• azzi

    Roliga / knasiga saker du gjort i sömnen!!

    Har du gjort något roligt / knasigt i sömnen? I så fall dela med dig det här.

  • Svar på tråden Roliga / knasiga saker du gjort i sömnen!!
  • Bei Bei

    Min brors barndomskamrat sov ofta över hos oss och vice versa.
    En natt vaknar mamma och hör ytterdörren öppnas. Hon blir rädd och väcker pappa. De två går ner för att kolla vad det var. Då står barndomsvännen utanför huset i bara kalsonger, han har öppnat dörren, gått ut och vänt sig innåt mot hallen och kissar in i hallen *skratt* Han var 13 år då.

  • fiskbulle666

    Jag gör helknäppa grejer som jag inte lider av men min sambo lider desto mer haha.
    När han skulle gå o lägga sig efter mej (jag hade redan somnat) så sätter jag mig upp i sängen tittar på honom och gallskriker rätt ut, värsta avgrundsvrålet.
    Han hade lite svårt att somna efter det.

    Inatt vaknade jag av att det kröp insekter på väggen mot huvudändan av sängen, ropar på min pojkvän som sitter vid datorn (ovanligt) och somnar sen om.

    jag är inte knäpp - jag lovar

  • turia

    har haft en orm i gardinstången, har kastat mig över mannen för att väcka han..
    Har haft olika djur i sängen..läbbigt..
    skulle upp o koka ägg...
    jag e helt galen i sömnen vissa perioder..

  • Sofia27

    När jag var liten (typ 12 år) så berättade min kompis om sin pappa som hade lite nattliga äventyr för sig. En natt hade hennes mamma vaknat av att maken kröp omkring i sängen. Hon frågade vad han höll på med och svaret blev "Jag plockar ärtor med mina systrar!"

  • suede

    Min sambo o jag låg och sov...han skulle lägga sin arm på mig och mysa lite..då öppnar jag ögonen och biter honom i näsan..han börjar skrika, jag vaknar och känner hans näsa i min mun.
    Dan efter är det var, blod och en snygg sårskorpig tandrad runt hans näsa. Jag bet hål på hela skiten..sååå pinsamt, hade bara varit tillsammans i 2 mån dessutom. Lite jobbigt att ringa honom på jobbet, han hade berättat allt

  • ojoj

    En natt satte jag mig rakt upp i sängen och sa högt och tydligt -Astrid Lindgren har en pinne i ögat..... Sambon frågade vad jag menade då la jag mig och fortsatte sova.
    Gissa om jag har fått höra det sen dess.

  • Anna och två

    Oh, jösses... Var ska jag börja???
    Jag går i sömnen varje natt.
    Hur jobbigt som helst! Jag svarar i telefoner som inte ringer, plockar ur bokhyllor, pratar hejvilt.

    Det värsta var när jag vaknade bredvid medicinskåpet med en skalpell i handen... Var någon som behövde hjälp med att ta bort stygn tyckte jag....
    Helt tossetokig!

  • Amarone Classico

    Jag har gått ur sängen, ner för innetrappan, tagit på mig skor, låst upp ytterdörren och gått ut till förrådet och vaknade när jag stod där och knackade på.

    Jag var väl runt 10 år då. Minns att jag drömde att jag och min lillasyster skulle sova i förrådet, men hon hade gått dit i förväg och låst. Så jag gick och knackade på. Logiskt va!?

  • Shoujo

    Haha, måste bara säga att jag läste Emblis inlägg från september (finns på sida ett) nyss och jag har klurat och klurat.
    Jag läste nämligen "nuvarande" kille istället för "dåvarande" och längre ner står det ju om hennes fru, så jag tänkte att oj, snacka om "twotiming". Finns inte hennes fru på FL? Vet hon om att hon har en kille också?

    Haha, sorry, antagligen inte roligt för nån förutom jag, jag börjar bli trött...

Svar på tråden Roliga / knasiga saker du gjort i sömnen!!