• nexa79

    Den mest korkade julklappen

    Vilken är den mest ogenomtänkta eller korkade julklapp du fått genom åren? Och varför tycker du så (om det inte är övertydligt..)
    Har du själv gett någon riktigt dålig julklapp, och varför i så fall?

    tremoten.blogg.se

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-12-21 14:40
    För andra presenter och gåvor som du fått av ex eller andra, finns en mer generell tråd här:
    www.familjeliv.se/Forum-5-97/m49502179.html

    Kolla gärna i den med!

  • Svar på tråden Den mest korkade julklappen
  • pilliss

    När jag var 14 år så fick jag ett par blåa killstrumpor av min mormor.
    Och min storebror fick ett par flicktrosor. (flick inte tjej)
    Han var då 26 år.


    elbi.blogg.se uppdat. 30/10-09
  • SpecialK

    Fick en smörgåsgrill av mitt ex till vår första jul tillsammans. Romantiskt så det hette duga, och det var han som tyckte om grillade smörgåsar.... och som egentligen ville ha en...

  • Schnauser

    Det går visst att köpa tjänsten - vi namnger en stjärna efter dig. Det har ingen vetenskaplig betydelse, man äger den inte och den kan ev ses i ett teleskop. Enligt mig rent lurendrejeri för stackars lättlurade satar. 


    Läste nyss en tråd där killen gett detta i present (800 kr med frakt kostade gåvobrevet)) till sin fattiga flickvän som skulle blivit jätteglad för ett par varma strumpor, vilka hon behövde. Detta är en mycket korkad present enligt mig. 
    Jag har vunnit 10 miljoner! (Testar
  • A l m A

    M Hellin skrev 2009-12-21 23:57:04 följande:


    Min snart exman står för de mesta katastrofjulklapparna. Första julen en fritös, har aldrig använt den, då friterat är de äckligaste jag vet. Andra julen en matberedare, aldrig använd då jag tycker det går lika snabbt att göra jobbet för hand och så slipper jag diska eländet. Tredje julen en personvåg, kanske jag använt den nån gång, men jag är inte en viktfixerad person som bryr mig vilka siffror min vikt består av. Fjärde julen en dammsugare, som jag aldrig använt, torrmoppar och våtmoppar, aldrig att jag startar en dammugare i mitt hem, den lever om och luktar illa och tar en massa plats, ful är den också. Femte julen får jag en skiljsmässa och det är fan den bästa julklappen jag nånsin fått. Svärmor köpte mammatrosor till mig i julklapp när jag väntade dotterna, då var jag i vecka 10, och hon tog i och sa att du kommer nog behöva att växa i så hon köpte storlek 44 och jag går vanligen i 34. Min första sambo som jag levde med när jag var 18, han köpte mig den största dildon jag sett i mitt liv, och han var den enda som tyckte det var kul när jag öppnade klappen hemma hos mormor o morfar sen. Sen har jag själv köpt några riktiga floppar, till pappa köpte jag en t-shirt som det stod något i stil med att man skulle dricka öl istället för mjölk, och så var det en bild på en man med juver istället för kuk. chokladsnoppar till morfar, några dussin olika muggar till min mamma, med varierande text på, typ världens bästa mamma, tror jag slutade när jag fyllde myndig eller något sånt. Men snoppchokladen och t-shirten till pappa var jag typ 12-13 eller någt, så jag är ursäktad så här 20 år senare.
    hahahahahahahahah
  • Anjonen

    jag har 2 barn som är under 4 år så en vit sidenduk som ska täcka hela köksbordet med underlägg av glas av farmor e nog inte den mest genomtänkta julklapp jag fått :))

  • Meickan

    Första julklappen jag fick av min sambo var ett nattlinne i stl 44! Då hade jag stl 36 el nåt så jag kunde inte använda det då! Men när jag flyttade för ett par år sen så hittade jag det o nu passar det perfekt! :) Så tack älskling! ;)

  • stockholmspingla

    MIn man fick begagnade biblioteksböcker en jul av sin moster.

  • Freia

    Första året jag och mitt ex var ihop fick jag kontakter med fjärrkontroll till lampor av honom. Bara det att jag veckan innan hade sagt att brorsan hade sådant o han var en riktig prylbög (på skoj) och ännu mer genomtänkt vart det när han hade handlat det till hela släkten..

    Året efter fick jag en elektrisk skinktermometer.. Jag som inte ens använder en icke elektrisk.. Han va såå romantisk.

  • Elenas hasselbackspotatis 86
    stockholmspingla skrev 2009-12-22 09:57:24 följande:
    MIn man fick begagnade biblioteksböcker en jul av sin moster.
    Herregud ! Hahahaha det var nog det mest absurda jag hört någonsin hohoho !!
Svar på tråden Den mest korkade julklappen