• Honesty

    Nåt för "Sveriges fulaste hem"?

    Jag kikade in på Hemnet och sökte på bostadsrätter lite planlöst, tycker det är kul att titta runt för att få inredningstips. Jag råkade hamna på detta objekt:
    www.maklarhuset.se/ViewObjekt.aspx&view=Images

    (får man länka så här?)

    Någon annan som sett "fina" hem? (förlååååt....finns ju folk som bor så här alltså, men shit vad jag skulle vantrivas)

  • Svar på tråden Nåt för "Sveriges fulaste hem"?
  • NoMatter
    sasssyy skrev 2009-12-02 09:28:39 följande:
    om man ska snacka fult.. kolla detta då www.svenskfast.se/Pages/ObjectViewPictures.as...
    Men shit! Jag som trodde att det hette hemmets "lugna vrå" Det där var men än stressande. Kan man verkligen sova med allt detta griller på väggarna? Men smaken är som baken.
  • Honesty
    LyckligtSlut skrev 2009-12-02 09:42:20 följande:
    Det var inte vackert. Rörigt och 90-tal. Ogenomtänkt. Inte så mycket fel på huset annars. Klart man gör om om man flyttar dit, men de hade nog tjänat på att fixa till en del innan de lägger ut huset.
    Ja, visst ökar det priset....och förvånande att en del inte verkar bry sig om det. Troligtvis har de väl någon anledning till att "inte bry sig".
  • Snuttjulla

    jag tror att det är en ensam karl som bor där, möjligtvis med barnen boende hos sig ibland, men, städar man inte inför husvisningar???

  • SuzR

    men jeez, kunde dom inte städat liite iaf innan dom tog dessa kort? dammsugaren var framme och köket såg ju allmänt messy ut. huset var fint på utsidan iaf

  • tickelina

    Men hallå... det är så det oftast ser ut! OM man inte är som vi... ska ha allt nytt & stilrent..... = TRENDEN just nu!

  • Honesty
    tickelina skrev 2009-12-02 09:55:50 följande:
    Men hallå... det är så det oftast ser ut! OM man inte är som vi... ska ha allt nytt & stilrent..... = TRENDEN just nu!
    Allt behöver inte vara nytt och trendigt!! Det räcker att inte ha så övermöblerat samt att ha rent och lite ordning omkring sig.
  • emmakatta
    sasssyy skrev 2009-12-02 09:23:47 följande:
    nä alltså.. det är ju inga bra bilder ur försäljningssyfte, hade varit bättre att skippa dem.. men Sveriges värsta.. ?Näää då har ni inte letat hus särskilt aktivt... jag har kollat på de flesta hus till salu i Västra Götaland och sett saker som är mer än 10ggr värre, som ändå visas på bild..bara för att nämna ett... ett knallblått hus mitt i skogen.. med stor garageport (lovande så långt bortsett från färgen).... bara det att... det är gräsmatta framför garageporten plus att dörren till porten är typ 2 dm upp i luften.... hade de tänkt att man ska ha ramp in i garaget?? att bilen ska flyta in?Eller varför inte dessa hem som vanligtvis ägs av lite äldre människor som har fruktansvärt plotter... 10.000 samlartallrikar som trängs med jakttrofféer och antalet millimeter man ser av tapeten är ytterst få..Bajsbruna badrumsinredningar med väl synliga fuktskador (som dock inte nämns i beskrivningen)... odiskad disk i diskhon eller helt igenväxna trädgårdar
    Herregud, vi som trodde att det var illa när en toastol stod löst på avloppet och det var stökigt i förrådet där fick man lite perspektiv
  • viljestarkmamman

    Lite städning och styleing hade inte skadat.. det kunde mäklaren ha informerat dem om.. det är så lätt att inför en visning eller fotografering ha framme skålar med färsk frukt. släng några tior på sammfärgade tygdukar, absolut inte mer än nödvändigt framme mm

  • barnav1967
    tickelina skrev 2009-12-02 09:55:50 följande:
    Men hallå... det är så det oftast ser ut! OM man inte är som vi... ska ha allt nytt & stilrent..... = TRENDEN just nu!
    Knappast så många som har så stökigt och mycket framme va...
Svar på tråden Nåt för "Sveriges fulaste hem"?