Inlägg från: Jalapeno |Visa alla inlägg
  • Jalapeno

    Sytråden spinner vidare - röd tråd

    Ullerull skrev 2010-01-21 21:53:35 följande:
    Jalapeno: Haha, skulle inte sagt det så du fick undra lite till Kul jobb! Men alltså, sitter här med en fullkomligt ovändbar väska, är det överhuvudtaget möjligt att vända denna sak, blir nog att klippa upp och kanta för detta går ju bara inte....tips? Ögonen börjar gå i kors, men vill ha den här färdig innan jag går och lägger mig.
    nåla nåla nåla så ser du hur det ska vara
    sen vänder du och syr
    förskollärare var min första gissning min andra var sjukhusclown säger en del om hur inskränkt min fantasi och min värld är (sjukhus och hämta /lämna barn)
  • Jalapeno
    Ullerull skrev 2010-01-21 22:05:57 följande:
    haha, sjukhus, clowner och förskola ingår i din lilla bubbla alltså, ica också kanske!
    willys
    och jag skulle uppskatta lite prinsessor som plockar i fruktdisken
  • Jalapeno
    ak74 skrev 2010-01-21 22:16:40 följande:
    Ehhh... Jag var inne på hon Re-DiZaIn:s blogg. Har ni sett hennes tygförvaring i senaste inlägget! En hel vägg!! Otroligt!
    visst är det bra att hon skickade lite till mej innan jul
  • Jalapeno
    ak74 skrev 2010-01-21 22:29:58 följande:
    hon är bra på att sälja av på tradera. Jag säljer aldrig nåt och syr för lite. Samlingen bara växer. 
    Det jag drar mej för ny är att laga alla förbaskade trasiga jeans som hamnat på mitt sybord. 
  • Jalapeno
    78Misan skrev 2010-01-22 18:40:46 följande:
    ska faktiskt testa att slänga upp en logo i brodyr maskinen och köra ut ett gäng
    fuuuusk
    *sotis*
  • Jalapeno
    Katten19 skrev 2010-01-23 14:50:45 följande:
    Slänger in en fråga här för ni har ju huvet på skaft när det gäller sömnad Jag har ett bra byxmönster som jag nästan alltid använder till tjejerna men det är tänkt för resårkanal i midjan. Nu vill jag ha mudd på ett par brallor, hur mycket bör jag ta av uppe i midjan för att det ska bli bra? Jag har tygblöja på tjejen så rumpan får inte bli "för kort" heller. Dem är i storlek 86.
    jag förstår inte frågan. Det är väl bara att mäta med måttband och klippa där det blr lagom. Mudd i midjan brukar vara runt 5cm hög
  • Jalapeno
    madebyinferno skrev 2010-01-26 23:54:51 följande:
    Blev så otroligt sugen när jag såg detta liemel.blogspot.com/2010/01/sidoprojekt-uppru... så jag tvingade maken att bära upp mitt loppisfynd från källaren så jag kan sätta igång med min renovering...Har ju en stund på mig för det är tänkt att vara klart i september när tösen fyller 5år, så nu surfar jag runt och letar ideér, framförallt på hur jag ska göra med utsidan faktiskt men kom just på att det inte "måste" vara vitgrått tegel och roströda takpannor Någon annan som gjort liknande och vill dela med sig av bilder och tips så tas det med tacksamhet emot såklart!?
    det där satt vi faktiskt med i förra helgen, jag och min femåring. Vi köpte scrapbookingpapper istället för tapeter. Vi har två rum kvar, sen kommer loppisfyndet på bloggen. Utsidan skulle vi göra guldigt med glanspapper men pappret var för tunt så det blir tapetrester istället. Lila. Hela kåken ser ut som simon och thomas skulle bo där. Guldiga snirkliga "tapeter" och illande lila golv. Dottern fick fria händer, men behöver lite hjälp med det tekniska. Skitkul projekt att göra tillsammans.

    jag har så vansinnigt mkt projekt på gång, men så få som är färdiga nog eller bra nog att visas upp. O så sitter jag här på jobbet som vnaligt....

    tipset var hur som helst att köpa scrappapper av lite tjockare kvalitet. Vanligt tapetklister. Tapet funkar på utsidan också.
Svar på tråden Sytråden spinner vidare - röd tråd