älskar mamma världen
    Det betyder att han älskar mamma mest i hela världen för det säger hans systrar.
    Så himla roligt när dom börjar lägga ihop egna meningar.

  • Pe80

    Haj alla!
    Nu har även jag hittat hit. Sitter en stund framför datorn med en kopp kaffe o nybakad chokladkaka medan lillen sover!
    Söta barn vi har! Såg att det låg en del bilder i slutet av förra tråden, jag har inget nytaget på Viktor, får bli att plocka fram kameran en dag snart... känns som det inte hinns med på samma sätt som när någon av oss gick hemma.
    Hur gick det med kåvepeninen för Daniel? Här gick det faktiskt över förväntan efter ett par dagar, Viktor frågade efter medicin o kaka de sista dagarna... (kanske ett tecken på att han inte fått kaka särskilt ofta innan )
    Här rullar det på med heltidsjobb o förskola, storhandling, tvätt, städ - vardag helt enkelt. Hoppas allt är bra med er!
    Kram.

  • Theannapanna
    Pe80 skrev 2009-10-07 12:12:59 följande:
    Haj alla!Nu har även jag hittat hit. Sitter en stund framför datorn med en kopp kaffe o nybakad chokladkaka medan lillen sover! Söta barn vi har! Såg att det låg en del bilder i slutet av förra tråden, jag har inget nytaget på Viktor, får bli att plocka fram kameran en dag snart... känns som det inte hinns med på samma sätt som när någon av oss gick hemma. Hur gick det med kåvepeninen för Daniel? Här gick det faktiskt över förväntan efter ett par dagar, Viktor frågade efter medicin o kaka de sista dagarna... (kanske ett tecken på att han inte fått kaka särskilt ofta innan ) Här rullar det på med heltidsjobb o förskola, storhandling, tvätt, städ - vardag helt enkelt. Hoppas allt är bra med er!Kram.
    Hej, länge sen man såg dig här

    Jo... vi har sista dagen med Kåvepenin idag, han får halvligga o bli fasthållen medan vi ger honom allt med spruta, han tycker verkligen inte om det men verkar ha accepterat att när det är slut så är det över för då så han sväljer i alla fall. Daniel får äpple eller en godis efter o jag tror att det är målet för honom MEN nästa gång tänker jag inte ta denna j*a medicinen... får helre ta några dagar längre om man slipper plåga honom.
    Är lite tungt när man innan han går till dagis både måste plåga i honom äcklig medicin + ge lavemang (som han heller inte gillar)... Inga skojjiga mornar.

    Låter som du har ett riktigt mammajobb haha... känner igen mig i arbetsbeskrivningen, dock är jag ju sjukskriven för tillfället.

    Ja, du får fixa foto på Viktor, nu vill jag se honom också
    ★ღ Daniel född 080109 ~ Prinsessan beräknad 100131 ღ★
Svar på tråden Nu är bebisarna här! (BF Jan -08) #8