• nexa79

    Den mest korkade julklappen

    Vilken är den mest ogenomtänkta eller korkade julklapp du fått genom åren? Och varför tycker du så (om det inte är övertydligt..)
    Har du själv gett någon riktigt dålig julklapp, och varför i så fall?

    tremoten.blogg.se

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-12-21 14:40
    För andra presenter och gåvor som du fått av ex eller andra, finns en mer generell tråd här:
    www.familjeliv.se/Forum-5-97/m49502179.html

    Kolla gärna i den med!

  • Svar på tråden Den mest korkade julklappen
  • Miss Cee

    Fick av mormor:

    Ett kit bestående av små pappersflaggor (svenska flaggan, den typ man sätter i tårtor etc, på tandpetare) samt 5st flaggor en storlek större och inte minst ett "Flaggspel" (dvs svenska småflaggor på tråd som man hänger i tex julgranen). Allt i en fin pappkartong.

  • ole dole doff

    ja fick talgbollar av min pappa för två år sen.. haha såna där fågelmats-bollar alltså.. fattar fortfarande inte varför ja fick dom...

  • mammatalman

    det var nog inte julklapp o inte direkt inslaget men jag fik ett packet pulvermos från lidl av min morbror engång.

  • M Hellin

    Min snart exman står för de mesta katastrofjulklapparna.

    Första julen en fritös, har aldrig använt den, då friterat är de äckligaste jag vet.
    Andra julen en matberedare, aldrig använd då jag tycker det går lika snabbt att göra jobbet för hand och så slipper jag diska eländet.
    Tredje julen en personvåg, kanske jag använt den nån gång, men jag är inte en viktfixerad person som bryr mig vilka siffror min vikt består av.
    Fjärde julen en dammsugare, som jag aldrig använt, torrmoppar och våtmoppar, aldrig att jag startar en dammugare i mitt hem, den lever om och luktar illa och tar en massa plats, ful är den också.
    Femte julen får jag en skiljsmässa och det är fan den bästa julklappen jag nånsin fått.

    Svärmor köpte mammatrosor till mig i julklapp när jag väntade dotterna, då var jag i vecka 10, och hon tog i och sa att du kommer nog behöva att växa i så hon köpte storlek 44 och jag går vanligen i 34.

    Min första sambo som jag levde med när jag var 18, han köpte mig den största dildon jag sett i mitt liv, och han var den enda som tyckte det var kul när jag öppnade klappen hemma hos mormor o morfar sen.

    Sen har jag själv köpt några riktiga floppar, till pappa köpte jag en t-shirt som det stod något i stil med att man skulle dricka öl istället för mjölk, och så var det en bild på en man med juver istället för kuk. chokladsnoppar till morfar, några dussin olika muggar till min mamma, med varierande text på, typ världens bästa mamma, tror jag slutade när jag fyllde myndig eller något sånt. Men snoppchokladen och t-shirten till pappa var jag typ 12-13 eller någt, så jag är ursäktad så här 20 år senare.

  • Mosaik31

    jag fick en saltkristall lampa av min syster för några år sedan

    www.gandaf.com/saltlampor.htm

    hon tyckte det va en utmärkt idé då det "skulle bota alla mina sjukdomar" ööh kollade på den på nätet och det är ren bluff men oki jag använde lampan nån månad hände ingenting o sen gick den sönder så fort jag använde den så gick propparna härhemma

  • Miss Niles

    M Hellin skrev 2009-12-21 23:57:04 följande:


    Min snart exman står för de mesta katastrofjulklapparna.Första julen en fritös, har aldrig använt den, då friterat är de äckligaste jag vet. Andra julen en matberedare, aldrig använd då jag tycker det går lika snabbt att göra jobbet för hand och så slipper jag diska eländet. Tredje julen en personvåg, kanske jag använt den nån gång, men jag är inte en viktfixerad person som bryr mig vilka siffror min vikt består av. Fjärde julen en dammsugare, som jag aldrig använt, torrmoppar och våtmoppar, aldrig att jag startar en dammugare i mitt hem, den lever om och luktar illa och tar en massa plats, ful är den också. Femte julen får jag en skiljsmässa och det är fan den bästa julklappen jag nånsin fått. Svärmor köpte mammatrosor till mig i julklapp när jag väntade dotterna, då var jag i vecka 10, och hon tog i och sa att du kommer nog behöva att växa i så hon köpte storlek 44 och jag går vanligen i 34. Min första sambo som jag levde med när jag var 18, han köpte mig den största dildon jag sett i mitt liv, och han var den enda som tyckte det var kul när jag öppnade klappen hemma hos mormor o morfar sen. Sen har jag själv köpt några riktiga floppar, till pappa köpte jag en t-shirt som det stod något i stil med att man skulle dricka öl istället för mjölk, och så var det en bild på en man med juver istället för kuk. chokladsnoppar till morfar, några dussin olika muggar till min mamma, med varierande text på, typ världens bästa mamma, tror jag slutade när jag fyllde myndig eller något sånt. Men snoppchokladen och t-shirten till pappa var jag typ 12-13 eller någt, så jag är ursäktad så här 20 år senare.
    Hahahaha!
  • Mannehkunda

    Ett skoputsningsset i en leopardmönstrad necessär av mormor när jag var typ 18.
    Mina 2 syskon fick varsin plånbok med pengar i och en tröja.
    Jag är fortfarande bitter, att hon aldrig gillat mig var iofs ingen nyhet, men trist att få det bevisat sådär.

  • Annannonym
    Linnéa777 skrev 2009-12-21 11:00:30 följande:
    Jag fick en osthyvel i julklapp i år av jobbet. :( Jag känner mig sååå uppskattad!....?
    Min pappa fick ett anteckningsblock där det är tänkt att skriva ner vilka böcker man har läst... Min pappa har nog ALDRIG läst en hel bok... så den blev en matshoppinglista istället=)
Svar på tråden Den mest korkade julklappen