• nexa79

    Den mest korkade julklappen

    Vilken är den mest ogenomtänkta eller korkade julklapp du fått genom åren? Och varför tycker du så (om det inte är övertydligt..)
    Har du själv gett någon riktigt dålig julklapp, och varför i så fall?

    tremoten.blogg.se

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-12-21 14:40
    För andra presenter och gåvor som du fått av ex eller andra, finns en mer generell tråd här:
    www.familjeliv.se/Forum-5-97/m49502179.html

    Kolla gärna i den med!

  • Svar på tråden Den mest korkade julklappen
  • sommarbarn

    1985 - jag träffar en underbar kille som jag blir kompis med

    1996 - Vi börjar planera en långresa till Nya Zeeland i februari 1998

    November 1997 - Vi kommer på att vi är kära i varandra och blir ett par

    December 1997 - vi får en uppblåsbar madrass av min mamma i julklapp så vi inte skulle sova på marken eller golvet i Nya Zeeland.

    Den uppblåsbara madrassen var 90 cm bred... och på självaste julafton när vi öppnar paketet och ser lite förvånade ut, kastar mamma ur sig att "nu blir det barnbarn med säkerhet!!"

    Mars 1999 - Vår förstfödda föds (blev till i Nya Zeeland)

    Idag - Vi är lyckligt gifta sedan många år tillbaka och madrassen finns kvar!

  • Phlippan87

    vi fick en fritös av sambons pappa+fru för 2 år sedan, pappans fru är thailändska och de friterar en hel del själva, vi har fortfarande inte tagit upp fritösen ur kartongen, när f*n skulle vi använda den känns det som..

  • LinnJes

    Rolig tråd! =D

    Jag har fått så många dåliga julklappar.... Bland annat diverse chokladkakor med nötter i (flera år i rad) från min farmor. Jag är jätteallergisk, och det borde hon ju vetat om då vi blev ingifta i släkten när jag var 3 år gammal... Min lillebror som är hennes "riktiga" barnbarn fick alltid en massa dyra presenter, och jag och min andra bror fick alltid typ en chokladkaka med marsipan eller nåt från ÖB. Tack!

    En annan klassiker från min farmor var en julblomma, visade sig att de är giftiga för katter någon dag senare då min katt kaskadspydde och fick åka till veterinär. Det visste visserligen ingen av oss om när jag fick den, så då är hon väl ursäktad. När hon däremot kom med en julblomma året efter så kändes det lite som att hon försökte döda min katt med flit. Inte så kul.

    En annan var en jacka från min mamma. Visst, bra present, om det inte vore för att jag precis köpt en jacka till mig själv (vilket hon visste om!) och att den jag fick var för stor, inte min stil, och dessutom köpt på rea så det gick inte att byta eller lämna tillbaka den. Inte så genomtänkt.

  • Weezy

    Dottern fick av gammelmormor förra året "1 kniv 1 Gaffel 1 Matsked ! med blått plasthantag. Hon är 14 och bara tittade på det. Har inte fått fler delar till den bestikservisen...

    Själv fick jag en skrivbok där det stog årtalet 1978 på. Är själv född 1977. Hade uppskattat en triss, och dess utom inte fick fel årtal men fick veta att skrivboken med 1978 kostade 10 Kr och 1977 kostade 50 kronor.. Den fick jag av Min mormor

  • tamate

    en släkting på nära håll gav alltid kläder till mig i pastellfärger och tokfula snitt, tills jag tillslut skällde p henne och sa att det var snällt men ge dig med dina hemsak kläder, då slutade hon ge helt och hållet vilket kändes synd men var mer ekonomiskt. Nu när jag fått barn så har det börjat om där men hon verkar ha bättrat smaken men ibland smiter det in riktigt hemska plagg som ges bort till vänner som tycker om dom bättre.

    Kläder öht tycker jag är dåliga presneter och julklappar spec till vuxna om man nu inte verklgen har koll på vad personen gillar vilket kan vara väldigt svårt.

  • bolla0912

    Jag känner en som lånade böcker på biblioteket och packade in till sina barn och sambo för hon hade inte råd att köpa julklappar. Dom fick ha dom tills dom läst dom sen skulle de lämnas tillbaka. haha

  • Kickiiii
    sommarbarn skrev 2009-12-22 10:41:23 följande:
    1985 - jag träffar en underbar kille som jag blir kompis med1996 - Vi börjar planera en långresa till Nya Zeeland i februari 1998November 1997 - Vi kommer på att vi är kära i varandra och blir ett parDecember 1997 - vi får en uppblåsbar madrass av min mamma i julklapp så vi inte skulle sova på marken eller golvet i Nya Zeeland.Den uppblåsbara madrassen var 90 cm bred... och på självaste julafton när vi öppnar paketet och ser lite förvånade ut, kastar mamma ur sig att "nu blir det barnbarn med säkerhet!!"Mars 1999 - Vår förstfödda föds (blev till i Nya Zeeland)Idag - Vi är lyckligt gifta sedan många år tillbaka och madrassen finns kvar!
    Låter mer som en toppen present ju ;)
  • tebax
    sommarbarn skrev 2009-12-22 10:41:23 följande:
    1985 - jag träffar en underbar kille som jag blir kompis med 1996 - Vi börjar planera en långresa till Nya Zeeland i februari 1998 November 1997 - Vi kommer på att vi är kära i varandra och blir ett par December 1997 - vi får en uppblåsbar madrass av min mamma i julklapp så vi inte skulle sova på marken eller golvet i Nya Zeeland. Den uppblåsbara madrassen var 90 cm bred... och på självaste julafton när vi öppnar paketet och ser lite förvånade ut, kastar mamma ur sig att "nu blir det barnbarn med säkerhet!!" Mars 1999 - Vår förstfödda föds (blev till i Nya Zeeland) Idag - Vi är lyckligt gifta sedan många år tillbaka och madrassen finns kvar!
    då var det ju en bra madrass
  • MeandHim

    Fick i present på min 18-års dag av min dåvarande kille.....
    Ett stooort paket med rosenpapper, när jag tog emot det var det alldeles varmt. Det var 18 cheesburgare från McDonalds.....

Svar på tråden Den mest korkade julklappen