• Jävelunge

    Jävligt äckligt med killar som fiser

    Jag är en sinnessjukt het singelmamma och trots att jag får napp ständigt och jämt så leder det aldrig till någonting bestående. Varför? Jo för att förr eller senare börjar varenda jävel jag träffar att lufta sin vidriga analgas i mitt sällskap!!!!! Då åker han ut!

    Va fan är problemet med de män/äckliga djur som inte kan ge fan i att skita när de inte sitter på toaletten? Är de efterblivna? Fattar de inte att andra människor mår förbannat illa av att tvingas ta del av deras jävla mök!

    Det spelar ingen roll hur snygg, trevlig, framgångsrik killen ifråga är. Den sekunden han i mitt sällskap börjar fjärta öppet är han en loser. Ouppfostrad. Äcklig som fan. Totalt osexig på alla plan.

    Fy fan va illa jag mår av folk som ogenerat släpper väder. De är fan samhällets avskum! Köp en buttplugg eller gå och dö säger jag! Schas på er!
    En fantastisk brud som mig får ni aldrig till det med så länge som ni inte kan kontrollera bajan!

  • Svar på tråden Jävligt äckligt med killar som fiser
  • Hylle

    Du hatar mig. Jag fiser jämt. JÄMT. Så högt och tydligt jag bara kan. Gärna i sängen så min fru spasmer på mig. Höjdpunkten är när jag sen drar täcket över huvet på henne också. Hon blir inte förbannad direkt. Hon har väl vant sig. Varför? Jag växte aldrig riktigt upp och ser förmodligen inte ut som jag kommer göra det heller.

    Fisa för en del män är ett tecken på manlighet. Högts och längst är bäst.

  • Kithara

    Om jag skulle tvinga min man (inlägget ovan) att gå på dass varje gång han ska fisa skulle jag ha en nedtrampad vallgrav på vägen dit. Det är väl ändå orimligt att kräva att någon ska springa på toa varenda gång de måste fisa? Gör du det? Sen är ju det ett tecken på tillit, att man vågar släppa de formella barriärerna och vara sig själv. Löjligt att bli så upprörd över det.

  • Anonym

    Du är så sinnessjukt het så att du blivit singelmamma(=looser)? Du är så sinnessjukt het så att du måste använda Lara Croft som bild? Hehehe *skrattar*

  • astalacasta
    PixL skrev 2009-10-29 15:37:01 följande:
    Anonym (brakskit) skrev 2009-10-29 15:35:10 följande: Lägg av. Det är inte sant. Det finns faktiskt snygga, begåvade och fräscha killar. Dessa brukar sällan fisa.
    Alla människor brukar fisa. Ganska ofta till och med. Killar, tjejer, gubbar, tanter och små rosafnuttiga prinsessor. Släpper sig alla, rätt många gånger per dygn.

    Trodde att det var lite för självklart för att behöva sägas.

    Jag kan helhjärtat hålla med ts om att personer som anstränger sig för att fisa högljutt och sedan skrattar åt det, eller drar skämt om hur illa deras nysläppta fisar luktar aldrig kommer att väcka några hetare känslor hos mig. Men att bli arg på sin partner om hon/han tex släpper en fis av misstag eller för att inte ha ont i magen, då tycker jag att man är förskräckligt sur och ogin.
  • PixL
    astalacasta skrev 2009-10-30 00:16:16 följande:
    Alla människor brukar fisa. Ganska ofta till och med. Killar, tjejer, gubbar, tanter och små rosafnuttiga prinsessor. Släpper sig alla, rätt många gånger per dygn.Trodde att det var lite för självklart för att behöva sägas.Jag kan helhjärtat hålla med ts om att personer som anstränger sig för att fisa högljutt och sedan skrattar åt det, eller drar skämt om hur illa deras nysläppta fisar luktar aldrig kommer att väcka några hetare känslor hos mig. Men att bli arg på sin partner om hon/han tex släpper en fis av misstag eller för att inte ha ont i magen, då tycker jag att man är förskräckligt sur och ogin.
    Ja, naturligtvis. Det var inte riktigt så jag menade. Jag tog för givet att människor fattade vad jag menade men jag ska aldrig mer göra det på FL. Jag ska räkna med att folk inte fattar någonting och vara Ö V E R T Y D L I G.
  • astalacasta
    PixL skrev 2009-10-30 11:00:34 följande:
    Ja, naturligtvis. Det var inte riktigt så jag menade. Jag tog för givet att människor fattade vad jag menade men jag ska aldrig mer göra det på FL. Jag ska räkna med att folk inte fattar någonting och vara Ö V E R T Y D L I G.
    Jag var trött igår och lyckades inte riktigt få fram min poäng, sorry. Jag förstod att du inte menade att vissa människor inte fiser.

    Jag ville bara få fram att det kan ju inte vara själva fisandet som är problemet, utan fisarens attityd till fisandet. Omogna människor som inte tycker att det är det naturligaste i världen att alla fiser, och därför måste dra krystade skämt om det är självklart inte så roliga.

    Men att fisa, och om man råkar göra det i fel sammanhang eller väldigt illaluktande, be om ursäkt för det är väl ok? Jag tyckte bara att ts lät väldigt hård i sitt avståndstagande till allt fisande.
  • Pentra

    Jag tycker det är betydligt jobbigare med folk som kräks (sjuka eller asfulla) än om någon råkar släppa en fis...

  • lillajag82

    *släpper en fis och PYSER iväg så Lara Croft inte kräks på mig*

  • chickie

    Jag måste hålla med ts här. Man kan gå undan om man måste fisa.

  • Anonym (Tarmdjupet)
    chickie skrev 2009-10-30 23:04:06 följande:
    Jag måste hålla med ts här. Man kan gå undan om man måste fisa.
    Måste erkänna att, när jag får på en riktigt rutten fjärt, som luktar nå´t så djävulskt vidrigt att klockorna stannar, då suger jag in aromen och känner mig faktiskt stolt. Råkar nå´n komma in olägligt i rummet så, sug in och njut du också. Nu är det krafter i rörelse. Nejmen skämt åsido. Fan vad kul jag haft genom åren med alla fjärtar, bajshumor och rövskämt. Ett av livets höjdpunkter. Och när barnen föddes, förstås. :)
Svar på tråden Jävligt äckligt med killar som fiser