Inlägg från: Jalapeno |Visa alla inlägg
  • Jalapeno

    Sytråden spinner vidare - röd tråd

    jofotex är så kul exempel på gammalt företag som lyssnar på sina nya kunder

    Sarahl härinne hade ett trikåtyg från 70talet med små hus, tåg och djur. Yrväder funderade på att göra en jny- alltså samla ihop tillräckligt många för att kunna trycka upp ett par rullar men hon lyckades övertyga jofotex att göra det istället. Jofotex ägde rättigheterna

  • Jalapeno

    hej alla fina trevliga glada generösa sömmerskor och sybloggare. Hjälp mej att inte ge igen nu. Ni som läste tråden för några dagar sedan kan gissa vem det är som nu är otrevlig i min blogg......

  • Jalapeno

    grattis!!!!
    inte alllllls sotis
    Mimmi 71 skrev 2009-12-08 10:43:49 följande:


    Känns skönt, hur länge har jag inte bubblat om detta?
  • Jalapeno

    närå
    emailade o bad henne artigt lämna min blogg ifred. CCade hennes kompis för att få ett vittne som är på hennes sida.


    klara07 skrev 2009-12-08 19:28:10 följande:
    Säg att du skojar....... Sänk dig inte till hennes nivå genom att ge igen är mitt råd.
  • Jalapeno
    maria204 skrev 2009-12-08 19:50:02 följande:
    . En fråga: Kan man använda vanlig sytråd till Coverlockmaskin? Det skulle ju göra att man kan använda många fler färger till en billigare peng.
    japp, går jättebra. Jag gör så på min. Köper tre trådrullar i samma färg och kör fållar. Ett annat tips är att skicka tygprover till bibbi som sen matchar tråden. Funkar hur bra som helst som allt annat som har med den kvinnan att göra.
  • Jalapeno

    hon måste verkligen blivit sårad och det var ju aldrig mitt syfte

    meeen oavsett ska hon ge fan i min blogg. Vi är alla över 14 år

  • Jalapeno

    nä, det är du inte. Du har fattat mina intentioner helt och fullt.
    Men jag släpper gärna detta nu.


    klara07 skrev 2009-12-08 22:03:38 följande:
    Men "hängde ut", jag fick bara uppfattningen att du ville skapa debatt om en fråga som hon själv startade på sin egen blogg, eller är jag helt ute och cyklar?
  • Jalapeno

    vad tycker ni om prisdumpning på hemsydda saker? jag kastade ut ämnet i helgen men försöker igen nu.
    Folk som tar ut bara tygkostnaden av människor de inte känner, alltså på marknader osv. Tradera är det svårare att klaga på för det bli det ju det blir det blir.

    hur många dregglisar får man ut av en meter landskapstyg?

  • Jalapeno

    lilja, jag tror jag fattar. Om det går att gå på en marknad och köpa landskapsdregglisar 3 för 100 och några bord bort är det någon som tar 85 kr så inte fasen betalar någon de 85 kr det borde kosta.

    Sen är det ju kvalitetsfrågan som yrväder tar upp. Övningsplaggen är ju inte alls lika mkt värda. Nu har jag hunnit se ganska mångas alster, via galleri hemsytt o div byten och det är fantastiskt hur bra många syr! Inte alla men mååååånga.

  • Jalapeno

    men då har du hittat en jättebra nisch, yrväder

    Jag har snöat in på återvinning. vissa återvinnare sänker inga priser. Ta tex pillowmine.com som gör fantastiska saker! men de verkar inte sälja trots all fin press de får. Det senaste året har det inte rört sig så himla mycket i deras webshop. Udda kuddar hade en stor bild i dn och det borde kanske hjälpa. Deras prylar är ialalfall garanterat unika.

    I vår lilla håla finns bara ett par affärer med barnkläder. HUndra botiquer med tantkläder finns det iallafall. Pensionärsnäste. JAg har inte sett ett enda barn med jny eller jofotexsydda kläder. Är det så himla vanligt med såna kläder eller är det allt sybloggsläsande som gör att man nästan tröttnar på ett tyg innan man (jag) har sett det live?

Svar på tråden Sytråden spinner vidare - röd tråd